Vedıc Astrology Ay Burçlarda etkileri

Vedıc Astrology Ay Burçlarda etkileri




Koç'ta Ay

Koç'un efendisi, sırayla sulu bir kadınsı gezegen olan Ay'a dost olan ateşli erkeksi bir gezegen olan Mars'tır. Bu enerji çatışması, saldırgan ama kararlı ve dürüst bir kişi doğurur. Koç burcunda Ay'ın doğasında bir gizem yoktur. Sen göründüğün gibisin. Bilinçaltınız, mizacınızda ve tepkilerinizde kendini gösterir. İçgüdülerinize ve duyusal algılarınıza güvenme, hızlı kararlar verme ve önceden düşünmeden hareket etme eğilimindesiniz. Ortalamadan daha yüksek bir öz saygı duygunuz var. Bu size hayatta bir tür huzursuzluk ve pervasızlık verir.

Ay'ı Koç'ta olan insanların mizacı huysuz, bazen sıcak bazen soğuktur. Sen uğraşacak birçok yeni fikri olan, kendi kendini motive eden bir insansın. Çok aktif bir zihniniz var ve nasıl yaşadığınıza ve kendinizi nasıl taşıdığınıza dair başkalarının çok çekici bulduğu bir sevinç duygusu var. Hayat mottonuz, geleceği planlamaktansa, her seferinde bir gün almaktır. Bununla birlikte, kişiliğinizde de bir miktar ego var. Duygusal katılımdan uzak durma eğilimindesiniz ve özgürlüğü seven bir ruhsunuz. Ay Koç'ta sizi finansal olarak sağlam yapar, genel olarak müreffeh bir hayatınız var.


Boğa burcunda Ay
Bu, Ay için yüce bir konumdur; Ancak Boğa'nın efendisi Ay ile düşman ilişkisini olan Venüs'tür. Ancak her ikisi de sulu gezegenler olduğu için enerjileri iyi bir şekilde çarpışır. Bu dengeli bir pozisyondur. Ay Boğa'da olan insanlar oldukça romantik ve yakışıklı olma eğilimindedir. Kişiliğiniz çekici ve sağlam. güzel bir yüzü olur. Sen her zaman ihtiyacı olanlara yardım etmek isteyen cömert ve hayırsever bir insansın. Venüs'ün pozitif yerleşimi size hayatın sunduğu zenginlikleri ve mülkleri sağlar.

Ay Boğa'da olan bir kişi hayatınızın orta ve son döneminde en mutlu olacaktır. Lüks ve maddi varlıklar size hitap ediyor. Güçlü bir sahiplenme duygunuz var. Sen temelli ve pratik bir insansın. Bir arkadaş ve ortak olarak, Ay Boğa kişisi oldukça sadık, güvenilir, istikrarlı ve kararlı olma eğilimindedir. Oldukça entelektüelsin, parlak bir zekaya sahipsin. İlişkileriniz genellikle uzun ömürlüdür ancak siz de sahiplenici olabilirsiniz. Melodik bir sesiniz, belagatiniz ve büyüleyici bir tavrınız var. Kurnaz mizah anlayışınız nedeniyle etrafta olması eğlenceli bir insansınız. Sanata karşı da güçlü bir tutkunuz var. Ev tadilatı ve iç mekan tasarımı gibi şeyler de size hitap ediyor.


Ay İkizler'de
İkizler, Ay ile düşmanca bir ilişki olan Merkür tarafından yönetilen ikili bir burçtur. Merkür nötr bir dünyevi gezegendir, Ay ise kadınsı bir sulu gezegendir. Ay'ın bu yerleşimi, kişiyi arkadaş canlısı, neşeli, duygusal, içine kapanık ve yalnız yapar. Yerli, hızlı gözlemler yapmak için esrarengiz bir yeteneğe sahiptir. Ay İkizler'de olan insanlar zihinsel olarak keskin ve uyanık olma eğilimindedir. Bu insanlar nesneler ve insanlar hakkında oldukça hızlı bir izlenim oluştururlar. Çoklu görevde son derece iyidirler ve oldukça çok yönlüdürler. Doğası gereği oldukça anlayışlı ve anlayışlıdırlar.

Ay İkizler'de olan insanlar Gezer ve sosyaldir, büyük bir sosyal çevreye sahip olma eğilimindedir. İnsanlara bağlanırlar ve çok konuşkandırlar. Mizah anlayışları iyidir. İletişim, İkizler'deki Ay için hem sözlü hem de yazılı olarak güçlü bir takımdır. Bazen bu insanlar da karamsar olurlar. Ve doğalarında sanki zihinleri sürekli meşgul, sürekli yeni bilgi arayışı içindeymiş gibi bir huzursuzluk vardır. oldukça zeki olma ve uzun bir ömre sahip olma eğilimindedir. Onlar da iyi matematikçiler veya yazarlar olabilirler.

 
Ay Yengeç burcunda
Yengeç Ay'ın kendi burcu olduğu için Ay burada kendini evinde gibi hissediyor. Ay için olumlu bir yerleşimdir. Ay Yengeç burcundaysa, güçlü bir dürtü ve kararlılığa sahip olmanız muhtemeldir, ancak aynı zamanda doğasında uzlaşmacısınızdır. Başkalarının duygularına açık empati kuran duygusal bir varlıksınız. Verimli bir hayal gücünüz ve yaratıcılık duygunuz var. Ancak duygusal bir varlık olduğunuz için rasyonel ve tarafsız seçimler yapmanız gerektiğinde karar verme yeteneğinizi etkiler. Duygular sizi mantıktan daha fazla etkiler. Başkalarının sorunlarına karşı iyi bir dinleyiciyken, kendi duygularınızı saklamayı seviyorsunuz.

Ay Yengeç burcunda olan insanlar evlerine ve ailelerine derinden bağlıdırlar. Güvenlik duygusu, iç huzurunuz için çok önemlidir. Kendinizi güvende ve sevilmiş hissettiğiniz bir yerde gelişirsiniz. Sen çok romantik bir insansın, ilişkilere, sadakate ve duygusal güvenliğe değer veren birisin. Ay Yengeç burcu insanı barışsever ve nazik bir ruhtur ancak bazen Ay'ın sürekli hareketi nedeniyle çok huysuz olursunuz. Bu huysuz doğa genellikle kişisel ilişkilerinizi etkiler. Ayrıca, zaman zaman şüpheci ve güvensiz olma eğilimindesiniz.
Ay Aslan Burcunda
Aslan, Ay ile dostane bir ilişki paylaşan ateşli bir gezegen olan Güneş tarafından yönetilen güçlü ve şiddetli bir işarettir. Güneş ve Ay'ın ilişkisi bir tahterevalli gibi çalışır, bu iki güç birlikte, farklılıklarına rağmen bir haneyi dengeleyen baba ve anne gibi çalışır. Güneş'in ateşi başa çıkılamayacak kadar fazla olduğunda, sulu Ay enerjiyi dengeler. Ay'ın Aslan'da olması, güçlü bir liderlik arzusu olan kendine güvenen bir insan olmanız muhtemeldir. Birinden yardım istemek yerine kendi çabanıza güvenmeyi seviyorsunuz. İster yeni bir ilişki ister yeni bir iş olsun, kendinizi şımarttığınız her şeye duygularınızı eklersiniz.

Liderlik becerileriniz mükemmel ve kitleleri etkilemek için gereken güvene sahipsiniz. Hayata bakış açınız oldukça olumlu. Ay'ı Aslan'da olan kişi asil bir kişiliğe sahiptir ve sizin giyinme anlayışınız da öyle. Seninle ilgili muhteşem bir kalite var ve bu senin hiç bitmeyen lüks eşya sevgini açıklıyor. Vejetaryen olmayan yemek yemeyi seviyorsunuz. Aslan burcundaki Ay, dışa dönük, neşeli, hayırsever ve göreve düşkündür. İnsanlar söylediklerinizi bir öğretmen gibi dinler. Bazen kendini yalnız hissedersin. Aynı zamanda çok fazla tanınma kazanma eğilimindesiniz. Bununla birlikte, Aslan'daki Ay zaman zaman mide ile ilgili rahatsızlıklara da neden olur.


Ay Başak burcundaBaşak, aynı zamanda akıl anlamına gelen ve tarafsız bir toprak gezegeni olan Merkür tarafından yönetilen hesaplı bir burç olarak bilinir. Merkür ve Ay arasındaki ilişki nötrdür. Ay Başak'ta konumlandığında, kişi genellikle çekici bir yüze ve vücuda sahiptir. Böyle bir kişinin kelimelerle bir yolu vardır, etkili bir konuşmacıdır. Kişiliklerinde bir doğruluk ve saflık duygusu vardır. Ay'ı Başak'ta olan insanlar genellikle dini arayışlara girerler ve diğer varlıklara karşı şefkatli olan nazik insancıllardır. Duygusal doğalarını duygusal olarak etiketlemek zordur, ancak bu onların duygusuz oldukları anlamına da gelmez. Duyguları ve duygusal doğası karmaşıktır.

Oldukça kolay incinirsiniz ve zaman zaman aşağılık kompleksi ile boğuşursunuz. Duygular ve içgüdülerden daha çok aklınız ve mantığınız tarafından yönlendiriliyorsunuz. Söylediğiniz ve yaptığınız her şey her zaman mantık ve sağduyu tarafından desteklenir. Gerçekliği olduğu gibi kabul eden pratik bir insansınız. Yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi ve onlarla ilgilenmeyi seviyorsunuz. Ay'ın Başak'ta olması sizi iyi bir öğrenci ve felsefi yapar. Size en çok öğretmenlik, astroloji, matematik, iş gibi meslekler yakışıyor.


Ay Terazi'deTerazi, Ay'a düşman olan kadınsı bir sulu gezegen olan Venüs tarafından yönetilen bir denge işaretidir. Duygular ve tutkularla ilgilenen iki dişil gezegenin enerjisi, çoğu zaman kişiyi hoşgörülü, anlayışlı ve cömert yapar. Yoğun tutku ve şehvet nedeniyle, cinsel ilişkilere çok meyillisiniz. Ay Terazi'de olan bir kişi oldukça duygusaldır. Hırslı bir insan olsanız da, bazen yaşamınız için başkalarına bağımlısınız. Kadınların hayatınız üzerinde güçlü bir etkisi vardır. Çoğunlukla, annenize güçlü bir şekilde bağlısınız. Başkalarına yardım eli uzatmayı seven, sosyal bir insansınız.

Ay Terazi'de sizi uzlaşmacı bir insan yapar ve geniş bir bakış açısına sahip olursunuz. Barışı ve iyiliği tesis etmeyi seven, adalet arayan bir bireysiniz. Ay Terazi de size çekici bir görünüm kazandırır. Sözlerin, duygusal olarak yaralanmış insanlara merhem gibi işliyor. Akrabalarınıza yardım etmeyi ve onlarla samimi bir ilişki sürdürmeyi seviyorsunuz. Kibar ama diplomatik bir insansınız, kelimelerle aranız iyi ve ikna kabiliyetiniz güçlü. Zengin ve ünlü olmak için güçlü bir arzunuz var. İşinizde oldukça yeteneklisiniz ve ayrıca hayatınızda mülk sahibisiniz.


Akrep burcundaki Ay
Ay, Mars tarafından yönetilen Akrep'te zayıflarken, Ay sulu dişil enerjidir. İlgili gezegenlerin zayıflaması ve çelişkili nitelikleri nedeniyle, bu konum Vedik astrolojide olumlu olarak kabul edilmez. Akrep'te Ay'ınız varsa, paranız konusunda bazen cimri olma noktasına kadar tutumlu olmanız muhtemeldir. Fiziksel olarak o kadar çekici değilsin ve burnun kesinlikle en iyi özelliğin değil. Yine de, kişiliğiniz gizemli ve çekici. Aşırı hassas ve duygusal bir insansınız, duygular tarafından derinden sallanan birisiniz.

Ay Akrep'te olan bir kişi, keskin bir yargıda bulunabilir ve çevreyi ve insanları kolayca anlayabilir. Tutkunuz ve hırsınız kariyerinize yardımcı olur, ancak ilişkilerde geri teper. Aşkta aşırı derecede tutkulusunuz ve bazen eşiniz tarafından sevilmeyen çok baskın ve sahiplenici oluyorsunuz. Güçlü kıskançlık ve sahiplenme duygusu, eşinizi kontrol etmeye çalışırken ilişkilerinizi etkiler. Hassas bir insan olmanıza rağmen duygularınızı kendinize saklama eğilimindesiniz ve gerçek duygularınızın ortaya çıkmasına asla izin vermiyorsunuz. Ay Akrep'teyken zihniniz genellikle olumsuz düşüncelerle meşgul olur. Zaman zaman oldukça sert olabilirsiniz. Yine de sadık bir insansın.


Yay burcunda Ay
 
Yay, Jüpiter tarafından yönetilen ve kişiler iyi şanslar veren, iyilikçi bir burçtur. Eril bir gezegen olan Jüpiter, dişil Ay ile dostane bir ilişki paylaşır, birlikte enerjileri dengeler. Yay burcundaki Ay, kişiyi kararlı ve dengeli kıldığı için olumlu bir yerleşimdir. Bu tür yerliler, ruhsal olarak eğimli, entelektüel ve bilgili olma eğilimindedir. Bilgilerini başkalarıyla paylaşmayı ve farkındalık yaymayı severler. Onlar da güçlü bir adalet duygusuna sahipler. Hem zihinsel hem de fiziksel düzeyde özgürlük ararlar. Bu tür insanlar bankacılık ve öğretmenlik gibi alanlarda çok başarılılar. Onlar da iyi öğrenici olma eğilimindedirler.

Ay Yay burcunda dışa dönük bir kişilik verir, içsel benlikleriyle oldukça temas halinde ve rahattır. Güçlü bir karar verme yeteneğine sahiptirler ve hayata iyimser bir bakış açısına sahiptirler. Ancak bazen çok idealisttirler. seçkin insanlarla ilişkilendirilmek için her şeyi yapacak biri değilsiniz. Kendi şartlarına göre arkadaş edinirsin. Oldukça dürüst, açık fikirli, arkadaş canlısı, açık sözlü ve eşitlik ve adalet fikrine inanıyorsunuz. Doğal olarak öğretme ve vaaz etme konusunda iyisin. Gözlem duygunuz oldukça iyi ve doğru. Oldukça kararlısınız, ancak bazen hatalarınızdan ders almıyorsunuz.




Oğlak burcundaki Ay
Oğlak, yaşamda doğal olarak bazı barikatlar dayatan Satürn tarafından yönetilen ciddi bir burçtur. Ay, efendisi ile düşmanca bir ilişki paylaşan Oğlak burcunda konumlandığında, kişinin Aile hayatında bir takım gecikmeler ve engellerle karşılaşacağı açıktır. Aslında, Ay Oğlak'ta olan insanlar, Satürn'ün ödüllendirdiği oldukça kararlı, güvenilir ve ısrarcı niteliklerdir. Bu tür insanlar doğada inatçıdır. Kararlarını verdiklerinde, kararlarını hiçbir şey değiştiremez. Ses tonlarında ciddiyet ve yaşamlarında bir istikrar duygusu vardır.

Bu insanlar ilerlemek için çok çalışıyorlar. Çok duygusal olmalarına rağmen duygularını ifade etmekte zorlanırlar. Biraz bilinçli, çekingen ve muhafazakardırlar. ayrıca kendilerini cinsel olarak ifade etmekte zorlanırlar. Bazen, bu insanlar da kararsızlaşabilir ve başkalarına duygusal olarak şantaj yapabilir. Olumlu olarak, hayatta büyük zirvelere ulaşmak ve ünlü olmak istiyorlar. Başkalarına yardım etmeyi ve onlara liderlik etmeyi severler, bu nedenle genellikle sosyal hizmet ve topluluk liderliğine düşkündürler. Ay'ı Oğlak'ta olan bir kişi, 36 yaş sonrası hayatında, özellikle de sonraki dönemlerde çok para kazanma eğilimindedir


Kova' burcundaki Ay
Kova, Ay ile düşmanca bir ilişki paylaşan Satürn tarafından da yönetilir, bu nedenle doğal olarak, Ay'ın bu konumu kişinin hayatında bazı engeller getirir. Ay ile Kova'da doğan insanlar yine de verimli bir hayal gücüne sahip olma eğilimindedir. Etkili kullanıldığında devrim yaratabilecek çok yaratıcı enerjiye sahip yenilikçi insanlardır. Kova'da Ay'ınız varsa, geniş görüşlü ve özgürlüğü seven bir insan olmanız muhtemeldir. Gözlem ve analiz duygunuz güçlü. Çevrenizdeki her şeyi sürekli analiz ediyorsunuz, bu da kişiliğinize bir kopukluk hissi veriyor. Temas kurduğunuz kişilere karşı mesafeli ve kişiliksiz görünüyorsunuz. Ancak bu, duygusuz olduğunuz anlamına gelmez.

Aslında insani bir ruhsunuz ve önce başkalarını düşünün. Muhtaçlara karşı derin bir endişen var ve adalete inanıyorsun. Hayatta özgürlük istiyorsun, ama ilişkiler söz konusu olduğunda oldukça talep ediyorsun. Her zaman bir maceraya hazırsınız ve rutin bir hayat sizi her şeyden sıkıyor. Monotonluk sizi mutsuz eder. Kabadayı bir yüze sahip olma eğilimindesiniz ve zaman zaman gözlerle ilgili sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Ayrıca zaman zaman olumsuz düşüncelere de başvurabilirsiniz. Aslında bazen, Kovadaki Ay insanları da bir tür sarhoşluğa bağımlı hale gelir.


Balık burcunda Ay
Balık duygusal bir burçtur ve Ay bu burçta yer aldığında Balık'ın bu yönü yükselir çünkü Ay aynı zamanda duygular ve hislerle de ilgilidir. Ay ile dostane bir ilişki paylaşan Jüpiter Balık'ı yönetir; genel olarak, Ay'ın bu konumu kişi için iyi sonuç verir. Ancak, bu tür insanlar hem başkalarından hem de kendilerinden yüksek beklentiler oluştururlar. Ve onlar veya bir başkası onlarla tanışamadığında, zihinsel huzurun olmamasına yol açar. Balık burcundaki insanlar oldukça hassas olma eğilimindedir. Çevrelerindeki duyguların alt akıntısını hissedebilirler. Başkalarının duygularını bir sünger gibi emerek, başkalarının duygularına oldukça açıktırlar.

Onlar da güçlü bir sezgiye sahipler, bu yüzden çoğu zaman insanlarla bilinçaltı bir seviyede bağlantı kurabilirler. Diğer kişinin ruh halini anlamak için her zaman sözlü iletişime veya itiraflara ihtiyaç duymazlar. İyi medyumlar olabilirler. Bu insanlar ayrıca güzel sanatlar ve müzik gibi yaratıcı alanlarda da başarılılar. Manevi yazılar hakkındaki bilgileri de olağanüstüdür. Bu insanlar her zaman hoşlukla çevrili özgür bir hayat yaşamak isterler. Doğada çok kibar olma eğilimindedirler ve hayatta çok fazla mutluluk ve zenginlik kazanırlar. Ay'ın bu konumu aynı zamanda güçlü dini içgüdüler ve yelken açma eğilimi verir.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology Ay Burçlarda etkileri 6281612205451498555

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item