Bhrigu ve Satürn

  Bhrigu ve Satürn Haritamızda yüzlerce yoganın uygulanabilir olma olasılığı mevcut ve bir astrolog olarak 30-40'tan fazla yogayı veya k...

 

Bhrigu ve Satürn


Haritamızda yüzlerce yoganın uygulanabilir olma olasılığı mevcut ve bir astrolog olarak 30-40'tan fazla yogayı veya kombinasyonu ve bunların sonuçlarını hatırlamak oldukça zordur, astrologların çoğunun klasik ünlü yogalara bağlı kalmasının nedeni budur.

 Budh-Aditya yoga veya Gajkesari Yog gibi, ancak eğer kişi Nadi veya Bhrighu yogaların temel konseptini anlayabilirse, bunu hatırlamanın kolay olduğunu, aynı zamanda herhangi bir yoganın sonuçlarının çeşitliliğinin de haritada görülebileceğini göreceksiniz.

Doğum haritasından örnek vereyim; hepimiz karmanın göstergesinin Satürn olduğunu ve her insan için olduğunu biliyoruz. Kişinin kariyerinin iniş ve çıkışlarını yargılayabilmesi ve Satürn'e göre oluşan yogaların çoğunu görebilmesi önemlidir; örneğin Satürn'den 2., Satürn'den 3., Satürn'den 4.. Bu bir tekniktir, ancak gerçekte bu, herhangi bir teknik değil, kavramsal bilgiyi anlamaktır, çünkü Zodyak'ın basit bir temel kavramı, bir gezegenin her zaman başka bir gezegenle ilişki içinde olmasıdır, örneğin Satürn'den 6. evdeki herhangi bir gezegen sorun yaratacaktır. Satürn ve şimdi onu dasa aracılığıyla veya bu iki gezegen birbiriyle etkileşime girdiğinde Bhrighu döngülerini kullanarak zamanlayabiliriz.

Güneş'in 5. evdeki durumuna bir örnek yapalım - 5. evdeki Güneş 47. yılda aktive oluyor ama bu yıl Güneş size 5. evde Satürn varsa son derece kötü bir sonuç veriyor. –

 Smt Indira Gandhi'nin haritasında Güneş 5. evde ama aynı zamanda Satürn ile üçgen açıda – bu, babasının vefat ettiği yıl 1964'tü, ancak o Rajya Sabha'ya kabul edilmişti. Yani babasını kaybetti, ancak 5. ev Güneş de konum verdi, her ikisi de aynı anda oluyor.

İşte kullanılacak Güneş döngüsü, ancak bunu 20-30 grafikte kullandığınızda, çalıştığını göreceksiniz ancak Güneş'in tek başına çalışmamasının nedeni olarak tam sonuçları yargılayamazsınız. Zodyak, birden fazla dişlinin farklı hızlarda döndüğü bir makine gibidir ve sonrasında kesişim noktasına benzer, iki enerjinin buluştuğu kritik bir nokta gelir ve hayatımızda olaylar meydana gelir.

Bhrigu Samhita'da her samvat için çeşitli varyasyonlarla çizilmiş grafikler vardır ve sonuçlar verilir, ancak haritanın kodunu çözdüğünüzde, bu grafiklerin amacı zamanın teknik detaylarına girmeden basit bir okuma sağlamaktı, ancak çeşitli döngüler uyguladığınızda Zodyak'a doğru zamanın gidişatında, okumalarınızda gözden kaçıramayacağınız bir model göreceksiniz.

Mars'ın bir günü ile Güneş'in bir günü farklı olduğu için dokuz gezegenin hepsinin Dünya ile farklı zamanları vardır ve Bhrugus'un zamanında çalışmasının nedeni budur (Kaal). Her biriniz Rishi Bhrighu'nun Lord Vishnu'ya vurduğu ve Devi Lakshmi tarafından lanetlendiği ve ardından Lord Vishnu Bhrighu Samhita'nın bu dünyadaki Bhrigus'un Joyitsh aracılığıyla para kazanabilmesi için yaratıldığı hikayesini duymuş olmalısınız ama size bir yorum vereyim. Bhrighu klanındaki

Rishiler bunu baş aşağı asarak Shri Vishnu'nun kalbine ulaşmaya çalışırken, zaman kavramına meydan okuyorlardı; tüm diğer Rishiler tek ayak üzerinde durarak ya da bacakların ağrıdığı bir asanada kefaret ödediler, Bir kez aynı pozisyonda oturmaya çalışsanız bile, Bacaklar uyuşuyor, Sanjeevani Vidhya bile yine meydan okuyacak bilgidir Zaman ve hayatta gençleşecek, ancak lanetin bir sonucu olarak Shri Vishnu'ya ayakla vurmayı anlatan hikaye aslında sembolik bir olaydır ve farklı alemlerde seyahat edebilen Bhrigus'un nasıl zaman kavramına meydan okuyarak ölümden kaçtığını gösterir.

Shukra hâlâ baş aşağı duran tek gezegendir ve bu dünyadaki herkesin Shukra anlamını elde etmek için çalışmasını sağlar; Bu ölümlü dünyadaki tüm çabalarda olduğu gibi, sonuç Şükra'dır; Brighu Samhita'da bile hiçbir yerde alan paylaşımı yoktu, şimdiye kadar bile Bhrighus klanının başına gelenler bundan sonra ailedeki herkesin bacaklarıyla ilgili sorunları vardı.Yukarıdaki haritalar 1962 yılında Satürn'ün Terazi burcunda olduğu dönemde doğan insanlara aitti. Ve bakın, bu özel Samhita'da Ay referans olarak alındığından Ay ortadadır ve sonuçlar, yaşa göre sonuçlar ve çarelerle birlikte verilmektedir. Bu, Bhrigu Samhita'yı okumanın klasik bir yoludur, ancak haritanızda Güneş ile başlamalı ve sonuçların nasıl ortaya çıktığını görmelisiniz. Bu yıllara her zaman 6'nın katlarını ekleyip/çıkarabilirsiniz ve sonuçların hala geçerli olduğunu göreceksiniz.

Güneş 1. ev- 27. yıl
Güneş 2. ev- 31. yıl
Güneş 3. ev- 32. yıl
Güneş 4. ev-33. yıl
Güneş 5. ev-35. yıl
Güneş 6. ev- 29. yıl
Güneş 7. ev-34. yıl
Güneş 8. ev-30. yıl
Güneş 9. ev-34. yıl
Güneş 10. ev-31. yıl
Güneş 11. ev-33. yıl
Güneş 12. ev-38. yıl.

DAHA FAZLASI..

Satürn(Shani) 2089693078308490013

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item