Dashamsa-D-10-Kariyer-haritanız

Vedıc-Astrology-Dashamsa-D-10-Kariyer-harita

Merhaba,Yeni iş ile, İş veya ilk İş'teki bir değişikliği mi kastediyorsunuz?

Neyse ikisine de cevap vereceğim

İş ve kariyer hakkında bilgi veren çizelge D-10 veya Dashamsa tablosudur.

Navamsa'nın yanı sıra, bir kariyerin nasıl bilineceğine karar vermek için her araştırmada takımyıldızlar önemlidir. 27 takımyıldızın her birinin bir anlamı vardır. Karşılaştırıldığında, Atmakaraka ve Amatyakaraka gezegenleri kişinin mesleğini belirlemede çok yardımcı olur. Bu unsurların her ikisi de akıllıca birleştirilmelidir. Bunlar, bir kişinin mesleği, işi veya ticareti için göksel göstergelerdir.

Dashamsa D 10 Kariyer haritanız

ilk İş- D-10'un yükselen Gezegendir veya Yükselen Lordu veya Yükseleni etkileyen Gezegenler Yeni İş verebilir. Etki ile, yükselen efendisi ile kavuşumda olan veya Yükselen'da Rashi yönü olan Gezegenleri kastediyorum.

Bunun dışında Arudha Lagna'daki Gezegenler, özellikle benefikler de ilk işi verebilirler. Çünkü unutmayın, ilk iş çevrenizdekiler arasında itibarınızı artırır ve Arudha lagna dünyanın sizi nasıl gördüğünü temsil eder.

Öte yandan, kişinin kendi isteği ve mutluluğu nedeniyle gerçekleşen bir iş değişikliği için D-10'un 5. evidir, Güç ve itibar evi olduğu için çok önemlidir.

Mevcut işteki sorunlardan kaynaklanan bir iş değişikliği, 3. evden görülebilir, çünkü o, elbette, çabalar dışında, kariyerde geçici molalar ve sıkıntılar evidir. Ancak 3. evdeki gezegenler nedeniyle iş değişikliği kötü olarak kabul edilmemelidir çünkü bu sadece mevcut işinizden çıkmak ve kariyerinizde daha fazla gelişmek için daha fazla çaba sarf etmenizi sağlar.

Kariyerde büyük sıkıntılar 8. evden ve yöneticisinden görülebilir. Bazen bir kişinin kariyerinde kalıcı başarısızlıklar verebilir.

Kişi ayrıca, kişi ile yaptığı tartışmaya dayanarak, ne tür bir kariyerde olduğunu ve hangi gezegenin bu kariyeri verdiğini, o gezegenin gücü ve pozisyonuna dayanarak belirlemeye çalışmalıdır, kariyer hakkında çok şey tahmin edebilirsiniz.

Tüm bu noktaların dışında kariyerle ilgili tahminlerde bulunmak için D-10'daki 10. eve ve efendisine de bakmak gerekir .

Dasamsa D 10'da Ortak Çıkarımlar


D 10'un Yükselen tablosu, kişinin kariyer ve işlerine yönelik algısını gösterir. Bu evde güçlü bir başarı duygusu, özveri ve girişimci davranışlar görülebilir.

Yükselen lordu güçlü olduğunda ve faydalı bir gezegen tarafından işgal edildiğinde, kariyerlerinde gelişir.

2. ev, yatırımlar ve iş durumu gibi entelektüel ve finansal zenginlikleri gösterir.

3. ev, kişinin yaratıcılığını, yenilik yeteneklerini ve ayrıca iş ile ilgili kısa yolculuklarını gösterir.


4. ev, işle ilgili varlıkları, rahatlık duygusunu ve işe karşı mutluluk oranını temsil eder.

5. ev, iş yerindeki meslektaşları ve muhabirleri, girişimciler söz konusu olduğunda çalışanları gösterir.

Mülkiyetin, Maaşlı veya Serbest Meslek Sahibinin niteliğini belirlemek için başparmak kuralı.

6. ev 7. evden daha güçlü, biri çalışan olacak. 7. ev 6. evden daha güçlüyse, kişi girişimci veya iş adamı olacaktır.

7. ev, iş ortaklıklarını ve eşlerin bir kişinin mesleğini nasıl etkileyebileceğini/etkileyebileceğini gösterir.

Yönetici Merkür ise, kişi harika entelektüel kişilik gösterir.

Jüpiter ise, kişi mantıklı ve bilgili ortaklıklar kurar.

Yöneticiler Satürn veya Mars ise, kişi ortaklar aracılığıyla birçok zorlukla karşılaşma eğilimindedir.

Ayrıca, 7. ev lordu zararlı gezegenlerle ilişkilendirilirse, tartışmalar yaratır ve düşüşe doğru kötü titreşimleri çeker.

Güneş, bu çizelgede mesleğin Karaka-doğal göstergesidir.

Güneş D-10 haritasındaki yerleşimi, bir kişinin iş hayatında kullanacağı güç ve otoritenin büyüklüğünü gösterir.

Güneş Jüpiter'den açı alıyorsa,kişiyi seçkin ve etkili kılar.

Merkür, bu çizelge için girişimciliğin karakasıdır.

D10'da Merkür güçlü olduğunda birçok iş fikri ve etik gösterir.

D10 haritasındaki Güçlü Ay, iş hayatına karşı mükemmel bir şevk ve coşku verir. Satürn çoğu harita modelinde Hizmetkar olarak kabul edilir;

Satürn D10'da güçlüyse, hizmet sektöründe veya demir ve çelik gibi yeraltı madenciliği ile ilgili işlerde konumlandırabilir;

zayıf Satürn, yetersiz ücretli siyah yakalı işlere neden olur. Yararlı bir gezegenden görünüm aldığında, yerel yönetimi bir STK veya konaklama veya perakende gibi diğer gelişen hizmet endüstrileri haline getirebilir.

Atmakaraka ve Amatyakaraka, kişinin kariyer hedeflerine ulaşması için başarılı kariyer yönünü ve zaman dilimlerini gösterir. Atmakaraka -gezegen en yüksek tutuyor. Amatyarakarak- ikinci en yüksek derece.


8. ve 9. evler, kişinin karmasını, yeni keşfedilen ilgi alanlarını gösterir.

10. lordu kendi burcunda veya yücelme burcunda veya D-10 haritasında üçgen açıdaysa, kişi uzman olacak ve üretken bir kariyere sahip olacaktır. Aynı zamanda hobileri ve ilgi alanları hakkında bilgi içerir.

11. ve 12. evler, iş ve hayır faaliyetlerinde kazanç ve kayıpları gösterir.

On İkinci Ev, gizli düşmanlarınızı temsil eder. Şirketinizde ve mesleğinizde kayıp evidir.

D10 Haritasındaki Gezegenin Yerleşimleri

D10 Haritasında 10. Evde Güneş

Güneş ile başlayalım. Güneş onuncu evinizdeyse, bu iyi bir alâmettir veya 10. Lord Güneş'le birlikteyse, hükümet işi veya liderlik pozisyonu olarak bir kariyer düşünmelisiniz.

D10 Haritasında 10. Evdeki Ay

Eğer varsa 10 House Ay'ı ve otel yönetimi, insan kaynakları, hemşirelik, sosyal faaliyetler, ya da devlet hükümetinin kariyerim var. İş tatmin edici olacaktır.

Mars varsa Mühendislik, Polis, İdare, Ordu ve Deniz Kuvvetleri yardımcı olacaktır. Mars ve Merkür hizalanırsa, örneğin bir maliyet muhasebecisi veya yeminli bir muhasebeci gibi bir muhasebe kariyerine çekileceksiniz.

D10 Haritasında 10. Evde Merkür

Mercury, yazarları, editörleri, yayıncıları, avukatları, bilgi yönetimini, gazetecileri, pazarlama yöneticilerini vb. temsil eder.

Jüpiter varsa, ders verme, öğretmenlik ve dini guru kariyerleri avantajlı olacaktır. Jüpiter, her Noble mesleğine yüksek düzeyde bir ayrım bahşeder.


D10 Haritasında 10. Evdeki Venüs oyunculuk, dans, finans, otomobil, grafik tasarım ve moda tasarımı şarkı, modelleme kariyerlerine devam edebilir.

Venüs, Mars ile bağlantı kurarsa, moda ve grafik tasarım için sinyal daha sağlam olacaktır.

Güneş'e yakınsanız, bu sizi tıpta bir kariyere götürecektir. Satürn onuncu evinizde yaşıyorsa, iş idaresinde, hakim veya avukat olarak veya madencilik veya tarım alanlarında bir kariyer seçebilirsiniz.

Rahu , fotoğrafçı, film yapımcısı, film yönetmeni, kurgu, insan kaynakları vb. gibi meslekleri temsil eder. Rahu, oyunculukta dolaylı bir rol oynar.

Venüs önemli bir etkiye sahiptir. Rahu'nun bununla bir bağlantısı varsa, medya ve performans için faydalı olacaktır.

Ketu varsa , eczacılık, araştırma, matematik, elektronik veya bilgisayar bilimlerinde kariyer yapmak avantajlı olacaktır.

Ketu, Venüs ile kavuştuğunda, danışmanlık alanında gelecek vaat eden bir kariyer getirecek. Mars ile eşleştirilirse bu, İlaç, Tıbbi Temsilciler, Doktorlar ve diğerleri için faydalıdır.

Jüpiter ile eşleştirildiğinde, bir Guru veya koç olmak için mükemmeldir.

İşte size yardımcı olabilecek bazı bilgiler:

1. 41 yaşında Satürn Mahadasa'ya girmek çoğu insan için faydalıdır. 60 yaşından önce emekli olmayı planlıyorsanız, Satürn mahadasa bunu daha az olası kılar.


2. Satürn, doğum haritanızda veya Navamsa (D-9) haritanızda güçlü değil. Ancak Satürn, kariyer çizelgenizi, Dashamsa'yı ( D-10 ) yönetir ve bu çizelgede biraz daha güçlüdür. Satürn Mahadasa'nın 19 yılı boyunca, ailenizin ve size yakın olanların iyiliği için çalışmaktan biraz tatmin olacaksınız. İyi bir dayanıklılığınız olacak ve çok çalışabileceksiniz.

Yine de işiniz konusunda oldukça inatçı olma eğiliminde olacaksınız - buna dikkat edin.

3 Güçlü bir Satürn ilacı (veya mümkünse birden fazla) öneririm. Satürn için mücevher takmayı ÖNERMİYORUM. Basit ve çalışkandır ve gösterişli şeylerden hoşlanmaz. Neden bir mücevher için para harcamanı istesin ki? Bunun yerine fakirlere, hastalara, yaşlılara bağış yapın.

Satürn Mahadasa'nız sırasında en az 48 gün boyunca her gün ve ardından en az her Salı ve Cumartesi Hanuman Chalisa'yı söyleyin. Dünyaca ünlü bir astrolog olan Komilla Sutton, oruç tutmanın Satürn için en iyi çare olduğunu öğretiyor.

Her yaz, Shravana'nın Vedik ayı boyunca, 16 Cumartesi günü oruç tutmak (sağlık oruç tutmanıza izin vermiyorsa günde sadece bir öğün yemek anlamına gelebilir) Satürn için en güçlü oruçtur.

Satürn orucu bu yıl 25 Temmuz'da başlıyor. Sağlığınız izin veriyorsa bu kadar hızlı olmanızı tavsiye ederim.

Doğum saatinin doğru olması çok önemlidir çünkü

Vedıc Astrology Rektifikasyon Detayı
12 alt Varga harita Yükselen değişimleri
D-1- iki saat içinde değişir
D-2- her 1 saatte bir değişir
D-3- her 40 dakikada bir değişir
D-4- her 30 dakikada bir değişir
D-7- her 18 dakikada bir değişir
D-6-her 15 dkaikada bir değişir
D-9- her 13 dakikada bir değişir
D-10- her 12 dakikada bir değişir
D-12- her 9 dakikada bir değişir
D-24- her 5 dakikada bir değişir
D-30- her 4 dakikada bir değişir
D-60- her 2 dakikada bir değişir

DAHA FAZLASI..

vedıc 6035342436223891243

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item