Güneş Venüs Kavuşumu Surya Shukra Yoga

Güneş Venüs Kavuşumu Surya Shukra Yoga

Güneş ve Venüs çoğunlukla kavuşum halindedir Dünya Nüfusun % 40 , haritaların çoğunda yanma vardır.

Güneşli Venüs kavuşum daha az saça ve kıvırcık saçlara sahip olur,

Venüs'ün belirttiği gibi bir bilgin, sanatçı ve yetenekli bir kişiliği olacaktır

Kişi çekici, cömert, çekici, romantik, olup Flört sevecek.

İnsanlar Seni kovalamayacaklar çünkü meydan okumayla ilgilenmiyorlar.

Güneş, Venüs'ün benlik saygısını ve yetki duygularını artırır. Sen onlara gel.

örneğin Venüs boğada,güneş de boğada o zaman bu yanan Venüs Venüs boğanın iyiyi yönlerini değil gölge yönlerini çalıştıracak kişi lüx tüketim seven para biriktiremeyen müsrif ve aşklarında maymun iştahlı olacaktır🙋‍♀️

NEW,Gezegenler,Güneş Kavuşumları,Güneş Venüs Kavuşumu Surya Shukra Yoga,

Romantiktirler ve dürtüseldirler. Saldırgan bir şekilde aşk çıkarlarının peşinden gitmek yerine, insanları kendilerine getirmek için çekim gücüne güvenme eğilimindedirler Özellikle bu kavuşum 8. evdeyse.

Sağlık: Venüs Güneş Altıncı evde yetersiz sperm sayısına, böbrek sorunlarına, şeker hastalığına, göz hastalıklarına, mutluluk kaybına, daha fazla kadın düşmana, iş yerinde ve kariyerde kayıplara neden oluyor.

Güneş/Venüs kavuşumu olan kişilerin böbreklerine yardımcı olması için daha fazla temiz su içmeleri tavsiye edilir. Kandaki şeker seviyeleri ve insülin üretimi de Venüs tarafından yönetilir, dolayısıyla Diyabet de daha olasıdır. Kadınlık hormonu - östrojen ve tiroid de kişi için savunmasız bir alan olabilir. Üreme organlarının yanı sıra. Boğaz ve ses telleri de Venüs tarafından yönetilir ve kaç kişinin bunlarla sorun yaşadığını göz önünde bulundurursak, insanların neredeyse %30'unun yanan bir Venüs'e sahip olması şaşırtıcı değildir.

6-8-12 Evlerde Venüs-Güneş Kayıp evinde babayı simgeleyen güneş, babadan mutluluk kaybının göstergesidir. Erkekler, kadınlardan aşağılanmaya maruz kalabilir ve seks skandallarıyla etiketlenebilir ve kadın meslektaşlarıyla düşmanlık geliştirebilir.

Güneş eril bir enerjidir, Venüs ise dişil bir enerjidir ve bir erkeğin 1., 5., 7., 8. ve 12. Evlerinde meydana gelen bu birleşme, eril enerjide bir düşüşe yol açabilir.

Heteroseksüel olsalar bile, eşcinsel olabilecek veya hayatta kadınsı şeyleri seven birini üretebilir. İyi bir örnek, bir moda tasarımcısı veya ev dekoratörü olabilir.


Venüs veya Güneş, Lagna Lordu veya 10. evin lorduysa, kişi sahne performansı, tiyatro, farklı sanat türleri, sinema, spor aktiviteleri, boyalar, renkler, iç tasarım, ipek, kumaş vb. yoluyla kazanır.

Venüs ve Güneş'in kavuşumu 1. evde olursa, kişi bilginlere fazla saygı duymak istemez, çocuğu olmaz, bazen çok zalimdir ve başkalarını rahatsız eder.

Güneş'in egosu ve gücü sevgi, ilişkiler ve diplomasi yoluyla yansıtılır.

Bununla birlikte, özellikle Venüs'ün yandığı Güneş'e çok yakınsa, bu kavuşum ilişkilerde dürtüselliğe sapkınlığa de neden olabilir. Venüs'ün tüm olumlu özelliklerini kaybettiği zamandır.

Vedik astrolojide bu kavuşumun güçlü bir boşanma göstergesi olduğu söylenir.

Venüs yandığında, Güneş Venüs ten önünde oldugunda bu çok bencil bir insan yaratabilir.

Kendi çıkarları ve zevkleri için bir ilişki arıyor olabilirler ya da Güneş Kral'a benzer bir statü elde etmek için ilişkileri kullanan biri olabilir.

Güneş ve Venüs ayrıca, Venüs'ün saf kalitesinin yanma sırasında bozulabileceği gerçeğinden dolayı aşırı cinsiyetli biri yaratabilir.

Güneş'in Venüs ile olan egosu nedeniyle, bu hizaya sahip erkekler, kadınları kovalamak yerine kadınların peşinden koşturmaktan hoşlanırlar.

Aşk ve romantizm alanında çok fazla gurur duyarlar ve sadece kesin şeylere bahse girerler.

Güneş ve Venüs de 1., 2., 3., 4., 5., 7., 8., 10. ve 11. Evde yerleştirildiyse, bir kişide çok fazla yaratıcılık gösterir.

Venüs sanat ve güzelliği temsil ettiğinden ve Güneş yaratıcılık olduğundan, bu ikisinin karışımı harika bir aktör, sanatçı, tiyatro sanatçısı ve hatta harika bir karizmatik atlet üretebilir.

Bu aynı zamanda güzellik yarışmalarına katılan veya onları organize eden biri de olabilir. Devlet işlerinde parlıyorlar, özellikle siyaset söz konusu olduğunda. Böyle bir birleşimi olan politikacılar oldukça çekici olabilir ve doğal olarak bir kalabalığı çekebilir.

Bu kişinin eşi çok dinamik, bencil ve kontrolcü olur.
  

Bir kadın haritasında bu, bir erkekten bile daha büyük, çok fazla ego anlamına da gelebilir. Kadın her şeyin eşit veya daha fazla bir ortaklık olmasını ister.

Geleneksel bir evlilikte bu, sonunda boşanmaya yol açacak uyumsuzluk yaratabilir. Ancak, eğer bir kadın Venüs ve Güneş'in düşük bir birleşimine sahipse, o zaman o kadar olumsuz etkilenmeyecektir.

Güneş her ikisi de bir yaratıcılık gezegeni olduğundan, iyi sanat yaratma konusunda sağduyuları vardır. Modellik, oyunculuk, moda tasarımı ve güzellik ürünleri ile ilgilenebilirler. Aktörler, sanatçılar ve tiyatro sanatçıları olabilirler. Güneş ayrıca hükümetteki yetkili kişileri temsil ettiğinden, iyi politikacılar olabilirler. Baba ile ilişki oldukça sevgi dolu ve zevklidir.

Surya Shukra Yoga


Bu gezegenlerin ikisi de 6., 8. veya 12. evdeyse, bu durumda kişi kötüleşir. Bu evlerin yerliye kötü sonuçlar veren "Tic" evleri olmasından kaynaklanmaktadır.

Güneş ve Venüs 1. evde Aslan'a yerleştirilirse, kişi karışık sonuçlar alacaktır. Sonuçlar Güneş Dasa geldiğinde olumlu olacak, ancak bazı istisnalar dışında Venüs dasa geldiğinde de kötü olacak.

Güneş dasada güneş daha güçlü olacak ama güneş Venüs üzerinde baskı oluşturacak ve sonuçta kişi kardeşlerle iletişimde dikkatli olmalı ve iletişim becerilerini geliştirmeli, saldırganlıktan kaçınmalı .

Benzer şekilde Venüs Dasa'da da aynı kural geçerlidir, çünkü bu durumda Venüs daha zayıftır. Bu şekilde, gezegenlerin farklı burçlara ve evlere yerleştirilmesinin sonuçları nasıl değiştirdiği görülebilir.

Bu yoga etkileri, bu gezegen dasa-antardasa doğum haritasında geldiğinde gözlemlenebilir veya bu gezegen doğum haritasındaki orijinal konumundan geçiş yaptığında daha az sonuç elde edilir.

Burçlarda surya shukra yoga


Balık, Boğa, Terazi, Kova veya Oğlak burcuna düştüğünde, Venüs Güneş'i yener ve bu burçlarda Venüs Güneş'ten daha güçlü enerjisi ortaya çıkar.

Koç burcunda Venüs ve Güneş: Güneş Koç burcunda yücelir. Baba tarafından şanslı olacak ve iyi ilişkilere sahip olacak.

Çok fazla tutkunuz ve yüksek cinsel dürtü olur.

Aşk konusunda agresif ve sert olabilir.


Boğa burcunda Venüs ve Güneş: Kişi şehvetlidir ve güzel gözleri olur. İyi bir liderlik yeteneğine sahip olabilir ve iyi bir danışman olabilir.

Kişi bir eş aracılığıyla kazanabilir ve zengin olabilir.


İkizler'de Venüs ve Güneş: Bu insanlar iyi diplomatlardır ve iyi arkadaş edinme yeteneğine sahiptirler. Yazma, düzenleme, yazdırma ve iletişim gibi alanlarda üstün olabilir.


Güneşi Yengeç'te olan Venüs: Bu insanlar başkalarına tatlılık ve nezaketle yanıt vermeyi severler. Evde yaşamaya eğilimlidirler.


Aslan'da Venüs ve Güneş: Bu insanlar ünlü, bağımsız ve büyüleyici bir hayat sürüyorlar. Yaratıcılıkta çok bağımsızdırlar. Birinin onları kontrol etmesinden hoşlanmazlar.


Başak'ta Venüs ve Güneş: Bu insanlar zekidir. Duygularını iyi kontrol et. Bu insanlar sanatta iyidir.


Terazide Venüs ve Güneş: Bu insanlar sahneyi, tiyatroyu, sinemayı, halka açık eğlenceleri, iyi cinsel dürtüleri, müziğe ilgi duymayı ve ilişkiler konusunda şanslı olmayı severler.

Akrep'te Venüs ve Güneş: Tutkulu ve yoğun bir ilişki. İlişkilerde ani değişiklikler. Gizli bilime ilgileri çok fazla olur,


Yay burcunda Venüs ve Güneş: Bu insanlar cesur, bilgili, zengin ve zekidir. Bu insanlar seyahat etmeyi sever.


Oğlak burcunda Venüs ve Güneş: Bu insanlar kariyerlerinde eşler aracılığıyla kazanırlar. Parfümleri severler. Toplumda iyi bir üne sahiptirler.

Kova'da Venüs ve Güneş: Bu insanlar onur, başarı, refah ve tanınırlık kazanır. Eşler aracılığıyla kazançlar ancak ilişkiler kayıtsız olabilir.

Balık'ta Venüs ve Güneş: Bu, sahip olmak için iyi bir kavuşum. Kişinin iyi eşleri ve arkadaşları vardır. Kişi fotoğrafçılık ve su işi ile kazanır.

DAHA FAZLASI..

NEW 6196067268597595317

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item