Ay ve Mars Kavuşumu chandra mangal yoga

Ay ve Mars Kavuşumu chandra mangal yoga


Genellikle bu birleşim, özellikle 1., 2., 5., 9., 10. ve 11. Evde, zenginlik ve liderlik için oldukça hayırlı bir yoga olan chandra mangal yoga olarak bilinir, çünkü hedef odaklı bir zihin yapmak istediği şeyleri başaracaktır. ve dünyanın çoğu zenginlik ve daha yüksek statü elde etmek istiyor.


NEW,Ay ve Mars Kavuşumu chandra mangal yoga,Gezegenler,Ay Kavuşumları,


Ay ve Mars Kavuşumu chandra mangal yoga


Bu, kurumsal dünyada, özellikle bu iki gezegenin biraz dengeli olabileceği ve birlikte çalışabileceği ateş veya toprak burçlarında mükemmel bir konum olabileceği anlamına gelir.

Bu kavuşum kişiye çok güçlü bir irade ve hedeflerine ulaşmak için zorluklardan geçme yeteneğine sahip bir zihin verir.

Kesin olan bir şey var ki, bu insanlar karar vermede inatçıdırlar ve düşünmeden harekete geçerler.

Bu kavuşum, özellikle Mars, Ay'la otururken zayıflamışsa, dürtüsel öfkeye de yol açabilir.

Ateşli bir mizaca sahip olacaklar, manipülatif olacaklar ve amaçlarına ulaşmak için insanları aldatacaklar.

Chandra mangal yoga , özellikle beyninizi temsil eden 12., 1. ve 2. Evde, aile içi şiddet ve yol öfkesi dahil olmak üzere sürekli kavga eder.

Mars ve Ay, yükselen nedeniyle iyi dengelenmişse, o zaman 2. Evde kalabalığı nasıl heyecanlandıracağını bilen çok enerjik bir kamu konuşmacısı üretebilir.

Bu birleşme aynı zamanda bir kişiyi kararları konusunda çok inatçı yapar.

Kararlarını verdikten sonra, yanlış olsa bile, bunu yapacaklardır.

Bu birleşme bir kadının haritasında meydana gelirse, Mars enerjisinin Ay'ı, bir kadının haritasında Ay'ın Mars'ı etkilemesinden daha fazla etkilediği için, onu daha erkeksi yapabilir. Bu birleşmeye iyi bir örnek, lezbiyen olabilecek biri olabilir.



Ay Mars Kavuşumu

Ay kavuşumu Mars- Kazançlar vicdansız yollardan gelir. Geç BV Raman, bu birleşimin kişinin servetini oluşturmada güçlü bir faktör olarak hareket ettiğini belirtti. Ancak alkol dükkânı vb. geçmişte adil olmayan mecralardan da gelir elde edildiğini ifade etmiştir.

Ay, feminen ve havalı bir gezegendir, Mars ise kırmızı, sıcak huylu bir eril enerjidir. Ancak her ikisi de birbirlerine karşı arkadaş canlısıdır, bu nedenle bu iki çatışan enerji bir evde buluştuğunda, kişi aşırı aktif, duygusal, asabi, öngörülemez, inatçı ve hırslı hale gelir.

Ay-Mars kavuşumu aynı zamanda kişinin işini verimli yapan bir insan olacağını ve sonuçlar hakkında endişelenmeden projelere kendini adamış olarak dahil olacağınıgösterir.

Ancak bu bazen yolda gereksiz engeller de oluşturur. Bu gezegensel düzenleme aynı zamanda kişinin kibar bir davranış sergilemeye ve ifadeleri kontrol etmeye çalışması gerektiğini önermektedir.

Böyle bir kişi genellikle yanlış zamanda yanlış şeyi söyleyerek insanları incitir. Bununla birlikte, bu kişiler, baştan sona sağlam bir finansal konuma sahiptir.

Chandra mangal yoga zararlı evlerde meydan gelirse, canlılık kaybına, kanla ilgili bozukluklara ve anne ile düşmanca ilişkiye neden olabilir.



chandra mangal yoga




Ay+mars yoga, zenginlik yaratmak için son derece zorlu bir gezegen kombinasyonudur. Chandra Mangal Yoga, Ay ve Mars, bireyin doğum haritası ile birleştiğinde oluşur. Mahabhagya yoga olarak da bilinir. Mali başarılarının yanı sıra, kişiye toplumda çok saygı ve ün kazandırır.



Chandra Mangal yoga 27 yaş sonrası gösteri kişi lider sağlıklı ve maddi gelir yükselir, 27 ve 36 yaş arası serveti ciddi artış yakalar .Ay zenginlik, mutluluk ve zihinsel güçle bağlantılıyken, Mars çok çalışmak ve hayattaki tüm hedeflerinize ulaşmak için güç verir.


Bununla birlikte, hayati bir yön, Ay ve Mars'ın uğurlu gezegenlerle birlikte bulunduğunda, kişinin genellikle dürüst girişimlerle para kazandığını da belirtir. Aksine, uğursuz gezegenlerle bulunurlarsa, para haksız yollarla üretilir.

Ay güçlüyle anne ve akrabalar tarafından destek ile maddi gelir yakalar ,


Mars güçlü ise kuzenler kardeşler ile başarı sağlar .

Yoganın Oluşumu: Ay ve Mars kavuşumda veya kadran (Kendra) olduğunda, Chandra Mangal Yoga veya Shashi Mangal Yoga bir burçta oluşur. Ay en hızlı hareket eden gezegen olduğundan, bu yoga burçlarda oldukça yaygındır. Bu Chandra Mangal yoganın temel sonucunu değerlendirmek için, yoga oluşumu hakkında çok az teknik bilgi sahibi olmanız gerekir.

Sonuçta, herhangi bir yoganın sonucu, bir Burç'un yerleşimine ve hükümdarlığına bağlıdır.

Yoga'ya neden olan gezegenler Ay ve Mars'ın ikisi de bir haritada yüceltilemez ve ikisi de zayıflatılamaz.

Ya Ay yücelir ya da kendi burcunda olur,

Ya Mars yücelir ya da

kendi burcunda olabilir, Yengeç/Oğlak burcunda kavuşum ya da zıt yerleşimde bir yücelmiş başka bir kendi burcu olabilir.

Zayıflamış bir başka kendi burcu da, kavuşum Yengeç veya Akrep'teyse mümkün olabilir.

Yoganın Sonucu : Genel olarak Chandra Mangal Yoga'lı kişi çabuk sinirlenir, kendini rekabetçi hisseder, annesine karşı itaatsiz olur, kadından kazanç sağlar, kadını sömürür. Kibirlidirler ama kibirden nefret ederler, para ve güç elde etmek için saldırgandırlar, güçlü materyalist eğilimleri vardır. Bu yüzden finansmanın hangi yollarla güçlendirildiğini umursamıyorlar. Çoğunlukla erkek kişiler eşleri iyi kazanılır.

Yogalar her zaman zararlılarla değil, işlevsel faydalarla oluşturulmalıdır. Yani burada da Sashi Mangal Yoga'nın sonucu farklı Yükselen'deki lordluğa göre değişecek.

Yengeç , Aslan, Terazi, Oğlak için. Yükselen Balık – 9/10/11. evde Chandra Mangal Yoga gerçekten iyi sonuç verebilir. İnsan, hayatı boyunca asil yoldan kazanacak, zengin, güçlü, düşmanına iyi rekabet edecek ve becerikli olacak.

Koç, Akrep, Yükselen Terazi Balık  ikizler  için - Faydalı evlerde Chandra Mangal Yoga karışık sonuçlar verir, çünkü burada yogaya neden olan gezegenlerden biri işlevsel faydacı, diğeri işlevsel zararlıdır.

Boğa, Başak, Yay, Kova Balık İkizler Yükselen için - Shashi Mangal yoga tehlikelidir ve hem yogaya neden olan Mars ve Ay gezegenleri bu Yükselenler için işlevsel zararlı olduğu için yaşamda altüst olabilir. O zaman içki, uyuşturucu bağımlılığı, kadına kabalık, kadını sömürme, beyinsiz gibi davranma gibi tüm olumsuz özellikleri gözlemleyebiliriz. Jüpiter, olumsuz etkinin %50'sini azaltabilecek o yogaya açı yapıyorsa.


NEW,Ay ve Mars Kavuşumu chandra mangal yoga,Gezegenler,Ay Kavuşumları,

DAHA FAZLASI..

NEW 7628953639821669324

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item