En zeki nakshatra hangisidir?

  En zeki nakshatra hangisidir? Vedik astroloji, doğumumuzdan itibaren bizimle birlikte hareket eden ve bizi buna göre şekillendirmeye çalış...

 En zeki nakshatra hangisidir?


Vedik astroloji, doğumumuzdan itibaren bizimle birlikte hareket eden ve bizi buna göre şekillendirmeye çalışan, hayatımızı ve kişiliğimizi etkileyen dokuz gezegen ve 27 takımyıldız hakkında birçok boyutta incelenmiştir. Bu çalışmalara göre, her nakshatra bir şeyler söyler.

Kanımca, tüm nakshatralar  Merkür ve Rahu tarafından en zeki olarak yönetilir. 

Rahu ve Merkür  kendi nakshatralarına yerleştirilmesi yerli Zekayı oluşturur.

Ashwin nakshatra

Ashwin nakshatra'da mı doğdunuz? Bu takımyıldızı astrolojide ilk ve önemli olarak kabul edilir. Ashwin Nakshatra'dansanız, çok enerjik ve aktif olacaksınız. Ashwin Nakshatra'lı insanlar doğası gereği çok hırslı ve huzursuzdur. Her işi aceleyle yapmak isterler ve aynı zamanda sonucun da bir an önce olmasını isterler. Bazıları gizemlidir, önce çalışır, sonra düşünür. Bu yüzden bazen işlerinde başarısızlık yaşarlar, ancak sürekli çaba nedeniyle bu tür insanlar daha da hızlı büyürler. Evlilik hayatı iyidir ve ailede refah vardır.

Rohini nakshatra

Rohini Nakshatra halkı oldukça yaratıcı ve doğası gereği romantiktir. Bu nakshatranın efendisi aydır. İçinde doğan insanlar çok eğlencelidir ve istikrarı sevmezler. En büyük dezavantajları ise asla aynı konu ve görüşe sahip çıkmamaları. Bu insanlar doğası gereği oldukça sosyaldir, ancak aynı zamanda hayatın tüm konforlarını elde etmeye çalışırlar.

Ardra Nakşatra

Bu nakshatra'da doğan insanların tam yaşamları Merkür ve Rahu'dur. Rahu'nun etkisinden dolayı siyasetle ilgileniyor. Başkalarını etkileme yeteneğine sahiptirler. Başkalarının psikolojisini anlayarak kendi davranışlarını oluştururlar, onlar da aynı tonda konuşurlar. Böyle insanları kandırmak çok zordur. Başkalarından iş alma konusunda uzman olan bu nakshatra'nın insanları da kişisel bencillikleri yüzünden ahlaktan vazgeçerler.

Bharani nakshatra

Bharani Nakshatra'dansanız, rahat ve lüks bir hayat yaşamayı hayal edeceksiniz. Bu nakshatranın efendisi Venüs gezegenidir, bu nedenle bu insanlar oldukça çekici ve güzeldir, inceliklidir ve yumuşak dillidir ve arkadaş canlısı doğaları insanları cezbeder. Melodi sağlam ve gerekeni elde etmek için güç gerekiyor. Toplumsal prestij ve saygıyı temel ilkeleri olarak benimseyen bu kişiler, sevgi ve uyum içinde çalışmayı tercih ederler.

Kritika takımyıldızı

Bu nakshatranın insanları güneşin etkisine sahiptir ve yüksek bir özgüven duygusuna sahiptirler. Kimseye çabuk güvenmezler ve doğası gereği huysuzdurlar. Bol miktarda enerjileri vardır ve her işi büyük bir özveri ve sıkı çalışma ile yaparlar. Aşka inanırlar ve ilişki kurma konusunda ustadırlar.

Mrigashira Nakshatra

Mars'ın bu takımyıldızın insanları üzerindeki etkisi nedeniyle, çok cesur ve iradelidirler. Çok çalışkanlar ve sürdürülebilir bir yaşam sürmeye inanıyorlar. Çekici kişiliğe sahip zengin ve çekici insanlar, bu insanlar asla dolandırıcıları affetmez ve onlara borcunu ödemezler. Bu insanlar zeki, zihinsel olarak güçlü ve müzik severler.

Hast takımyıldızı

Bu nakshatranın insanları zekidir, birbirlerine yardım ederler ama herhangi bir konuda karar vermekte zorlanırlar. Kafa karışıklığının kurbanları var. İşle daha çok ilgilenirler ve işlerini nasıl yapacaklarını bilirler. Her türlü rahatlığa kavuşurlar ve hayattan maddi zevk alırlar.

Çitra nakşatra

Mangal'ın bu nakshatra'da doğan insanlar üzerinde etkisi vardır. Bu, ilişkilerini daha iyi hale getirir. Toplum için çalışmayı severler. Olumsuz koşullar altında bile kendilerini büyük bir itidalle taşımakta ustadırlar. Güçleri ve cesaretleri onların gücüdür.

Punarvasu takımyıldızı

Bu nakshatra'da doğan insanlar ruhsal doğaya sahiptir ve ayrıca bazı ilahi yeteneklere sahiptir. Başlarının kısa sürede belaya girmeyeceğine inanılır ve en üsttekiler çoğu zaman kendini beğenmiş olduğundan onları her türlü beladan korur. Genellikle vücutları bir ipten oluşur. Hafızaları çok kuvvetlidir. Çok sosyaldirler ve herkesi sevgiyle karşılarlar. Asla finansal sorunlarla karşılaşmazlar ve hayat refahla doludur.

Pushya nakshatra

Pushya Nakshatra'da Shani Dev'in etkisi altında doğan insanlar her zaman başkalarının iyiliği için hazırdır. Hizmet duygusu içlerinde o kadar çok ki zararlarını da bunun için yapıyorlar. Pushya Nakshatra, astrolojide en hayırlı olarak kabul edilir. İçinde doğan insanlar çok çalışkandır ve kendi başlarına yaşamaya inanırlar. Çok çalışmaları nedeniyle başarıya doğru ama yavaş yavaş ulaşırlar. Erken yaşta pek çok sorunla karşı karşıya kaldıklarından, hızla olgunlaşır ve içten güçlü hale gelirler. Ölçülü ve düzenli bir yaşam sürmeyi severler.

Ashlesha Nakshatra

Tehlikeli bir takımyıldız türüdür ve içinde doğan insanlarda bu takımyıldızın bir zehri vardır. Bu, onlara güvenemeyeceğiniz anlamına gelir. Her şeyden önce dürüstler ama çoğunun fırsatçı olduğuna da inanılıyor. Faydasını görerek arkadaş edinirler ve öldükten sonra da tanımazlar. Bu tür insanlar yetenekli iş adamları olduklarını ve işlerini iyi bildiklerini kanıtlar.

Shravan takımyıldızı

Adından da anlaşılacağı gibi, yerlileri ebeveynleri için her şeyi yapabilir. Yani Shravan, Kumar gibidir. Son derece dürüst, bilinçli ve işine bağlı, sakin ve nazik bir ruha sahiptir. Ellerini attıkları her işte başarı elde ederler. Bazı kimseler de cimri gibi anlasınlar diye israf etmezler. Ancak düşünceli yürüme alışkanlığı ona her başarıyı verir.

Dhanistha takımyıldızı

Astrolojiye göre, bu nakshatra'da doğan insanlar asla boş oturmaktan hoşlanmazlar. Sürekli yeni bir şey yapmayı düşünürler. Çok enerjiktirler ve sıkı çalışmaları ve özverileri sayesinde hedeflerine ulaşırlar. Bu kişiler yaptıkları iş ve konuşmalar aracılığıyla başkaları üzerindeki etkilerini bırakırlar ve onları etkileme yeteneğine sahiptirler. Sakin bir hayat yaşamayı severler.

Shatabhisha Nakshatra

Bu takımyıldızın insanları doğası gereği çok tembeldir. Bu kişiler el emeğine hiç inanmazlar ve sadece başkalarına emir vermelerini ve zekalarıyla amaçlarına ulaşmalarını isterler. Çok bağımsız düşüncelerdir ve hiçbir işte birlikte veya ortaklaşa çalışamazlar. Bağımsız çalışmayı severler. Makine hayatını sevmezler ve her zaman başkalarına hükmetmeye çalışırlar.

Magha Nakşatra

Gandmool Nakshatra kategorisine giren Magha Nakshatra'da doğan insanlar, kişiliklerinin etkileyici olmasından dolayı Rab'bin Güneşidir. Kendine saygı duyarlar ve hakimiyetlerini sürdürmek isterler. Çalışkan ve çalışkandırlar ve herhangi bir görevi olabildiğince çabuk tamamlamaya çalışırlar. Tanrı'ya derin bir inançları vardır.

Poorvafalguni takımyıldızı

Bu takımyıldızda doğduysanız, müzik ve sanata karşı özel bir bağınız olacaktır. Ahlak ve dürüstlük yolundan gitmek ve hayatı huzur içinde yaşamak isteyeceksiniz. Bu nakshatranın insanları asla kavga veya tartışmaya girmek istemezler. Ayrıca biraz egoları var ve kendilerini farklı görüyorlar. Maddi rahatlıklar onları etkiler ve finansal olarak müreffeh kalır.

Uttaraphalguni Nakshatra

Genel olarak, bu takımyıldızda doğan insanlar oldukça zeki ve zekidir. Amaçları, büyük bir itidal ile hedeflerine ulaşmaktır. Özel sektörde çok başarılı değiller, bu yüzden devlet sektörünü kariyer hedefleri haline getirmek istiyorlar. Herhangi bir işi yapmak için çok zaman harcarlar ve bazen işten kaçınma niyetleri vardır. Bu tür insanlar sohbette daha fazla zaman harcarlar ve aynı zamanda uzun süreli ilişkiler kurarlar.

Swati nakshatrası

Bu nakshatra'nın yerlileri özel bir parıltıya sahiptir. Tatlı yapıları ve davranışlarıyla herkesi kazanırlar. Bu takımyıldızında istiridyenin üzerine bir damla şelale düşerse inci olacağına inanılır. Burçları Terazi'dir, bu nedenle Swati Nakshatra halkı hem sattvik hem de tamasiktir. Politik hilelerden anlayan bu insanlar nasıl kazanılacağını biliyorlar.

Visakha nakshatra

Yerlileri ilk okuyan ve yazanlardır. Bazıları tembel ama akılla çok hızlı. Bu insanlar çok sosyaldir, bu nedenle sosyal kapsamları da çok geniştir. Hırslı olduklarından, hedeflerine ulaşmak için çok çalışırlar ve tüm hileleri bilirler.

Anuradha Nakşatra

Bu nakshatranın insanları ilkeleri ve idealleri üzerinde yaşarlar. Öfke onlara çok şey getirir ve bazen öfke içinde çok fazla acı çekmek zorunda kaldıkları için kontrol edilemez hale gelirler. Bu insanlar duygularını kontrol altında tutamazlar ve akıldan çok kalpten çalışırlar. Keskin ve acı dilleri nedeniyle birçok insanın muhalefetiyle de karşılaşmak zorunda kalırlar. Böylece insanlar onları daha az sever.

Jyestha Nakshatra

Jyestha ayrıca Gandmool Nakshatra kategorisinde olduğu için uğursuz olarak kabul edilir. İçinde doğan insanlar çabuk sinirlenir ve küçük şeyler için savaşmaya hazırdır. Açık fikirli olan bu insanlar, hayatlarını sınırlara bağlı olarak yaşamazlar. Ancak pratik hayatta birçok zorlukla yüzleşmek zorunda kalıyorlar.

Mool takımyıldızı

Bu takımyıldızı, Gandmool Nakshatra kategorisinin en uğursuz takımyıldızı olarak kabul edilir. Bu nakshatra'da doğan insanlar sorunlarla kendileri yüzleşmek zorundadır ve aile üyeleri de bundan dolayı acı çeker. Ancak bu insanlar çok zeki ve sabırlıdır. Arkadaşlarına ve ilişkilerine olan bağlılıkları da eşsizdir ve topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmekten asla geri kalmazlar.

Purvashada Nakshatra

Bu takımyıldızda doğduysanız, kişiliğinizde kesinlikle dürüstlük olacaktır. Mutlu olacaksınız, sanat-kültür ve edebiyatla ilgileneceksiniz. Tiyatroyu seveceksin. Birçok arkadaşınız olacak ve bir arkadaşlığı nasıl sürdüreceğinizi bileceksiniz. Ailen ve evliliğin mutlu olacak ve tabii ki sen de yumuşak konuşacaksın. Bütün bunlar Purvashadha Nakshatra'da doğan insanlara özgüdür.

Uttarashada Nakshatra

Bu takımyıldızda doğan insanlar asla umutsuzluğun kurbanı olmazlar. Çok mutlu ve iyimserler. Hem işlerde hem de iş hayatında başarı elde ederler. Arkadaşlar için her şeyi yapmaya her zaman hazırlar. İşbirlikçi yapıları nedeniyle kapsamları geniştir ve hayatlarında maddi sıkıntı yoktur.

Purvabhadrapada Nakshatra

Bu nakshatranın efendisi gurudur ve halkı gerçeğe ve ahlaka daha fazla önem verir. Her zaman başkalarına yardım etmeye hazır olan bu insanlar çok düşünceli ve girişkendir. Bu insanlar dindar ve ruhani tabiatlıdır, astrolojiye de çok meraklıdırlar.

Uttarabhadrapada nakshatra

Bu nakshatranın insanları son derece gerçekçidir ve temel gerçekliğe inanırlar. Hayal dünyasında yaşamayın. Çok çalışkandırlar ve karmalarına inanırlar, bu yüzden çalıştıkları her yerde başarılı olurlar. Çok fazla feragatleri vardır ve kayıplarını aldıktan sonra bile genellikle başkaları için çok şey yaparlar.

Revathi Nakshatra

Revathi Nakshatra'nın yerlileri de çok dürüsttür ve kimseyi kandıramazlar. Gelenek ve inançlara çok inanırlar ve onları takip ederler. Ancak bu davranış onların ortodoksluğunda görülmez ve birlikte yumuşak bir dille işlerini yaparlar. Okumaya ve yazmaya meraklıdırlar ve cevapları anlayışlarında yoktur.


#vedicastrology #vedicastrologer #astroloji #astrolojikozmik #astrolog #ikizalev #finansalastroloji #karma #astrologaligül #vedıcastrology #astroloji #izmir #venüs #karabuyu #maji #numerology #numerolojianalizi #dolunay #mavidolunay #1ağustos

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 5467279895072659342

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item