4 Evde Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

4 Evde Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

Rahu, gölge gezegen olarak bilinir. Kişinin tamamlanmamış ve şimdiki yaşamında gerçekleştirilecek olan geçmiş yaşam takıntısını temsil eder.

Rahu kısayolları arzular ve arzu ettiği şeyleri elde etmek için bir yanılsama ya da haksız yollar yaratır.

Astrolojide 4. evdeki Rahu, evde kalmaktan daha çok bir parti insanı ve bir hafta sonu takılan türden bir insandır.

Kişinin Aile yaşamı 32 yaşından sonra daha huzurlu mutlu olur .

4. Evdeki Rahu, kişi eve huzur getirmeyeceği için iyi bir pozisyon değildir.

4. ev, annenin beslenmesi ve anne ile ilişkisinin evidir. Fiziksel yuvayı, vatanı, annenizin öğretilerini, rahatlığı, lüksü ve rahatlığı temsil eder. Bu bir eğitim evidir, üst düzey eğitim değil, orta düzey eğitimdir.

NEW,Gezegenler,Rahu Kavuşumları,4. Evdeki Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişkii



Rahu dostu burçlar İkizler, Başak, Terazi, Yay ve Balıktır. Yengeç ve Aslan onun düşman işaretleridir. Merkür, Venüs, Jüpiter ve Satürn dost gezegenlerdir. Rahu, Güneş, Ay ve Mars'ın düşmanıdır.

Rahu, Boğa ve Terazi'de hayırlı sonuçlar verir. Başak aslında Merkür'e atanır, ancak Rahu Satürn'e ve Merkür'ün Satürn'ün arkadaşı olmasına benzer, Rahu'nun Başak üzerinde yetkisi vardır. Rahu, doğru bir şekilde yerleştirildiğinde veya yüceltildiğinde güç verme yeteneğine sahiptir ve şöhret, siyasette başarı, para ve fiziksel güzellik verir.

4 ev Rahu'nun düşmanı olan ay aittir. Venüs de faydalıysa, o zaman evlendikten sonra kişinin kayınvalidesi de zengin olabilir ve de onlardan faydalanabilir.

Ay yüceldiğinde kişi çok zengin olur ve Merkür ile ilgili işlerden veya akrabalardan faydalanır. Rahu zararlıysa ve Ay da zayıfsa, kişi yoksulluktan muzdarip olacak ve kişinin annesi de acı çekecek.

Rahu bir dolandırıcılık ustasıdır. Rahu zararlı gezegendir, 4. ev sade ve barış arayan evdir. Rahu'nun düşman gezegeni ve Rashi'si olan Ay ve Yengeç'in evidir. 4. evdeki Rahu'nun iyi veya kötü olması, yalnız mı yoksa başka gezegenlerle mi olduğuna, ne tür bir açı aldığına, 4. evin emanetçisinin kim olduğuna vs. bağlıdır.

4. Rahu, başkalarının sahip olduğu topraklarda gayri meşru bir şekilde yaşayabilir.

Rahu olağandışı, ani, dramatik, risk aşığı ve hırs anlamına gelir. . Yani şimdi Rahu karakteri 4. evin özellikleriyle ilgilenecek

Rahu, şeyleri cömert bir şekilde göstermeyi sever.

Böyle bir kişi, kendi ana kültürüne ve mülk ve toprağa sahip olma arzusuna güçlü bir şekilde bağlıdır.

Evlerine duydukları hırslı sevgiye rağmen, yabancı unsurlar biçimindeki yabancı unsurları anavatanlarına getirirler.

Bu insanlar Evden, Vatandan, Ebeveynlerden, Kök Kültürden ve Eğitimden çok memnun değiller. Başka bir deyişle, anavatanından başka bir yerde başarılı olurlar.

Bu insanlar konsantrasyon probleminden muzdariptir, bir önceki görevi tamamlamadan bir sonraki göreve geçmek için sürekli düşünce değiştirirler.

Bu yerleşimle atalarınızın sizin yaşam şeylerinize sahip olduğu söylenir. Bu yüzden onları dini olarak tatmin etmeniz gerekebilir. 4. Rahu, kişiyi gelecek ve şeyler hakkında her zaman güvensiz hissettirir, onlara garip bir endişe verir.

Çocuklukları, yabancı bir öğretmen gibi alışılmamış unsurların varlığı ile karakterize edilir. Ebeveynleri doğada oldukça tahmin edilemez olabilir.

Bazen başkalarının mülkü üzerinde hak iddia eder ve orada yaşarlar ve mülk sahipliğini içeren yasal konularda dolambaçlı hileli olabilirler.

Ebeveyn olarak ve/veya birinin ilköğretiminde rollerini gereğinden fazla temsil etmeye çalışırlar.

Kişi için anneleri, arazileri, mülkleri veya araçlar gibi mülkleri ile ilgili bazı beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rahu'nun bu evdeki etkisi, yerleşim ve vatanla ilgili eski gelenekleri alt üst ediyor.

Dördüncü evdeki Rahu, çok hareket etmesi veya yabancı ülkelerde seyahat etmesi nedeniyle kendi evinde ve vatanında hoş karşılanmayabilir, bu da anavatan ve toprak sahibi olma takıntısına yol açabilir.


Rahu 4. evde

Rahu temsil eder - geçmiş hayatında yarım kalan ama yine de yerine getirmek istediğin şeyleri hayatının son aşamasında & o güçlü arzu nedeniyle, şu anki yaşamında yarım kalmış arzuyu gerçekleştirmek için yeniden doğmuşsun tarafından ateşlendi rahu'nun doğum çizelgesinde yer aldığı ev, Yani rahu aslında bizim takıntımız, arzumuz, illüzyonumuz, bitmemiş hedef için bazı çılgınlıklarımız, materyalist hedef, yabancı unsurlar, elektronik şeyler, yeni çağ teknolojis
4. ev- evimiz, vatanımız, ev ortamı, anne beslenmesi, rahat & mutlu hissettiğiniz yer, arsa, rahatlık, mülk hepsi 4. evinizle ilgili.
> Yani ne zaman rahu 4. eve konulsa, rahu kendi önemli özelliklerini 4. eve getirir & 4. ev meselesine etki eder & 4. evden rahu 5. gizlilik, kayın varlıkları, miras mülkiyeti , ani olay & ayrıca 9. yabancı toprakların 12. evine yön vermek, izolasyon, maneviyat, daha yüksek sezgisel psişik güç ve ekran arkasında en gizli şekilde yabancı şeyler. 4. evde Rahu yerleştirme size iyi veya kötü sonuç verebilir, rahu'nun 4. evde naksatra durumuna ve diğer gezegenlerin 4. evinizin rahu üzerindeki etkisine bağlıdır.

İyi sonuç

4. evdeki rahu 4. ev 3. ev ve 5. evden çevrili iki hayırsever gezegen tarafından çevrelenmişse iyi bir işarettir, 4. ev lord doğum çizelgesinde ve D9 çizelgesinde güçlü bir şekilde yer almış, 4. ev 30'dan fazla sarvashtakavarga puanı almış, 4. lord h olarak 4'ten fazla bhinnashtakavarga puanı verildiğinde, rahu'nun naksatra lordları ve upa naksatra lordları güçlü bir şekilde 2 , 4 , 11 evleri işaret ediyor. 4. lord iyi shadbala gücüne sahip. Ay, venüs ve 4. lord D4 ve D16 grafiklerinde iyi bir yer aldı, sonra yerli rahu ve 4. lord gezegenleri dasha döneminde tüm bu noktaları deneyimleyecek ve tüm bu noktalar ------------------------------------>
1> yabancı kara seyahati ve yerleşimi temsil ediyor çünkü rahu 4. vatan evinizi etkileyen yabancı bir varlıktır özellikle rahu ve 4. lord güçlü bir şekilde yabancı yerleşimi simgeliyorsa 3, 9, 12 ve 11. evleri ifade ediyorsa f arzunun yerine getirilmesi & 2. ev varlıkları zenginlik sürekli olarak .
2> Rahu size büyük büyük ev verebilir ya da yerli kendi kendine büyük bir mülk yapabilir ya da yerli yabancı topraklarda toprak sahibi olabilir ya da yerli büyük miras mülk sahibi olabilir eğer rahu ve 4. Lord toprak satın alma veya almasını güçlü bir şekilde işaret ediyorsa operty işaretli evler 4 , 11 , 12 & eğer miras mülkü ise 12 ev değil 4 , 11 ile 8. ev miras evi olmalı .
3> Ebeveyn mülkü ve kayınpeder eş aile mülkü alabilme .
4> Ev ortamında ruhsal gizli okült bilgiyi arayın.
5> Yerlisinin rahat & mutlu hissedebilmesi için araba, ev ve her türlü kolaylığa sahip olma isteği ancak yerli için doğduğu yerden çok uzağa taşınmak zorunda.

Kötü Sonuç:

4. evdeki Rahu, 4. ev malefikler tarafından çevrilmişse kötü anlamına gelir. e malefikler 3. ve 5. eve yerleştirildi, 4. ev sarvashtakavarga'ya göre zayıf, 4. ev lordu doğum çizelgesi & D9 çizelgesine kötü yerleştirildi veya malefikler tarafından etkilendi, 4. ev lord 4. eve düşük BAV puanı verdi ve Low shadbala'ya sahip güç . Ay, 4. lord hastalanmış ya da kötü bir şekilde doğum çizelgesinde, D9 çizelgesinde, D4, D16 çizelgesinde ve doğum çizelgesinde 4. eve yerleşen rahu, eğer Kp çizelgesinde 3 , 6 , 8 , 12 ev varsa yerli iradeyi işaret ediyorsa tüm bunları rahu, 4. lord ve ay dasha döneminde deneyimleyin ---------------------------------->
1> ev ortamı iyi olmayabilir .
2> Anne ile ilişki iyi olmayabilir.
3> Ev çevresi arsa mülkiyetinde tartışma . Birisi arazinizi almak için sizi aldatabilir ya da başkalarının arazi mülkünü almak için başkalarını aldatabilirsiniz.
4> Ev ortamında casus ajan gibi davran .
5> Yeraltı dünyası insanları ile uğraşmak veya bağlantı kurması olur
6> ev ortamında bazı gizli sıra dışı iş .
7> 4. evde Rahu, 10. evde ketu demektir, profesyonel kariyer ortamındaki herhangi bir memnuniyetsizlik ev ortamınızın mutluluğunu etkileyebilir & bunun için alışılmadık gizli işe dahil olabilir veya ev ortamında alışılmadık gizli işe bağımlı olabilirsiniz yerine getirilmemiş arzularını gerçekleştirmek için.
8> Ev ortamında zihinsel huzurunuzu etkileyebilecek yanlış bir iş nedeniyle güvenlik amaçlı memleketten uzaklara taşınabilirsiniz veya ev ortamında yapılan yanlış bir iş itibarınızı zedeleyebilir veya zorlanabilir Hapse giriyorsun , hastane veya tımarhane.

Astrolojide 4. Evdeki Rahu'nun Uğurlu Sonuçları


Kişi bir anne tarafından kutsanacak ve sakin bir kalbe sahip olacak.

Kişi yurt dışında ikamet edecek, seyahat edecek ve sürekli dolaşacaktır.

Kişi ortaklıklarda veya bir işte başarılı olacaktır.

Hatta biri evlatlık alınacak.

36-56 yaş arası çok şanslı olabilir.

Eş iyi bir karaktere sahip olacak, zorluklara karşı sabırlı, sevecen olacak ve kocasından önce ölecek.

Astrolojide 4. Evdeki Rahu'nun Uğursuz Sonuçları


Rahu 4. Evde olan kişi her zaman endişeli ve mutsuzdur.
Birini öldürülme şansı var.
Genel yaşam kalitesinden memnun olmayabilirler.
Aile evindeki koşullar sonsuza kadar istikrarsız.
4. Rahu hırslı bir anne verebilir, bu insanlar için Anne, kişinin alışılmadık kararları lehine risk alabilir


DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişkii 7197295387302050451

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item