Venüs Mantra

Venüs shukra mantra venüs yantra 


Venüs, dişil ruhu temsil eder. Sevgi ve Güzellik Tanrıçası olarak tanınır. Duyguların zevkini ve bedenin rahatlığını temsil eder. Cinsellik ve cinsel çekicidir ve kişiyi karşı cinse çekici kılmaya hizmet eder. O güzellik, stil ve zarafettir - sadece kaba birikim değil, zenginliğin inceliği. Onun endişesi sadece nicelik değil, kalite ve zevktir.

Aşağıdakiler, Venüs için Shakti veya güç mantrasından önce gelen özel ad (nama) mantrasıdır. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Venüs'ün tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.
 

"Om Klim Shum Shukraya Namah"


Yukarıdaki mantradaki ' Klim ' kelimesi , sevginin, sevincin, memnuniyetin ve tatmin olmanın gücü olan Kama Shakti'yi ifade eder. (' Klim ' kelimesi 'Kleem' olarak telaffuz edilmelidir.)

Aşağıdaki mantralar da Venüs gezegeni için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.

venüs shukra mantra

"Om draam dreem draum sah shukraya namah"



Om shum shukraaye namah"



Mantralar, ip başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler.



Venüs'ün mantrası 16.000 kez okunabilir ve puja sandal ağacı ve beyaz çiçeklerle yapılır. Ay'ın parlak yarısında Cuma günü okumaya başlayın.



Okuma yerinde 'Sri yantra' ve / veya 'Laxmi yantra'nın varlığı, istenen sonuçları daha hızlı elde etmenize yardımcı olabilir.



Mantras & Shlokas'ın gücü çok eski zamanlardan beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirme, endişelerden kurtulma, kişinin arzularını yerine getirme, zararlı gezegenlerin etkilerini önleme, size başarı, barış ve memnuniyet getirmesi için kullanılabilir - menzil gerçekten çok geniştir. Kendiniz seçebilirsiniz.

Venüs için Gayatri Mantra:


"Om Rajadabaaya vidmahe, Brigusuthaya dhimahi, tanno sukrah prachodayat"

Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki Venüs'e yapılan ilahilerdir. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.

Gayatri mantrası gün doğumunda, öğlen ve günbatımında söylenir. Şafakta buna Tanrıça'nın genç formu, yaratıcısı Lord Brahma'nın eşi olan Gayatri denir. Lord Shiva'nın eşi olan öğle vakti Savitri, olgun halidir. Günbatımında Lord Vishnu'nun eşi olan yaşlı formu Sarasvati denir.

Gezegenlerin bazı zorlu enerjilerini hafifletmeye veya hafifletmeye yardımcı olacak en iyi çarelerden biri olan uygun astral mücevher.

Ayrıca Venüs'ü tanıtmak için Puranik mantrayı takip etmeyi de seçebilirsiniz (16.000 kez).

Bu mantrayı yaparken önemli. Bu özel Sanskrit pratiğini yapmanın bir sonucu olarak Psike ' mizde biriken mutluluk duygularının tadını çıkarmamıza izin vermek için kendimize.

Burada yaratılan iç uyum, bize mümkün olan en iyi sonuçları getirecek.

Bu mantra için gelen süre 9, 21 veya 40 gündür

günde bir veya iki kez 10 ila 20 dk.


Kişi bu mantrayı Kullanmasa, sade bir yaşam sürmelidir. Sade bir yaşam sürmek , et, alkol, alkol, duygusal zevkler ve sigara gibi Tamasik * maddelerden uzak durmak demektir


 






DAHA FAZLASI..

Venüs mantra 6812750659345307881

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item