2. Evde Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

2. Evde Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

Astrolojide 2. Ev, aileyi, sabit varlıkları, aile işini, değerli şeylere sahip olmayı, ses yeteneğini ve konuşma yeteneğini ifade eder, ikinci ev boğazı temsil eder.


2. ev evlilik hayatını içerir. Bu ev aynı zamanda ölüme sebebiyet veren (Maraka Evi). Maraka basitçe sizi zihinsel ve fiziksel olarak öldüren evler anlamına gelir ve 2. ev aileyi temsil ettiği için ailenizdeki kişilerle tartışmanıza, kavga etmenize ve haritanızda hasta ise anlaşmazlık yaşamanıza neden olur.

Böyle bir evin olumsuz yönü, herhangi bir kişiyi ölüme sürükleyebilir.

2. evde Rahu'lu insanlar her zaman hazine biriktirmeye aç olurlar ve bu hazineler tarihi mülkler, zenginlik ve hatta bilgi deposu olabilir.

Yiyecek, bilgi, para ve değerli eşyaları toplamak için güçlü bir istek vardır. Bu tür insanlar soylu bir soy ve tarihle ilişkilendirilmek isterler.

NEW,Rahu Kavuşumları,Gezgenler,2. Evdeki Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki,

İkinci evde Rahu zenginlik verir, ancak sadece 34 yaşından sonra. 2. evdeki Rahu, anadili sert bir konuşmacı olduğu kadar tutkulu bir konuşmacı yapar. Kibirli ve yalancı olabilir; başkaları hakkında kötü konuşur ve kolayca tartışmaya girer. Konuşmada samimiyetsiz olacak ve sözleri çift anlam taşıyacak. Ağız veya yüz hastalığından muzdarip olacaktır. 2., 4., 9. ve 12. evdeki Rahu kişiyi yabancı diyarlara götürdüğü için bu kişiler erken yaşta evden dışarı çıkarlar veya yabancı bir ülkeye taşınırlar.

Astrolojide 2. evdeki Rahu zenginlik verir, ancak sadece 34 + 36 yaş sonrası yaşından sonra ve büyük miktarda verir.

Rahu zararlıysa, Hayatının 10, 21 ila 42. yıllarında hırsızlık vb. nedenlerle servetini kaybeder.

Vedik Astrolojide 2. evdeki Rahu, ailesi ve akrabası ile kavga eder veya tartışır, aile hakkında farklı marjinal bir görüşü vardır ve genellikle bu kişiler ya erken yaşta evden ayrılırlar ya da yabancı bir ülkeye taşınırlar,

2. evdeki Rahu olarak bir kişiyi yabancı topraklara götürür.

İkinci ev konuşmayı, konuşma yeteneğini, konuşmanın kalitesini, aile soyunu, aile tarihini, aile ilişkilerini, aile varlıklarını, tasarrufları, vokal aktivitelerini ve iyimserliği temsil eder.

Rahu, gölge gezegen olarak bilinir. Kişinin şu anki yaşamında tamamlanmamış ve gerçekleştirilecek olan geçmiş yaşam takıntısının temsilcisidir.

Rahu, arzu ettiği şeylere ulaşmak için kısa yolları ve haksız yolu arzular.

İkinci evdeki Rahu, toplumdaki sosyal statü ve tanınma konusunda takıntılı.

Kişi bir an önce para kazanmak ister ve bu kendi içinde alışılmadık bir saplantı yaratır.

İkinci evdeki Rahu, kişinin hayatında arzu ettiği ve istediği her şey için sınırlarını aşmasını sağlar.

İkinci ev konuşmayı temsil eder, bu da ikinci evdeki Rahu' konuşurken çok yalan söyleme eğiliminde olduğunu ve genellikle kaba bir dil kullandığı anlamına gelir.

İkinci evdeki Rahu' egzotik yiyeceklere, özellikle de vejeteryan olmayan yiyeceklere ilgi duyar.

Kişi büyürken sıra dışı bir aileye sahiptir,Kişi ve ailesi arasındaki ilişki, Rahu tutulması 32+34 yaşına evden kaldırana kadar kaotik olur.

Kişi erken yaş dönemi eğitiminde acı çekebilir, ancak Başak veya İkizler ile ise, kişi için iyi sonuç verir ve eczacı, araştırmacı veya tıp alanından biri olabilir. Rahu sekizinci eve baktığında, kişinin okült ve gizli dili öğrenmeye çalışacağı ve kötü bir astrolog olacağı anlamına gelir.
Rahu 2. evde :-
Rahu temsil eder - geçmiş hayatında yarım kalan ama yine de yerine getirmek istediğin şeyleri hayatının son aşamasında & o güçlü arzu nedeniyle, şu anki yaşamında yarım kalmış arzuyu gerçekleştirmek için yeniden doğmuşsun tarafından ateşlendi rahu'nun doğum çizelgesinde yer aldığı ev, Yani rahu aslında bizim takıntımız, arzumuz, illüzyonumuz, bitmemiş hedef için bazı çılgınlıklarımız, materyalist hedef, yabancı unsurlar, elektronik şeyler, yeni çağ teknolojis
2. ev temsil eder- ailemizi, aile soyumuzu, değerimizi, asstlerimizi, birikimimizi, zenginliğimizi, ne tür yemekleri severiz, yiyecek alımımızı, ses telimizi, konuşmamızı bu yüzden 2. ev tüm şarkıcılar için en önemlidir.
> Yani rahu 2. eve ne zaman yerleştirilse, rahu 2. eve kendi önemli özelliklerini getirir & 2. ev meselenize etki eder & 2. evden rahu 6. evinize ve 10. evinize yön verir. Rahu'nun materyalist şeylerden hoşlandığını ve rahu'nun aurtha trikona evlerinde rahat hissettiğini bildiğimiz gibi (işaret yerleştirme çok önemli olsa da) ancak rahu aslında 2. evdeki rahu'nun durumuna göre tüm aurtha trikona evlerinin niteliklerini yükseltiyor.
> 2. ev ailenizi, aile soyunuzu temsil ederken rahu geçmişte yarım kalmış moho, maya, arzunuzu ya da çılgınlığınızı temsil ediyor, bu yüzden yine de yerine getirmek istiyorsunuz
& bunun için her türlü kural yönetmeliği çiğneyebilirsiniz. Yani aile soyunu eski geleneksel kurallar yönetmeliğini korumak zorunda olduğun bir ailede doğduğunuzu temsil edebilir ancak rahu'nuz tüm bu kurallara anlamsızca uymak istemiyor çünkü rahu aynı zamanda modern günlerin yeni çağ teknisyeni temsil ediyor eski günlerin kurallarına bağlı kalamayan ology, yönetmelik bu yüzden yerliler aile soy kurallarını ihlal edebilir ve aileden uzak yaşamaya çalışabilir ya da ebeveynlerinizin uygulamak istemediğiniz kurallarını uygulamanız gerektiğini temsil edebilir, böylece ev ortamınızı terk edebilirsiniz ailenden ayrı ayrı & ayrıca rahu sizi ailenizden uzaklaştırabilecek yabancı bir varlıktır. Rahu işareti yerleştirme 2. evde iyiyse ve 2. lord doğum çizelgesinde güçlü bir şekilde yerliyse o zaman yerli ailesi için her şeyi yöneten aile üyesinin başı olabilir özellikle aile varlıkları ve servetleri.
> 2. ev sizin ve ailenizin evidir, servetiniz, birikiminiz, Rahu bizim arzumuzu, takıntımızı temsil ediyor. Yani yerlinin erken yaşta ailesinde para birikimi ve yönetim konusunda sorun yaşayabileceğini temsil ediyor ancak parayı yönetmek veya daha fazla para kazanmak veya para biriktirmek ve hayatını güvende kılmak için her zaman güçlü bir arzunun olduğunu temsil ediyor çünkü rahu 2. eve yerleştirilirse e o zaman kesinlikle ketu 8 eve konulmalı yani başkalarının 7 evinden 2. varlık evi diğerlerinin parası demek ketunun konulduğu yerde & biliyoruz ki ketu bayrak gibi ya da geçmiş hayatında başardığın ya da yaşadığın şeyler e, Yani 8. ev ketu, başkalarının parasını hayat güvenliği ve acil durum amaçları için nasıl yöneteceğinizi zaten deneyimlediğinizi temsil ediyor ancak bu sefer rahu varlıklarınızı kendiniz aracılığıyla yönetmek ve hayatınızı güvende kılmak için daha fazla para kazanmak istiyor. Eğer rahu işaret yerleştirme iyiyse 2. lord doğum çizelgesinde iyi yer alıyorsa, o zaman bu rahu size çok sayıda servet, varlık verebilir ve isim şöhret ve statü ile her türlü materyalist isteği yerine getirebilir çünkü 2. evden rahu aynı zamanda 10. evinize de bakıyor ev isim, şöhret ve kariyer statüsü.
> 2. ev konuşmayı, ses telimizi, yiyecek alma alışkanlıklarını temsil ediyor, 2. evde rahu işaret yerleştirme, yerlisinin iyi sese sahip iyi bir halka açık konuşmacı olabileceğini gösteriyor ve ses yoluyla ifade etme şekli tamamen eşsiz, böylece her biri olabilir etkilendim ve onları övdüm. Aynı zamanda yerli farklı ülkelerde her türlü özel yiyecekleri tatmayı da temsil ediyor AMA eğer rahu işaret yerleştirme iyi değilse & 2. Lord, ay ve civa etkilenirse daha fazla yalan söyleme, konuşurken argo dil kullanma ihtimali var & umursamıyorlar yedikleri sağlık sorunlarına neden olabilecek çünkü 2. ev gıda alımımızı ve alışkanlıklarımızı temsil ederken rahu ise zehir, yılan ısırığı, uyuşturucu, sigara ve her türlü kötü yiyecek alışkanlığı bağımlılığını temsil ediyor. Yani, yerliler yemek alışkanlıklarını kontrol etmelidir.
> 2. evden rahu, düşman kavgaları, anlaşmazlıklar, sağlık hastalıkları, mahkeme davaları davaları ve her türlü günlük rutin hesaplama 6. evine gidiyor. Yani eğer ikinci evde rahu işaret yerleştirme iyiyse, o zaman rahu hileli sihirbazlar düşman dövüş yarışmasından size kazanç veya kazanç sağlayabilir çünkü sadece rahu ne zaman konuşacağını - ne konuşacağını - maçı kazanmak için doğru zamanda kiminle konuşacağını bilir, onlar her türlü anlaşmazlığı çözmek için muazzam enerjiye sahip olmak & ihtiyaç sahibi 6. eve hizmet vermek, ancak Rahu kötü bir şekilde 2. eve & 6. eve SAV puanı 1 ev SAV puanından fazla, yükselen Lord 4 BAV puandan az vermiştir için 1. yükselen ev, sonra rahu dasha döneminde yerli, kolay teşhis edilemeyecek bir sürü gereksiz sağlık sorunuyla karşı karşıya kalabilir

çünkü rahu kolayca tanımlanamayan dumanlı bir gezegen, aynı zamanda gizli düşmanı temsil ediyor itibarınıza zarar verebilir davalara neden olabilecek tion, rahu en zengin insan olarak daha çok hava atmak istiyor ancak gerçekte kredi veya borçlarla ilgili sorun yaşadıkları için finans sorunu yaşıyorlar.
> 2. evden rahu aynı zamanda kariyer ortamınız, adınız, şöhretiniz, toplumdaki statünüzün 10. evine yön veriyor. Yani eğer rahu işaret yerleştirme 2. evde iyiyse, rahu'nuz size kariyer başarısı adını, şöhretini, dasha döneminde statüsünü verebilir ancak rahu 2. evde iyi değilse ve 10. evde lord düşman işaretine ya da 10. evde kötü yerleştirilmişse diğer malefikler tarafından etkileniyor, o zaman yerli toplumdaki itibar sorunu kadar kariyer problemi ile de karşılaşabilir.
> eğer rahu 2. eve konulduysa kesinlikle ketu 8. eve konuldu, Yani 8. ev meselesi yerli geçmiş yaşamında zaten yaşamıştı yani yerli 8. ev meselesi hakkında bilgisi var ya da bu evin enerjisinin ustası olabilir yerliler 8. ev maddesinin bazı geçmiş yaşam bağlantısı ve 8. ev her türlü yeraltında arama, gizli okült konu arama, astroloji ve ketu kendi kendine mistik okült konuyu temsil eder, Yani geçmiş yaşamdan bilgi sahibi olmak nedeniyle o bu hayatta astrolojiyi kolayca anlayabilirler

kolaylıkla & erken yaşta gizli astroloji bilgisini kolayca kazanacaklar & eğer yerli jüpiter civası güçlü bir şekilde iyi yerleştiyse & 10. ev akrep burcu veya 8. lord ile bağlantıları varsa 10. ev kariyer evi o zaman yerli iradesi büyük astrolog ol ve onun uygulaması bilgi mükemmel hale gelecek. Harika bir örnek ->
Ünlü Astrolog Merhum efendi B.V. RAMAN 8. evde ketu var & 2. evde rahu, 11. otorite kazanma evi lord guru jupiter'i kontrol eden, kariyer ortamının 10. evine gidiyor, gizli akrep burcunda ise 10t Kariyer çevresini kontrol eden h evi lord mars ile birleşti
a) 8. gizli konu evi lord kapsamlı zeki cıva kontrol ediyor & b) lord venus'u sevgi yoluyla başkalarına rehberlik eden 9. ev başkalarıyla muhatap olan 7. evde lord venus'u kontrol eden oysa onların venus' güneş 6. iyileşme evine gidiyor ve başkalarını çözüyor astrolojik bilgi yoluyla anlaşmazlıklar .
 

Astrolojide 2. Evdeki Rahu'nun Uğurlu Sonuçları

Gezegen karışık sonuçlar veriyor.

2. Evde Rahu olan kişi güçlü bir fiziğe sahiptir ve korkusuzdur.

Kişinin büyük bir burnu ve çenesinde bir iz olabilir.

Kişi saygı ve şöhret kazanacaktır.

Kişi iyi huylu ve güvenilir olacaktır.

2. Evde Rahu olan kişi kraldan zenginlik elde edecek ve mutlu olacaktır.

Rahu'yu 2. Evde olan kişi uzaklara seyahat etmekten hoşlanır.

Kişi herhangi bir işe giriştiğinde önüne büyük engeller çıkacak ve başarılı olmak için büyük çaba sarf edilmesi gerekecektir.

Kişi, hayvan yetiştirmede ve ilgili bir işte ticarette kar elde edecektir.

Astrolojide 2. Evdeki Rahu'nun Uğursuz Sonuçları


2. evdeki Rahu, etkilendiğinde kekemeliğe, konuşma bozukluklarına, aileden ayrılmaya, yoksulluğa, akrabalarla anlaşmazlıklara, memnuniyetsizliğe ve karışık soylara neden olur.

2. Evde Rahu olan biri çarpık ve simetrik olmayan dişlere sahip olabilir.

Kişi kendi işini bırakıp bencil olabilir.

Biri başkaları tarafından yönetilebilir, kibirli, şiddetli ve hırsızlığa meyilli olabilir.

Kişi doğru olmayabilir, gereksiz ve nahoş konuşabilir, sert bir sese sahip olabilir ve çok konuşkan olabilir.

Kişi kafası karışmış bir şekilde konuşabilir ve düşüncelerini net bir şekilde ortaya koyamayabilir.

Kişinin serveti yok edilecek ve bu da kişiyi fakirleştirecektir.

Hırsızlık nedeniyle kişi para kaybedebilir ve son derece mutsuz olabilir.

2. Evde Rahu olan biri baba servetini kaybedebilir.

Kişi refah içinde doğabilir, ancak yine de fakirleşebilir ve amaçsızca merak edebilir.

Bir kişinin ailesi yıkılabilir ve kişi akrabalarının ölümüne tanık olabilir.

2. Evde Rahu olan biri kötü insanlar yüzünden ceza alabilir.

Hırsızlık yoluyla servet elde edilebilir.

Bir kişi diş rahatsızlıklarından muzdarip olabilir.

Ağız ve göz rahatsızlıkları olabilir.

İnsan oğlunun ölümü nedeniyle mutsuz olabilir.

Kişinin iyi talihi, babasının ölümünden sonra başlayabilir.

2. Evde Rahu olan birinin iki eşi olabilir. Para gelebilir ama harcanabilir. Para kazanmanın önünde engeller olabilir.

Başkalarına ait olan parayı kullanıp kötü bir nam elde edebilirsiniz.

İnsan doğduğu yerde mutsuz olabilir. Ama yurt dışına gittiğinde zengin olabilir.

Kişi, aşağı insanların evinde kalabilir.

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 2679624146835689825

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item