Ashlesha Nakshatra

Ashlesha Nakshatra


Ashlesha Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Merkür veya Budha.

Yönetici ilah: Sarpaş veya Yılanlar, toplu bir yılan tanrısı.

Ashlesha Nakshatra'nın Konumu: 16°40' - 30°00' Yengeç burcunda.

Ashlesha Nakshatra'nın Sembolü: Sarmal yılan veya sarmal yılan 🐍


Ashlesha: Embrace'un çevirisi

Astronomik Yıldız Adı: ε Hydrae veya Epsilon Hydrae.

Ashlesha Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Ashlesha Nakshatra Nadi: Kapha veya Balgam (Mukus)

Ashlesha Nakshatra Guna veya Nitelikler: Sattva

Ashlesha Nakshatra Doğa: Keskin veya Korkunç (Tikshna).

Ashlesha Nakshatra Tattva veya Element: Su

Ashlesha Nakshatra Kast: Mleccha (dışlanmış)


Ashlesha Nakshatra Gana: Rakshasa

Ashlesha Nakshatra Yoni: Erkek Kedi (Marjar Yoni)





Ashlesha Nakshatra


Yengeç burcu Derece 16:40 ′ ile 30 arası
Karakteristikleri: Keskin acımasız, cesur ve öfkelidir.
Aynı cinsiyetten insanlarla yaşama eğilimindedirler. Göçebe insanlar gibi, amaçsızca seyahat ederler, istenmeyen işleri üstlenirler ve genellikle cinsellikte şiddet severler sinirlenirler.
Ashlesha Nakshatra Anlamı: Kucaklayan veSarılmak, dolanmak,
Ashlesha Yönetici : MERKÜR Sarmal bilgeliğin nagası ve yılan, daire veya tekerlek (yılının gücü) zehirli
Ashlesha Nakshatra : Keskin, korkunç: Çiviler
Ashlesha Nakshatra: Çene
Ashlesha Nakshatra Evlilik: Hayırlı değil
Ashlesha Nakshatra Tercüme: Ashlesha aldatma, aşırı güven, aşırılık, hile, yoğun araştırma ve çalışma ile şifa anlamına gelir.
Ashlesha Nakshatra Cinsiyet: Kadın Değerli Taş: Zümrüt
Ashlesha Şanslı harfler: D Şanslı Renk: Siyah-Kırmızı
Ashlesha Nakshatra Şanslı veya Uygun Sayılar: 5
Ashlesha Nakshatra : Küçük Mavi Serçe Hayvan Sembolü: Erkek Kedi (Marjala)
Ashlesha Nakshatra Ağacı: Punnaga Ağacı veya Naga Champa
hayvan sembolü Kedi
Başkanlık Tanrısı naga
Merkür'ün Yönetici Tanrısı Vişnu
Doğa Rakşasa (şeytan)
kişilik Aktif
doşa Kapha
Guna satwik
element Suçlu Sert ve keskin
Ağacın Ortak Adı Şampa
Ağacın Botanik Adı Plumeria
tohum sesleri De, Du, De, Yap
Ashlesha Nakshatra'nın 4 Padası
1 st çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir

2 nd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

4 th çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir


Ashlesha Nakshatra

Ashlesha Nakshatra'nın aktivasyonu

Ashlesha Nakshatra, yerlinin yaşamı boyunca kendini üç kez etkinleştirir ve bu üç kez şunlardır:
17. yılda, bu Nakshatra'da oturan gezegenler aktive olduğunda.
30. yılda bu Nakshatra'da oturan gezegenler de aktive olur ve sonuç vermeye başlar.
41. yılda, bu Ashlesha Nakshatra aktive olur ve bu gezegenlerin efendisi olduğu evlerin belirli sonuçlarını verir.

cinsiyet: Kadın

Ashlesha Nakshatra'nın cinsiyeti, bu Nakshatra'da doğan için ana temalar olarak empati, sezgi, bakım ve dönüşümü ifade eden Kadın'dır.


Doşa: Kapha

Dosha, hangi tür hastalığın kişiyi etkileyeceğini temsil eder. Ashlesha Nakshatra Kapha hakimdir. Kapha'nın temel işlevi kas, kemik ve yağı bir arada tutarak vücudu korumaktır. Bu Nakshatra'nın , canlılıklarının korunması için bu dosha ile ilgilenmelidir. Mide ağrısı, hazımsızlık ve iştahsızlık ile ilgili sağlık sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalabilirler.


Guna: Sattwa
Hint felsefesinde Sattwa, Rajas ve Tamas olarak bilinen üç Guna vardır. Bunlar, başarılı bir yaşam inşa eden üç süreç olarak bilinir. Ashlesha Nakshatra'nın gunası Sattwa'dır. Sattwa guna, Aslesha Nakshatra çok manevi, bilgili ve oldukça hırslı yapar. Nakshatra'ya ıstırap, hayatta duygusal aksiliklere ve tekrarlanan para kaybına neden olur.


Element: Su

Ashlesha Nakshatra, bu Nakshatra'da doğan iyi bir hafızaya, akılda tutma ve iyi öğrenme yeteneklerine sahip olacağını gösteren Su elementi tarafından yönetilir. Su elementi ayrıca bu Nakshatra'nın yerlilerinin empatik ve şefkatli olduğunu ancak aynı zamanda manipülatif olabileceğini de gösterir.


Kuş: Mavi Serçe

Kuşlar, evrenden bize mesajı vermek için canlanmış, son derece ruhsal yaratıklardır. Ashlesha Nakshatra'nın simgesi olan kuş, Mavi serçedir ve bu Nakshatra'nın başkalarını eleştirmemesi gerektiğini belirtir.


Aslesha Takım yıldızında doğan kadınlar çok iyi bir görünme sahip değillerdir. Bu kişiler Mars’ın etkisiyle kaba bir görünüme sahip olurlar. Yağlanmaya olan meyilleri de bu duruma neden olabilir. Bu insanlar doğuştan utangaçtırlar. Çok yüksek ahlâki değerlere sahiptirler.

Bu kişiler, bir şeye körü körüne baştan ya da başkalarından duyarak inanmazlar. Zengin ya da fakir, iyi ya da kötü insanlar arasında herhangi bir ayrım yapmazlar. İnsanları, insan oldukları için severler. Kendi yaşam alanına dahil ettiği, karşılıklı olarak saygı duyduğu ve saygı gördüğü kişilerin dediklerini yapmaya hazırdır. Bu kişiler, sevdikleri insanlar için her şeyi feda edebilir.


Ashlesha Nakshatra

Ashlesha Nakshatra özellikleri:

Ashlesha Nakshatra'da doğmak, davranışlarınızda ve kişiliğinizde bir şüphe yönü taşırsınız.

Çekici bir kişiliğe sahip değilsiniz ama yine de yönetici ve otoriter özelliklerinizle başkalarına liderlik edin.

Olumsuzluğu yansıtıyorsunuz ve başa çıkması kolay olmayan baskın bir kişiliğe sahipsiniz.

Sosyal etkileşim söz konusu olduğunda, zarafeti yansıtırsınız, bu da her türlü sosyal toplantının bir parçası olduğunuzda içsel ve davranışsal yönlerinizi gizleme konusunda mükemmel olduğunuz anlamına gelir.

Daha yüksek tanınma ve sosyal kabul edilebilirlik elde etmeyi hedefliyorsunuz.
Ashlesha Nakshatra insanlarının temel özelliklerini, temalarını anlamak biraz zor. Bunun nedeni, özelliklerinin veya alışkanlıklarının çoğunun kılık değiştirmiş olmasıdır. Bu insanların yüzlerinden okunması çok zordur.
manipülasyon
Hile
Bencil
Kurnaz
Gizlilik.
şehvetli
Baştan çıkarıcı ve hipnotik gözler
sayısız sır
yeraltı bağlantıları
Yüksek Ego
mistisizm
Kılık değiştirmek
Aldatma ve Manipülasyon
Sahtekarlık ve kimliğe bürünme.
acımasız
Soğuk tabiatlı.

Ashlesha Nakshatra'nın Güçlü Yönleri

Zeki, bağımsız, çok yönlü ve felsefisiniz. Liderlik nitelikleriniz nedeniyle birkaç tür işte çalışıyorsunuz. Doğada bilgili, eğlendirici, motive, enerji dolu, mistik ve baştan çıkarıcısınız. Manevi faaliyetlerde bulunarak fayda görecek ve hayatınız boyunca iyi bir gelir elde edeceksiniz.

Ashlesha Nakshatra'nın Zayıf Yönleri

Biraz karamsar, endişeli, sosyal becerilerden yoksun, kaba, patavatsız, düzenbaz, kuralları çiğneyen, sahiplenici, verimsiz, bağlantısız, açık sözlü, kinci, huysuz, pervasız ve konuşkansınız.

Ashlesha Erkek Özellikleri


Ashlesha Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, o zaman hayatınızdaki hiç kimseye anne babanız ya da size yardım etmiş olan hiç kimseye minnettar olmazsınız. Anlayışlıymış gibi davranıyorsun ama derinlerde, en az kimsenin ıstırabından rahatsız oluyorsun.

Çok konuşarak insanların dikkatini çekmeye çalışıyorsunuz ama ikiyüzlü bir yapıya sahipsiniz.

Zekisiniz ve yetkili ve idari pozisyonlar size uygun. Her zaman sizi lider olarak gören bir şirketle yaşamaya çalışıyorsunuz. Başkalarına asla körü körüne güvenmiyorsun.

Ashlesha Kadın Özellikleri

Ashlesha Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman daha yüksek öz kontrolünüz var ama başkaları için şefkatli bir tutuma sahip olmakta eksiklik var. Çok utangaçsınız ve ahlaki bir karaktere sahipsiniz. Sevdiklerinizin ve aile üyelerinizin tavsiyesi üzerine çalışıyorsunuz.

dişi, kendi kendini kontrol altına alacak, Utangaç bir kadının temel kalitesi,vardır Ahlaki bir karakteri var ve ona yakın sevgili olurlar

Kendinize olan güveniniz ve etkili iletişim gücünüz ile her türlü tartışmayı kazanabilirsiniz.

Eğitim, Gelir / meslek kaynakları:


Eğer eğitilirse, mesleğinde çok üretken olması ve çoğunlukla idari bir kapasitede istihdam edilmesi muhtemeldir. Ancak eğitimli değilse, balık satmakla meşgul olabilir veya çiftçi olarak çalışabilir.

Sanat ve ticaret konusunda, kendi eğitimini kendisi yapar. 35. ve 36. yaşlarında ağır para kaybı yaşabilirler.

Obezite, sarılık, bacak ve ekrem ağrıları ile dizlerde sorunlar ve mide problemleri yaşayabilirler. Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olmaya meyilli olduklarından, bu maddelerin de etkisiyle sık sık sinir krizine girebilirler.

Aslesha takım yıldızında doğanlar, yönetici tehlikeli gezegenlerin etkisiyle doğuştan sahip oldukları bazı şanssızlıkları kendilerine iyi bakarak ve kendilerini iyi yetiştirerek aşmak durumundadırlar



Ashlesha Nakshatra 1. Pada: Yay Navaması'na gelir ve Jüpiter tarafından yönetilir. Zor iş ve özveri anlamına gelir. Düşmanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve sağlık sorunları .

Ashlesha Nakshatra 2. Pada: Oğlak Navamsa'sına gelir ve Satürn tarafından yönetilir. son derece hırslı olacaksınız ve tüm negatif özelliklerinizi hedeflerinize ulaşmak için sahtekarlık kullanacaksınız.

Ashlesha Nakshatra 3. Pada: Kova Navamsa'sında yer alır ve Satürn tarafından yönetilir. Bu aşamada gizlilik hakim olacak ve siz Nakshatra'nın gizli tarafı ile ilişkilendirileceksiniz. Gezegenler, annenin sağlığını etkileyebilir.

Ashlesha Nakshatra 4. Pada: Jüpiter'in yönettiği Balıklar Navamsa'sında gelir. Burada yanılsamalar ve ahlaklar arasında bir savaş çekimi olacak. Bu, Ashlesha yılanının en son katledildiği padadır. Bu pada sırasında insanlar zayıflar ve başkalarını fazla kontrol edemezler. Babanın sağlığı olumsuz yönde etkilenebilir.


Ashlesha Nakshatra, Ay gezegeninin etki alanı olan ve Merkür gezegeni tarafından yönetilen yengeç burcu yer alan mistik dokuzuncu Nakshatra'dır.
Yükselen Ashlesha: şehvetli, çok efor sarf edebilen ve servis odaklı. Doğada manipülatif ve aldatıcı

Bu Nakshatra'nın gölge tarafı duygusal olarak çalkantılı, endişe, korku, melankolik ve zihinsel dengesizliktir. Öfke ve kızgınlık, hassas zihin ve sinir sistemi olabilir. Yemek alışkanlığı problemi var, yiyecek alışkanlıklarında disiplin kuramıyorlar.

Ashlesha halkı herhangi bir kişisel aşağılamaya tahammül edemez.

Ashlesha, duygular ve akıl arasındaki savaş alanıdır.

Sıkı bir kucaklama zor dersler getirir. Bu insanlar, yaşam gerçeğiyle yüzleşmek için bir minnet ve cesaret duygusu geliştirmeyi öğrenirler.

Ashlesha, Ay tarafından yönetilen yengeç burcuna düştüğünde, meditasyonda yüksek bir yola büyük içgörü ve bağlılık getirebileceğine dair derin duygular verebilir.

Ashlesha Nakshatra pada 1: Jüpiter tarafından yönetilen Yay namasa düşüyor, Nakshatra'nın düşman ve hastalık tarafı ile uğraşan, hayattaki en sıkı çalışma ile ilgilidir.

Ashlesha Nakshatra pada 2: Satürn tarafından yönetilen Oğlak naması'na düşer, hırslı tarafla ilgilidir ve Nakshatra'nın doğa tarafında aldatıcı insanlarla ilgilidir.

Ashlesha Nakshatra pada 3: Satürn tarafından yönetilen Kova namasa'ya düşer, gizli tarafla ilgilidir, Nakshatra'nın gizlilik tarafında şema ve çizim içerir.

Ashlesha Nakshatra pada 4: Jüpiter bir yanılsama ile ilgilidir, bu padada büyük olasılıkla başkaları tarafından kandırılan kişi. Gerçek doğalarını neredeyse hiç göstermiyorlar.

Ashlesha'da Güneş: inatçı, iş odaklı ve iyi iletişim becerisine sahip.

Ashlesha'da Ay: mistik doğa, astrolojik bilgi, sezgisel ve diyet izleme ihtiyacı.

Aşlesha'da Mars Aşlesha'da zayıfladı. Agresif, hızlı düşünen ve tartışmacı.

Ashlesha'da Merkür: Manipulatif, hesaplamalı ve kurnaz bir işadamı.


Ashlesha'daki Jüpiter: Akıllı, akademisyenlerde iyi, bilgelik dolu ve iletişimsel.

Ashlesha'da Venüs : Venüs sağlıksız ilişkilerde dolaşabilir ve büyülenebilir , çünkü Ay duygusal ve adanmıştır. Anne gibi koşulsuz ve bencilsiz sevgiyi ifade eder. Venüs romantik ve koşullu aşktır. Venüs Ay'ın etkisi altına girdiğinde daha duygusal hale gelebilir ve sağlıklı ilişkide gerektiren iyi sınırları koruyamayabilir.

Ashlesha'daki Satürn: duygu düşünceleri, iletişim, disiplinli, organize ve yapılandırılmış.

Aşlesha'da Rahu: akıllı, bilimsel ve zihin birçok fikirle doludur.

Ashlesha'daki Ketu, Jüpiter tarafından istendiğinde iyi sonuç verir. Kişi doğada son derece ruhsaldır.


DAHA FAZLASI..

NEW 5426984504448123018

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item