Vedic-Astrolojide-Juno

Vedic-Astrolojide-Juno - Ne-Anlama-Geliyor,

Asteroit Juno , Mars ve Jüpiter gezegenlerinin yörüngeleri arasında bulunan üçüncü keşfedilen asteroit veya küçük gezegendi. Juno, dört büyük asteroitten biri olarak kabul edilir.

Juno, dört asteroitten biridir ve taahhütlerde ve ilişkilerde sadakati ifade eder. Ayrıca ilişkilerin asteroiti olarak da adlandırılır. Jüpiter ile aynıdır ancak daha güçlü bir formdur. Jüpiter'in erken aşamadaki çekiciliği ifade ettiği yerde, Juno sadakati ve inancı temsil eder.

Juno, venüs gibi aşk ya da seks anlamına gelmez, evlilik için kök salmak için bir adım daha ileri gider. Bir partner olarak sizin ve hayatınızı birlikte geçireceğiniz partnerinizin özelliklerini gösterir. Juno, en temel haliyle, genel bağlılığı da ifade eder. Juno'nun birleşik analizi

Daha önce de belirtildiği gibi, Juno venüs ile çok yakından ilişkilidir ve bu nedenle ikisi genellikle birlikte analiz edilir. Juno, bir kadın burcunda uzun süreli bir ilişkiye işaret eder. Asla geçici işlerle ilgili değildir.

Juno ayrıca bir ilişkide güvensiz hissetme eğilimleriniz üzerinde de etkilidir: sizi kıskandıran şey, anlaşmayı bozan istismar biçimlerini düşündüğünüz, ortaklarınızla olan yetersizlik duygularınız ve genel olarak, olabilecek daha toksik olaylara karşı tavrınız. uzun vadeli bir ilişkide ortaya çıkar.




Burçlarda Juno Astroloji


Lilith Astrolojisi: İşaretlerdeki ve Evlerdeki Vahşi Kadın
Juno Koç'ta:

Çok cesur ve doğrudan bir ilişkiye ihtiyacınız olacak. Partnerinizin açık sözlü olmasını isteyeceksiniz ve işe yaraması için net bir iletişim kurmanız gerekecek. Muhtemelen bir dereceye kadar bağımsızlığa ihtiyacınız olacak ve gerektiğinde kendi ihtiyaçlarınızı eşinizinkilerin üzerine koymak isteyeceksiniz.

Sorunlar önceden ve hızlı bir şekilde ele alınmalıdır. Uzun, gergin duygusal seanslar yapmaktan hoşlanmayacaksınız, ancak ikiniz arasında ateşli ama kısa ömürlü patlamalar olabilir. Hem affedip hem de unutabileceğiniz bir ilişki isteyeceksiniz. Ayrıca ilişkide bir dereceye kadar dürtüselliğe ihtiyacınız olacak ve ara sıra birlikte yeni bir girişime başlamayı eğlenceli bulacaksınız.

Kesinlikle savaşmaktan korkmayan birine ihtiyacınız olacak; Koç'ta güçlü bir Juno'su olan herkes genellikle çok sakin ilişkilere sahip değildir. Ayrıca, Koç tam anlamıyla ateş olduğu için Juno ile Koç'ta iyi bir tutku derecesine ihtiyacınız olacak.

Etkilenirse, ilişkideki kişilerden biri veya her ikisi aşırı derecede asabi veya aşırı bencil olabilir. Bir Juno in Aries ortaklığı, dengesiz veya değişken hissedebilir.

Juno Boğa'da

Büyük olasılıkla çok istikrarlı bir geliri olan bir ortak bulmak isteyeceksiniz. Alternatif olarak, Juno Boğa'da istikrarlı bir gelir yaratmak için birlikte inanılmaz derecede sıkı çalışacaksınız. Neyin geldiğini bildiğiniz, rutin duygusu olan bir ilişki isteyeceksiniz.

Boğa burcundaki Juno barış ve huzur ister; ilişkinin dengesini bozan herhangi bir şey olduğunda çok üzülebilirsin. Bu ilişkide rahatlık ve istikrar çok önemli olacaktır.


Maddi şeyler de büyük bir rol oynayabilir; bu ilişki büyük ölçüde kültürel görgü kurallarına, toplumsal kurallara ve çiftin dışarıdakilere nasıl görünmek istediğine dayanabilir. Flip tarafında, ne pahasına olursa olsun para tasarrufu merkezli çok tutumlu bir ilişki olabilir.

Aşmak ve gelişmeniz için, saplantılı materyalist olmayın, Juno Boğa'da inanılmaz derecede ruhsal ve doğaya bağlı olabilir, ancak bu yüksek yolu geliştirmek çifte kalmıştır.


Juno İkizler'de:

Juno in İkizler ortaklığı çok entelektüel olacak. Esprili veya partnerinizle bol miktarda alay, şaka veya entelektüel tartışma içeren bir uyum geliştiren bir ortak arayabilirsiniz. İkizler ilişkisinde Juno çok genç Aşk olabilir.

İkizler'deki Juno bazen (kesinlikle her zaman değil) daha genç ortakları ifade edebilir. En azından, genellikle doğal olarak tercih ettiğiniz yöntemle sohbet etmeyi veya iletişim kurmayı seven birine ihtiyacınız olacak.

Çok sosyal bir çift olabilirsiniz ve eğlenceli gecelerinizi diğer insanlarla birlikte geçirebilirsiniz. Ayrıca birçok farklı aktivite denemek ve entelektüel olarak maceracı olmak veya bunun yerine birlikte birçok zihinsel tahta oyunu oynamak isteyebilirsiniz.

Birçok zor yön varsa, Juno İkizler ilişkisi çok tahmin edilemez olabilir. Partneriniz güvenilmez veya taahhütsüz olabilir (evlenmeyi reddediyor veya tamamen taahhütte bulunmayı bile reddediyor). Eve bağlı olmayıp, sadakatsizliğe veya birden fazla uzun süreli ilişkiye de işaret edebilir.


En iyi ihtimalle, Juno İkizler ilişkisinde son derece entelektüel ve sosyaldir. Birbirinizden entelektüel olarak gelişebilir veya bir şekilde diğer insanları ve insanlığı önemsemek için zaman harcayabilirsiniz.


Juno Yengeç :

Bu ortaklık çok hassas, sevecen olacak ve genellikle eve dayalı olacaktır. Juno Yengeç eşlerinin duygusal olarak birbirlerinden haberdar olmaları ve birbirlerine yemek pişirme, fiziksel şefkat ve duygusal rahatlık gibi besleyici eylemler yoluyla onları önemsediklerini göstermeleri gerekir.

Juno'nuz Yengeç'teyse, evlenmek, birlikte bir hayat kurmak, çocuk sahibi olmak, bir ev satın almak ve tüm geleneksel kilometre taşlarını tamamlamak konusunda çok güçlü hissedebilir veya bunların çok önemli olduğu bir ilişkiye düşebilirsiniz .

Juno ilişkisinde Yengeç burcunda sadakat genellikle çok büyüktür. En önemlisi, duygusal olarak duyarlı bir ortağa ihtiyacınız var: düşmek için yumuşak yeriniz olacak biri.

Juno astrolojisi her zaman eve bağlıdır, bu yüzden Juno'nuzun hangi eve düştüğünü unutmayın, özellikle Juno Yengeç'teyken. Bu yerleşim genellikle besleyici ve duygusal olarak destekleyicidir, ancak bunu belirli bir alanda arayacaksınız. Örneğin, kariyer evinizde Juno'yu Yengeç'te bulursanız, yalnızca o alanda beslenmeniz gerekir.

En yüksek seviyeye geçmek için, Juno'yu Yengeç'te olanlar, mantıklı ve gerçek bir şekilde duygularına odaklanmalı ve üzerinde çalışmalıdır. Bu ortaklar, duyguların şovu tamamen yönetmesine izin vermeden güvenilir ve besleyici bir ilişki oluşturmalıdır; duygularınızı onurlandırın ve aynı zamanda mantığı da dikkate alın.


Aslan burcunda

En iyi ihtimalle, bir Juno in Aslan ilişkisindeki ortaklar, birbirlerine dikkat çekerler ve birbirlerine ne kadar özel olduklarına inandıklarını gösterirler. Aslan burcunda Juno varsa, kendini ifade eden ve sevgisini önceden gösteren birini isteyebilirsiniz.

İlişkinizin her iki tarafta da biraz sıcak olması gerekecek; her iki ortak da diğerinin güneş ışığını hissetmeden acı çeker. Eve bağlı olarak, bir şekilde birbirinize ya da halkın gözünde parıldayan yıldızlar olacaksınız. Partnerinizin eğlenceli, yaratıcı ve sevgi dolu olmasına ihtiyacınız olacak.

İkiniz arasındaki karşılıklı karizma çok önemli olacak. İlişkide romantizme diğer belirtilerden daha fazla ihtiyacınız olacak ve soğukluk ilişkinin hızla bozulmasına neden olacaktır.

Bazen, Juno'yu Aslan'da olanlar bir güç/şöhret pozisyonuna sahip olmak isterler ya da bunu yapan bir eşle birlikte olmak isterler, ancak bu her zaman böyle değildir.

Aslan burcundaki Juno'nun zor yönleri olduğunda, partnerlerden biri veya her ikisi biraz bunaltıcı olabilir. Biri diğerini kolayca gölgede bırakabilir, otoriter olabilir veya çok fazla ilgi talep edebilir.


Juno Başak'ta:

Juno Başak ilişkisinde günlük en istikrarlı ilişkilerden biridir. Bu, diğerine özverili bir şekilde vererek işleyen çok pratik bir ilişkidir. Ayrıca günlük işler, rutinler ve bulaşık yıkamak gibi basit sevgi ifadeleriyle de ilgili olabilir.

Pratiklik, Başak Juno ilişkisinde oyunun adıdır. Sevgiyi somut yollarla göstereceksiniz ve diğer işaretleriniz büyük romantik jestler istemenize neden olsa da, uzun vadeli bir ilişkide sizi gerçekten tatmin edecek küçük şeyler.

Juno Başak ilişkisinde her zaman gerçekle ilgilidir.

Juno Başak'tayken, sizi dengeleyebilecek bir ortağa da ihtiyacınız var. Uçucu veya duygusal hale gelen bir ilişki sizin için iyi çalışmayacaktır; yavaş ve istikrarlı, Başak'ta Juno ile yarışı kazanır.

Juno etkilendiğinde, ortaklardan biri veya her ikisi, özellikle Juno'nun bulunduğu evin alanında çok kritik olabilir. Her iki ortak da bir işkolik olabilir

En iyi ihtimalle, Başak'ta bir Juno ilişkisi topraklanır, eleştirel olmadan dürüst ve güvenlidir.

Juno Terazi'de:

Juno'yu Terazi'de olanlar istikrarlı ve dengeli bir ilişki isterler. İşleri öfke duymadan nazikçe çözmeyi severler ve eşlerinin de aynısını yapmasına ihtiyaç duyarlar.

Juno'nuz Terazi'deyse, uzun vadeli bir ortaklıkta en büyük ihtiyacınız, iyi iletişim kurabilen ve herhangi bir anlaşmazlığı kontrolden çıkmadan önce çözebilen biridir. Ayrıca, doğası gereği neredeyse sanatsal olan güzel bir ortaklık isteyebilirsiniz ve bu tür etkinlikleri birlikte yapmayı sevebilirsiniz (müzik, sanat, güzellik vb. ile ilgili).

Juno Terazi'deyse dengesiz bir ilişki size yanlış gelebilir; tam bir eşitliğe ihtiyacınız var. Örneğin, bir ortak ilişkideki tüm parayı kazanırsa, Juno'yu Terazi'de olan kişi, bunu bir şekilde dengeleyemedikçe (ya kendileri para kazanarak ya da ilişkiye farklı bir şekilde eşit olarak katkıda bulunarak) kendini kötü hissedecektir.

Terazi'deki Juno rahatsız olduğunda, ortaklar barışı korumak için aldatıcı olabilir ve gerçek benliklerini asla ortaya çıkarmayabilir, ancak bir numara oynayabilir. Ayrıca kararsız veya manipülatif olabilirler.

En iyi ihtimalle, Juno'yu Terazi'de olanlar, ilişki sorunlarını açıkça tartışarak çözmek için yeterince cesur olurlar ve sorunlardan kaçınmadan ilişkide tam bir denge oluşturmaya çalışırlar.

Juno Akrep'te:

Akrep ilişkisinde bir Juno çok derin olacak. Ortakların geniş bir duygusal bağı olacak ve süper tutkulu olabilirler. Ev ve görünümlere bağlı olarak, bir Juno in Akrep ortaklığı sizi tamamen değiştirebilir.


Yoğun, güçlü ve ilgili bir ortağa ihtiyacınız olacak. Bir Juno Akrep ilişkisinde pek çok duygusal iniş çıkışların yanı sıra sağlam ve bazen biraz farklı veya güç odaklı bir cinsel yaşam olabilir. Ruhunuzu eşinize açacaksınız ve karşılığında aynı şeyi bekleyeceksiniz.

Akrep ilişkisinde bir Juno, ya hep ya hiçmiş gibi hissetmeye başlayabilir. Bu, Juno astrolojisinde mutlaka kötü bir şey değildir, çünkü her iki ortak da birbirine son derece sadık olabilir ve gerçekten derin bir bağ geliştirebilir. Ortaklardan biri diğerinin sadık olmadığını hissederse, bu kesinlikle tüm ilişkiyi alt üst edecektir.

Etkilendiğinde, Akrepteki Juno ilişkisinde sahiplenme, kıskançlık veya kontrol ile ilgili sorunlara neden olabilir. İlişki zorba veya kendi kendine zarar verici olabilir. Bu sahiplenmenin nerede meydana gelebileceğini görmek için eve bakın.

Bu ilişkinin ne kadar dönüştürücü olabileceğini unutmayın; Akrep ilişkisinde bir Juno ilk başta acı verici olacak ama sizi daha iyiye doğru değiştirecektir.

Yay burcunda Juno:

Juno'nun Yay ilişkisinde ana unsuru özgürlük olacaktır. Yay burcunda Juno'nuz varsa, muhtemelen kendi ilgi alanlarınıza sahip olmak istersiniz ve eşinizin kendi ilgi alanlarına sahip olup olmaması umurunuzda olmaz. Bu yaşam boyunca tamamlamanız gereken farklı şeyler olduğunu anlıyorsunuz, ancak bunu yan yana yapmak istiyorsunuz.

Yay burcundaki Juno oldukça manevi, felsefi veya dini olabilir. Eve bakın, çünkü bu, çiftin hem özgürlüğe ihtiyaç duyduğu hem de keşfetmeyi sevdiği alanı belirleyecektir. Partner ayrıca bir yabancı olabilir veya sık sık seyahat edebilir. Muhtemelen eşinizle birlikte seyahat etmek ve yeni şeyler denemek isteyeceksiniz

Juno'nun Yay burcundaki insanlarının genellikle farklı bir kültürel geçmişe sahip, hatta farklı bir eyalet veya ülkeden gelen ortakları seçtiğini görüyorum.

Juno'yu Yay'da olan bir kişinin bir anlamda bir yabancıyla sonuçlanması oldukça yaygındır.

Oğlak burcundaki Juno:

Oğlak ilişkisinde Juno en geleneksel olanlardan biridir. Bu yerleşime sahipseniz, yapı, istikrar ve güvenilirlik ararsınız. Çok çalışan ve ilişkinizin kurallarına göre oynayan bir partner isteyeceksiniz. Bu, basitçe ilişkinin tadı olabilir veya bir kişi, doğası gereği otoriter olan daha yaşlı bir ortağı çekebilir.

Her iki ortak da birbirine saygılı ve sadık olduğunda ilişki gelişecektir. Juno'yu Oğlak'ta olanlar kelimelerden çok eylemler ararlar ve bu eylemleri bir sevgi biçimi olarak görürler.

Sonuçta bu ilişki, her iki partnerin de hedefleri olduğunda ve bu hedeflere ulaşmak için birbirlerine yardım ettiğinde gelişir. Bu ilişkide kalmanız için sizi heyecanlandıran şey, genellikle parasal bir etkiye sahip olan tutarlı ileri harekettir. Oğlak burcundaki Juno'nun oturduğu eve bakın; bu, ilişkide en çok yapıya ihtiyaç duyacağınız alandır.

Etkilendiğinde, partner aşırı soğuk veya katı olabilir veya bireysel benliğin zararına geleneksel rollere çok fazla bağlı kalabilir. Ortaklardan biri veya her ikisi de kamu imajına takıntılı olabilir.

“Geleneksel” bir çift olma ya da ilişkinin kurallarını bağlantıya göre önceliklendirme tuzağına düşmek kesinlikle kolaydır. İdeal olarak, Juno Oğlak burcundaki ilişki duygusal sıcaklıkla doludur, ancak yine de her bir ortağın isteyerek takip ettiği temel kuralları ve her iki taraf için de çalışan bir yapıya sahiptir.



Kovada Juno:

Kova'daki Juno yerleşimi, alışılmadık bir ilişki ihtiyacından bahsediyor. Bu mutlaka tek eşlilik anlamında değildir (bu olası sonuçlardan biri olsa da) ancak evin Juno'nun düştüğü alanda farklı olmakla ilgili olacaktır. Örneğin, 5. evde, Kova'daki Juno, çiftin çocuklarını kültürel normlardan çok farklı bir şekilde yetiştireceği anlamına gelebilir.

Kova'da Juno'nuz varsa, alışılmadık fikirlerinizle son derece rahat ve toplumdan farklı şeyler yaptığınız için sizi yargılamayacak bir ortağa ihtiyacınız var. Sıradan olmayan bir ilişkiye ihtiyacınız var.

Bu Juno Kova ilişkisinde bazen ruhsal olarak evrimleşmiş bir anlamda ruhsal ya da farklı olabilir. Geleneksel Hristiyan ailelerinden kopan ve Budizm, yoga, meditasyonlar, geçmiş yaşam gerilemeleri vb. ile ilgilenen Kova çiftlerinde epeyce Juno tanıyorum.

Etkilenirse, Juno Kova ilişkisi soğuk olabilir, ortaklardan biri veya her ikisi de geri çekilir veya bağlanma korkusu yaşar / hiç bağlanmaz. Bu ilişki de çok sıra dışı olabilir; son derece zor yönleriyle çift toplumdan dışlanabilir.

İdeal olarak, Kova'daki Juno çifti, aralarında doğada Kova olan gelişmiş bir ruhsal sıcaklık geliştirebilir. Herhangi bir Kova yerleşimi ilgisizliğe neden olma eğilimindedir, ancak en iyi durumda, Kova samimi ve yürekten olduğu kadar doğru, mantıklı ve olgusaldır.


Balıkta Juno:

Juno Balık burcundaysa, mutlu hissetmek için hassas, sevecen, romantik bir ilişkiye ihtiyacınız olacaktır. Eşinizden koşulsuz sevgi hissetmek istiyorsunuz ve muhtemelen onu geri vermeye çalışacaksınız. Duygusal olarak savunmasız olabilecek ve tam bir açıklık olmadan aşırı derecede kapana kısılmış hissedecek birini istiyorsunuz.

İlişkide neredeyse psişik bir unsur olabilir. İdeal olarak, kelimeler olmadan iletişim kurabileceğiniz bir ruh seviyesinde birbirinizi anlayacaksınız. Başkalarında her zaman iyiliği gören, her zaman iyimser olan ve hepimizin birbirimize bağlı olduğumuzu size hatırlatmaya devam eden birine ihtiyacınız var.

Etkilendiğinde, Ayrıca aşırı fedakarlık yapabilirler veya diğer taraftan kurbanı aşırı derecede oynayabilirler. Akıl hastalığı veya bağımlılığı olabilir veya birine veya her ikisine birden sahip bir partneri cezbedebilir. Etkilenirse bu çok inişli çıkışlı bir ilişki olabilir.



1. Evdeki Juno:

Juno 1. evdeyken, bir ilişkide mutlak eşitlik ararsınız. Partneriniz için kendinizi önemli hissetmeniz önemlidir. Bunun dengeli bir ilişki olması gerekir.



1. evde Juno'nuz varsa, muhtemelen aktif, sorumluluk sahibi bir kişiliğe sahip birine ilgi duyuyorsunuzdur. Güçlü, kendine güvenen ve tutkulu birini istiyorsun. Kesinlikle uysal tipten etkilenmiyorsunuz; senin için savaşacak birine ihtiyacın var.



1. evdeki Juno, aynı zamanda birinin sizi tamamlamasını istediğiniz anlamına gelir. Bir ilişkide olmak senin için gerçekten önemli. Aslında, muhtemelen siz ve eşinizin bir bütünün iki yarısı olduğunuzu veya onların kimliğinin de size ait olduğunu hissetmek istersiniz.



2. Evdeki Juno:

Juno 2. evdeyken, güçlü ve güvenilir birini istersiniz. Bu kişinin kalın ve ince boyunca sizin için orada olması gerekiyor. Aslında, bir anlamda geleneksel bir evlilik partneri isteyebilirsiniz.



2. evdeki Juno, finansal olarak sizinle ilgilenecek birini istediğiniz anlamına da gelebilir. Aksi takdirde, belirli bir alanda sizi güvende hissettirecek birine ihtiyacınız vardır. Bu ilişki, gelir veya mal varlığı hakkındaki görüşlerinizle iç içe olabilir.



2. evdeki Juno çok kararlı ve topraklıdır; derinliği (işarete bağlı olarak) çok fazla umursamayacaksınız, ancak daha çok fiziksel, maddi niteliklere odaklanacaksınız.



3. Evdeki Juno:

3. evdeki Juno, tipik olarak, sizi anlayan ve açılmanıza yardımcı olan bir partner arzu ettiğiniz anlamına gelir. İletişimde veya bir şekilde kendinizi ifade etmekte sorun yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ne söylemeye çalıştığınızı anlayan tek kişi olmasını istiyorsunuz.



Juno 3. evdeyken, zihinsel uyarımı biraz önemsiyorsunuz. Karmaşık masa oyunlarını, eğlenceli ve esprili sohbetleri, kelime oyunlarını, yüksek sesle okumayı vb. seven birini isteyebilirsiniz. Bu, işarete bağlı olacaktır.





4. Evdeki Juno:

Juno 4. evdeyken, ilgili ve sevecen bir partner arzularsınız. Dayanabileceğin birine ihtiyacın var; bu kişi hem zihinsel hem de duygusal olarak güçlü olmalıdır.



Hatta bazen çocukluktan sonraki ilişkilerinizi bir şekilde modelleyebilirsiniz. 4. evdeki Juno, ebeveynlerinizin ilişkisinin özelliklerini taklit etmeye çalışabileceğiniz veya bunun yerine çocuklukta sahip olmadığınız şeyleri “almaya” çalışabileceğiniz anlamına gelir.



Partnerinizle en özel ve en derin anılarınızı paylaşmak istiyorsunuz. İdeal ilişkiniz tatmin edici ve duygusal. Duygularınızla mücadele ederken size “anne” olacak birini bile isteyebilirsiniz.



4. evdeki Juno ile partnerinizle çok fazla iç içe olmamaya dikkat edin ; Her şeyi partnerinize yüklemek yerine kendi duygularınızı ayrı tutmaya çalışın.



5. Evdeki Juno:

5. evdeki Juno, güçlü bir çiftin parçası olmak istediğiniz anlamına gelir. Mükemmelden daha azına razı olmayacaksın.



İdeal olarak, 5. evdeki Juno ile partneriniz romantik, oyuncu, karizmatik, girişken ve cömert olacaktır. Muhtemelen giden ve arkadaş canlısıdırlar; gösterinin yıldızı veya partinin hayatı bile olabilirler.Ancak, muhtemelen biraz seçicisin, bu yüzden mükemmel kişiyi bulana kadar uzun süre bekar kalabilirsin .



Juno'nun 5. evde olduğu süper egoist insanlara aşık olmamaya dikkat edin. İ.



6. Evdeki Juno:

6. evdeki Juno, küçük jestlerle ilgilidir.Sizin için anlamlı olan küçük, günlük şeyler. Gerçekten almak için Size zaman alabilir içine bir ilişkide bu küçük eylemler ayda göstermesidir.



Ancak, 6. evde Juno varken, partneriniz sizi bu küçük günlük yollarla sevdiğini göstermezse depresif hissedebilirsiniz.



6. evdeki Juno, sevgisini küçük ve basit yollarla gösteren birini istediğiniz anlamına gelir. Bu aslında sizin için çok daha fazlasını ifade ediyor.



Yargılayıcı ortaklar bulmamaya dikkat edin. 6. evdeki Juno, sizi küçük görebilecek insanları kolayca çekebileceğiniz anlamına gelir. Sınırları erken belirlemek ve bir ilişkide ne istediğinizi net bir şekilde belirlemek önemlidir.

7. Evdeki Juno:

7. evdeki Juno tamamen gölge benlikle ilgilidir. Bu ilişkide gölge tarafınızı aşmak istiyorsunuz ve eşinizin de bu işi yapmaya istekli olması sizin için önemli.



7. evde Juno ile eşinizi genç yaşta bulma eğilimi var. Genç yaşta birini bulamazsanız, o zaman sürekli olarak hayatınızda bu diğer yerleşimlerden çok daha fazla bir şeyin eksik olduğunu hissedebilirsiniz.



Juno 7. evdeyken, aynı zamanda tamamen dengeyle ilgili bir ilişki istersiniz. Sadece birbirinize uyduğunuzu hissetmek istiyorsunuz; bu oldukça doğal bir yerleşim.



7. evdeyken, muhtemelen biriyle tanıştığınız anda ona uyum sağladığınızı hissedersiniz; sadece bileceksin.





8. Evdeki Juno:

8. evdeki Juno tamamen kişisel dönüşümlerle ilgilidir. Bilmeden, sizi özünüzden dönüştürecek bir ortak arıyorsunuz.





Genellikle, 8. evdeki Juno, karmik bir borcu gösterir. Muhtemelen karmik borçlu olduğunuz bir partner (veya hayatınız boyunca birden fazla partner) bulacaksınız. İlişkiyi derinleştirerek ve temel özelliklerinizi değiştirerek bu borçları ödeme şansınız var.

Sadece yakınlığın taklidi yerine gerçek ruhsal yakınlığı aradığınıza dikkat edin. Güç ve kontrol ilk başta "derin" veya dönüştürücü görünebilir, ancak bu nitelikler gerçekten aradığınız şey değildir.



9. Evdeki Juno:

İlk senaryoda, seyahat etmeyi, yeni insanlarla tanışmayı veya yeni şeyler denemeyi seven bir partneri çekeceksiniz. Başka bir kültürden veya ülkeden olabilirler.

9. evdeki Juno, bu senaryoda, işleri ilginç ve taze tutan bir partner arzulamanıza neden olur.

Juno 9. evdeyken, bu şeylerle de ilgilenen ve kendi bakış açılarınızı derinleştirebilecek bir partner istiyorsunuz.



10. Evdeki Juno:

Juno 10. evdeyken, kariyerinize veya toplumdaki imajınıza bir şekilde katkıda bulunacak bir ortak arıyorsunuz.



Pratik bir ortak arzu ediyorsunuz. Aslında 10. evdeki Juno, her şeyden önce mantıklı, başarı odaklı bir ortaklık arzu ettiğinizi gösterir. İş yoluyla önemli bir başkasını bulmak veya birlikte çalıştığınız veya bir iş kurduğunuz bir ortak bulmak nadir değildir .



Bununla birlikte, 10. evdeki Juno, ilişkinizdeki duyguları ifade etmekte zorlanabileceğiniz anlamına da gelir. Samimiyetiniz işinize veya genel imajınıza dayanmaktadır. Sahne arkasında da yakınlığı geliştirmeye çalışın.



11. Evdeki Juno:

Juno 11. evdeyken, partnerinizle dışarıdan gelenlerin mutlaka görmeyeceği derin bir bağ istiyorsunuz.



11. evdeki Juno ile popüler veya etkili oldukları için birine çekilebilirsiniz. Bununla birlikte, ideal olarak birine çekiliyorsunuz çünkü o benzersizdir ve nitelikleri parlar. Birisini farklı olduğu için tanımak isteyebilirsiniz; ve onlar da farklılıklarınızdan öğrenecekler.



Tipik olarak, 11. evde Juno ile sizden tamamen farklı bir geçmişe sahip birine çekilirsiniz. Birbirinizden öğrenmeyi asla bırakmadığınız benzersiz, ilginç bir ilişki istiyorsunuz. Ayrıca sonunda bir yere uyduğunuzu hissetmek istersiniz.



12. Evdeki Juno:

12. evdeki Juno, sezgilerinizin yanı sıra bilinçsiz benliğinizin de kilidini açacak bir eş istediğiniz anlamına gelir. 12. ev tamamen gizli benlikle ilgilidir. Bu bilinçsiz yönünüzü gerçekten temsil eden bir ortak arıyorsunuz.



12. evde Juno ile, muhtemelen gerçekten derin, bilinçaltı temelli ilişkileriniz var. İlişkinin tam olarak ne olduğunu tanımlamak neredeyse zor. Ancak partnerinizle neredeyse kaynaştığınızı fark edebilirsiniz; sorunlarınızı en iyi bu şekilde çözersiniz.



12. evdeki Juno, eşinizle geçmiş yaşam karmik bağını da gösterebilir. Bu ilişkiler ilk başta acı verici veya kafa karıştırıcı olabilir, ancak sonunda sizi büyümeye zorlar.




Doğum Haritasında Juno Retrograd
Juno retrograd genellikle ilişkiler veya evlilikler alanındaki geçmiş yaşam karmik travmasını gösterir. Juno astroloji burcunuz ve ev yerleşiminiz, yaşadığınız travma hakkında size daha fazla bilgi verecektir.


Şimdi, ruh eşlerinizin olmadığını veya asla “ideal” bir ilişkiniz olmayacağını hissedebilirsiniz. Juno gerilemesi nedeniyle evlilik fikrinden bile nefret edebilirsiniz.


Bunun nedeni, ihtiyacınız olan ilişki türünü nasıl elde edeceğinizi bilmemenizdir. Başlangıçta, ilişkileriniz her zaman dengesiz ve acı vericidir. Her zaman haksızlığa uğradığınızı hissediyorsunuz, hatta ortaklarınıza kötü davranabilirsiniz.

Amaç, Juno retrograd ile geçmiş yaşam travmanız üzerinde çalışmak ve bir ilişkiden ne istediğinizi bulmaktır. Juno retrograd kesinlikle bir ölüm cezası değildir ve kolları sıvayıp dalmaya hazırsanız oldukça hızlı bir şekilde çözülebilir!


Güneşin Juno yönleri: Güneş ışığınızın ve öz benliğinizin ihtiyacınız olan şeye ne kadar iyi uyacağını gösterir.

Ayın Juno yönleri: Duygularınızın, çocukluk deneyimlerinizin ve/veya annenizin uzun vadeli bir ilişkide ihtiyacınız olanı elde etmenize ne kadar yardımcı olacağını veya engelleyeceğini gösterir.


Merkür'ün Juno yönleri: Bir ilişkide ne kadar etkili iletişim kurabileceğinizi gösterir


Venüs'ün Juno yönleri: Bir kadın için, uzun süreli ihtiyaç duyduğunda ne kadar iyi çekebildiğini gösterir; bir erkek için uzun vadede neye ihtiyacı olduğunu ne kadar çekici bulduğunu gösterir. Ayrıca cinsel tercihlerin uzun vadeli ilişki tercihleriyle ne kadar uyumlu olduğunu da gösterebilir.

Mars'a Juno yönleri: Bir erkek için, uzun süreli ihtiyaç duyduğunda ne kadar iyi çekebildiğini gösterir; bir kadın için, uzun vadede neye ihtiyaç duyduğunu ne kadar çektiğini gösterir. Ayrıca cinsel tercihlerin uzun vadeli ilişki tercihleriyle ne kadar uyumlu olduğunu da gösterebilir.

Jüpiter'in Juno yönleri: Aşk ve ilişkiler konusunda nasıl olabileceğinizi ve felsefi veya dini inançlarınızın ne kadar devreye girdiğini gösterir.


Satürn'ün Juno açıları: Partnerle geçmiş yaşamdaki karmik bir bağı, güvenlik gibi nedenlerle “pratik” bir ilişkiyi veya her ikisini de gösterir.

Uranüs'ün Juno yönleri: İlişkide bir dereceye kadar alışılmadık ve ne dereceye kadar alana ihtiyacınız olacağını gösterir.


Neptün'ün Juno yönleri: İlişkilerinizde bir partnerin diğerini “kurtarmaya” çalıştığını, bir ilişkideki psişik duyarlılığı, sanrıları ve bağımlılıkları gösterir.


Plüton'un Juno yönleri: İlişkilerinizden gelebilecek kontrol, yoğunluk, dönüşüm, güç ve kuvvet miktarını gösterir.

Güney Düğümünün Juno yönleri: Geçmiş yaşamda evliliğin ne kadar rol oynadığını gösterir.

Kuzey Düğümünün Juno yönleri: Manevi büyümeyi ilerletmek için bir evlilik veya ortaklığa ne kadar ihtiyaç olduğunu gösterir.

DAHA FAZLASI..

NEW 280758921343794926

Yorum Gönder

  1. juno burcumuzu nasıl bulacağız? batı astrolojisine göre bulunması kolay. ben jagannatha hora programını kullanıyorum ama junoyu nasıl bulabileceğimi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item