4. evin lordunun doğum haritasındaki rolü ve farklı evlerdeki yerleşimi nedir?


4. evin lordunun doğum haritasındaki rolü ve farklı evlerdeki yerleşimi nedir?


Mutluluğun nerede?


4. evin yöneticisi, diğer evlerde


doğum haritasında çok önemlidir çünkü bir kişinin içsel mutluluğu ve genel olarak hayattan aldığı tatmin onun durumuna bağlıdır. 4. evdeki gezegenler onu aktif hale getirir ve bir insanı neyin mutlu ya da tam tersine mutsuz ettiği hakkında konuşur.

Ancak bu evde herkesin gezegenleri yoktur. Ancak evin yöneticisi her doğum haritasındadır. 4. evin yöneticisi, bir kişinin mutluluğunun nerede olduğunu kendisi gösterir. Hangi dönemden geçtiğine, kaç yaşında olduğuna ve kişinin nasıl bir hayata sahip olduğuna bakmaksızın nelerden keyif alacağından.

Aslında bu çok önemlidir çünkü dışsal faaliyetlerdeki başarı içsel mutluluğa bağlıdır. Bir kişi mutsuz olduğunda, tüm dikkatler bu duruma yönlendirilir. Tüm enerji bu küreye akar. Ve kişi bir şey yapmak istese bile manevi veya fiziksel bir gücü yoktur.

Öyle katı bir kural var ki: Mutsuz insan kötülük üretir ve kimseyi mutlu edemez, ışık veremez. Mutlu bir insan, diğer insanları sadece eylemleriyle değil, sadece varlığıyla da mutlu eder. Bu nedenle her insan kendini mutlu etmeli ve bunu her gün yapmalı (beslenmeli) ve sonra başkalarını düşünmelidir.



4. evin lordu 1. evde:


Bu çok ilginç bir durum çünkü insan kendini mutlu ya da mutsuz eder derken tam olarak böyle oluyor. Bireyin mutluluğu kendi içindedir. Bu ne anlama gelir? Bu kavramın her anlamıyla kendinize iyi bakmanız için yapmanız gerekenler: kişisel gelişim, görünüm, imaj oluşturma, fiziksel uygunluk ve daha sağlıklı olmak. Yani kişi ne kadar güçlenirse o kadar mutlu hisseder.
Bu durumda kendinizi kurtaramaz ve kendinizi sınırlayamazsınız. Çeşitli kişilik geliştirme kursları ve eğitimleri.
Ve nasıl bir hayatınız olursa olsun , en büyük yatırım önce kendinizedir . Her gün enerjinizin çoğunu kendinize harcamalısınız.

4. evin yöneticisi 2. evde


Bu durumda kişinin mutluluğu ailesine ve istikrarına, yani kişinin geleceğe ve ailesine ne kadar güven duyduğuna bağlıdır.

Bu pozisyonda mutluluğa ulaşmak bazı insanlar için oldukça zordur. Ama tam olarak bunun için çabalamanız gerekiyor, burada güç uygulamanız gerekiyor. Ve tabii ki finans. Böyle bir konuma sahip bir kişinin birikimi, hava yastığı, çeşitli maddi değerleri vb.

Refahı (mutluluk hormonlarının üretimi) ilham vermek ve iyileştirmek için yemek pişirmeye ve şarkı söylemeye katkıda bulunuyorum.

3. evde 4. evin sahibi


Kişi seyahat ederken kendini mutlu hisseder. Merkür aynı zamanda yönetici ise, bu konum daha da artar. Bu konumda ise 1. ev hala güçlüdür. Bu, seyahat blogcuları için süper bir konumdur.

Bu pozisyondaki bir kişi hareket halinde mutludur, durduğu anda mutluluk biter. Groundhog Day, ölçülü, hayat bir insanı ezecek.

Ek olarak, bu aynı zamanda yaratıcı bir pozisyondur ve buna sahip olan birçok kişi, elleriyle bir şeyler yapmayı bilir. Bunlar yazma yeteneğine sahip insanlar. Ve bu tür insanların ilham almak için seyahate ihtiyacı var.

4. evde 4. evin sahibi


Bu en iyi konumlardan biridir, tabii ki evin kendisinde Mars veya ketu gibi elverişsiz gezegenler olmadığı sürece.

Bir kişinin 4. evin yöneticisi 4. evdeyse, o zaman insanın mutluluğu kendi iç dünyasını ve diğer insanların dünyalarını bilmektir. Psikolojide iç dünya bilinç ve bilinçaltı olarak adlandırılır. Ve bunlar, böyle bir konuma sahip bir kişinin çalışması gereken alanlardır. Psikoloji, NLP, aile psikolojisi, feng shui, vastu shastra, vb.

Bir insanın yaşadığı evde onun mutluluğu vardır, bu nedenle evinizi güzel, rahat ve rahat hale getirmek için yatırım yapmak onu dolduracak şeydir.

Ve tabii ki annenle uyumlu bir ilişki kur. Bu olmadan, kişi kendini tok hissedemeyecek ve buna bağlı olarak etrafındakilere özen ve destek vermek için becerikli olmayacaktır.

Bütün bunlar hem kadınlar hem de erkekler için uygundur. Ancak bu pozisyona sahip olan ikincisi, yalnızca kendi evlerinde değil, örneğin bir arabada da emlak geliştirmek için daha uygundur.

5. evde 4. evin sahibi.


Bu durumda insan için çocuklar hayatın çiçekleridir. Ve sadece kendilerinin değil. Bunlar, çocukların hayatlarını ziyaret eden doğuştan eğitimciler ve anneler olmak zorunda değildir. Bu hüküm, çocuklara yönelik herhangi bir faaliyetin mutluluk getireceğini göstermektedir.

Ayrıca entelektüel faaliyet, böyle bir konumdaki kişiye mutluluk getirir. Bir tabir vardır: beyin pompalamak böyle bir insana yakışır. Eğitiminize yatırım yapmanız çok önemlidir. Özellikle Jüpiter hükümdarsa.

6. evde 4. evin efendisi


Mutluluğu anlamak için oldukça zor bir durum. Yani mutluluk vermekte ve hizmet etmekte yatar. Ve garip bir şekilde, mücadelede mutluluk. Ve diğer insanlara savaşmaları ve zorlukların üstesinden gelmeleri için yardım ederken. Nadiren değil, bu pozisyondaki bir kişi bir görevi tamamlamanın kolay yollarını aramaz.

Tıp ve geleneksel olmayan tıp, şifa, çeşitli eğitmenler, beslenme uzmanları ve köpek yetiştiricileri.

7. evde 4. evin yöneticisi.


Bu pozisyondaki bir kişi, bir ortağa bir tür bağımlılık hisseder. Ama nasıl olursa olsun, mutluluğun yattığı yer burasıdır. Ve bir karı koca olmak zorunda değil. İş ve ortak faaliyetler için ortak olabilir.

Bu pozisyonun özelliği, partneriniz için kendiniz bir şeyler yapmak ve bir şey beklememek. Dikkat edin, destek verin, hediyeler verin.

Genel olarak, bu pozisyondaki bir kişi yalnız değildir. Halkın içinde olmak ve insanlarla sürekli temas halinde olmak, bir güç ve dolgunluk dalgası verecektir. İnternet ve çeşitli sosyal ağlar sayesinde bunu yapmak zor değil.

8. evde 4. evin efendisi


Bu durumda, bir kişi için mutluluk standart değildir, çoğu için net değildir, çünkü ezoterizm ve bir kişinin gözünden gizlenen her şey bir kişiyi çeker. Herkesin giremeyeceği dünya.

Astroloji ve diğer derin bilimler çalışmalarından mutluluk veren bu pozisyondur. Ama her zaman pratik değildir. Bir kişi fanteziye kapılabilir. Örneğin, bir kişi bu dünyaya ait olmayan filmleri izlemeyi sevebilir ve izlerken kendini sakin ve iyi olduğu görünmez dünyasına kaptırabilir.

Çeşitli dönüşüm uygulamaları, meditasyonlar, mantra söyleme vb. Tüm bu faaliyetler mutluluk getirecektir.

9. evde 4. evin efendisi


Öğrenmek ve başkalarına öğretmen olmak, bu konumdaki kişinin mutluluğudur.

Öğrenmek ve öğrenmek her zaman gerçek anlamda değildir. Kitap okumadan da öğrenebilirsin. Ve bir işaretçi ile öğretmek zorunda değilsiniz.

Hayırseverlik, sosyal yardım ve destek, yoksullara ve dezavantajlı kişilere yardım eder. Kendini zor bir yaşam durumunda bulan ve yardıma ihtiyacı olan herkes. Bu pozisyonun anlamı budur.

10. evde 4. evin lordu.


Lenin'in vasiyet ettiği gibi çalışmak, çalışmak ve tekrar çalışmak. Böyle bir konuma sahip bir kadın, doğum iznine beklenenden daha fazla yerleşirse, kısa sürede depresyona girecektir. Sosyal hayatta böyle bir konuma sahip olan kişinin mutluluğundan beri. Dışa dönük olarak aktif olun ve günlerce dört duvar arasında oturmayın.

Bir kariyer yapın, hedefler belirleyin ve onlara adım adım gidin.

11. evde 4 evin efendisi


Arzularınızı sonsuz da olsa gerçekleştirin, insanın mutluluğu budur. Böyle bir konumda olan kişi bunu yapmazsa, hayatının boşa gittiğini hissedecek ve o zaman bir aşağılık kompleksi oluşacaktır.

Ve mesele şu ki, dilek kartları yapmanız ve listeler yazmanız gerekmiyor. Ama bunun yerine bu arzuları ve hırsları yerine getirmenin bir yolunu bulun.

12. evde 4 evin efendisi


Bu garip görünebilir. Ancak insan mutluluğu maddi dünyada değildir. Yalnızlık, kopma, inziva - bu insanın mutluluğudur. Bu, kişinin dünya işlerinden ve arzularından vazgeçmesi anlamına gelmez. Sadece, kişinizin kişisel alana diğerlerinden daha fazla ihtiyacı var. Sadece olabileceği ve hiçbir şey yapamayacağı yer.

İnsanın mutluluğu yalnızlıkta, yalnızlıkta ve inzivadadır. Bu, eğer varsa, ailenizi şimdi terk etmeniz ve yalnız ya da yalnız kalmanız gerektiği anlamına gelmez.

Ayrıca bu durumda kişi uzak ülkelere çekilebilir. Ve bunun için para ayırmamak ve ziyaret etmelerine izin vermek için kendinize izin vermelisiniz. Yabancı gelenekleri, kültürleri ve dilleri inceleyin. Bütün bunlar seni mutlulukla dolduracak

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 8692616759031531380

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item