Rudraksha Tespih


Rudraksha  Tespih 9 + 10 + 11+12 yüzlü  

Rudraksha Tespih kelime anlamı olarak "shiva'nın gözyaşları" demektir, bu yüzden shiva geleneklerinin tamamında kullanılır. shiva mantraları zikrederken bu tespihten faydalanır ayrıca takı olarak ta takılır.


çok kutsaldır ve zor bulunur. 1 ile 21 arasında değişen yüzleri olabilir bir tohumda. yaşken rengi mavidir kurutulduğunda sarı ile turuncu arasında değişir

NAU MUKHİ 9 YÜZLÜ RUDRAKSHA


Nau Mukhi Rudraksha, (Dokuz Kobra) sembolize ediyor. Dokuz yüzlü Rudraksha'yı takan kişi, başarısına minimum çabayla ulaşmanın yollarını ve araçlarını bulur. Kullanıcı, maksimum sonuç elde etmek için bu Rudraksha'yı boynunda, kolunda veya tam inançla bir bileklik olarak kullanmalıdır

Ketu gezegeni, Nau Mukhi Rudraksha için yönetici gezegendir. Ketu gezegeni Mars, satürn ve Güneş gibi zararlı gezegenlerden etkilendiyse, 9 yüzlü Rudraksha boncuğu takmak, Ketu'nun negatif enerjisini engellemek için son derece yararlı olabilir. Bu kutsal boncuk, Ketu Mahadasha ve Ketu Antardasha sırasında da faydalı sonuç almak için kullanılabilir.

Kaalsarp Dosha'nın olumsuz etkisini etkisiz hale getirmek için de kullanılabilir.

Kendini güvensiz hisseden ve yaptığı her işte başarılı olamayan kişi dokuz yüzlü Rudraksha giyebilir. Sınırlı kaderin kilidini açar. Kullanıcı daha önce yapılmış tüm günahlardan kurtulur. Hiçbir kötülük ve ruh onu etkileyemez. Tüm işlerde başarılı olmak son derece hayırlı bir boncuktur.

Nau Mukhi Rudraksha ayrıca insan vücudunun duyularını kontrol etmeye yardımcı olur. Her türlü huzuru, mutluluğu ve rahatlığı getirir.

Nau Mukhi Rudraksha nasıl takılır

Dokuz yüzlü Rudraksha ideal olarak Pazartesi günü giyilmelidir. Ayrıca her ay meydana gelen Shivaratri'ye de takılabilir.

Dokuz yüzlü Rudraksha'nın yüzünde sandal ağacı macunu ve Tilak kullanın

Ritüelleri gerçekleştirirken biraz beyaz çiçekler kullanın.

Dokuz yüzlü Rudraksha'yı arındırırken 108 kez mantrayı takip edin Om Hrim Vyam Rum Lam
 

ON YÜZLÜ RUDRAKSHA


Nepalli 10 yüzlü Rudraksha, bol miktarda pozitif ve iyileştirici güce sahiptir. Bu nedenle hayatında çok kötü bir dönem yaşayan kişilere şiddetle tavsiye edilir. İnsan hayatındaki tüm negatif enerjiyi ortadan kaldırmak oldukça etkilidir.

Kullanıcı kıskançlıktan kurtulur ve zihinsel huzur ve uyum kazanır. Sizi birçok rahatsızlıktan iyileştiren muazzam bir terapötik güce sahiptir. Bu Rudraksha, meditasyonun faydalarından yararlanmaya yardımcı olur. Sırt ağrısı, kas-iskelet sistemi sorunları, omurga ve ruh sağlığı sorunları olan kişilere de yardımcı olur. 10 yüzlü Rudraksha giymek için

Mantra Bu Rudraksha'yı giymek için farklı Mantralar önerildi. Burada verilen Mantra ile Rudraksha'ya enerji vermeniz gerekir. Rudraksha'yı banyodan sonra sabah erkenden giymelisiniz.

En popüler Mantra '' Sri Narayanaaye Namah '' Om Hreem Namah veya Sri Vishnavi Namah. Bu mantra, takma işlemi sırasında en az 9 kez söylenmelidir.


Rudraksha  Tespih 9 + 10 + 11+12 yüzlü



ONBİR YÜZLÜ RUDRAKSHA


On bir yüzlü Rudraksha, nazardan korunma gücüne sahiptir ve olumsuz ruhlardan ve hayaletlerden kurtulurken, on bir yüzlü Rudraksha da aynı şekilde çalışır.

Bu Rudraksha'nın kullanıcısına oldukça faydalı olduğu düşünülmektedir. Bu Rudraksha'yı giyen kişiye erdemleri ve pozitif enerjiyi verir. Kullanıcı pozitif enerji, bilgelik, cesaret dalgası hissedebilir ve herhangi bir hastalık veya hastalıkla mücadele ederek sağlıklı bir yaşam sürdürebilir.

On bir yüzlü Rudraksha ayrıca kullanıcıya hem zihinsel hem de fiziksel olarak pozitif güç sağlar. Bu Rudraksha'yı giyen kişi, ölümü doğal bir son olarak kabul eder ve bu nedenle yaklaşan ölüm korkusu kalbinden silinir. Bu Rudraksha'yı giyen kişi korkusuz ve mutlu bir hayat yaşamayı öğrenir..

Bu Rudraksha'yı giyen kişi, mesleği ne olursa olsun hayatta başarılı olmak zorundadır. Beraberinde neşeli, dünyevi konfor ve lükslerle dolu bir yaşam getiriyor. ayrıca kullanıcıya bilgelik ve büyük bilgi verir. İman ile düzgün bir şekilde giyilirse, on bir yüzlü Rudraksha giyen bir kişi, hayatta büyük başarı ve mutluluk elde etmeye mahkumdur.

ONBİR YÜZÜ RUDRAKSHA VE ÇAKRASI


Onbir yüzlü Rudraksha, Hindu "tantra" geleneğine göre beşinci çakra olarak kabul edilen "dishuddha" çakrasına boğaz çakrasına karşılık gelir. Beşinci çakra, en güçlü çakra olarak kabul edilir ve konuşma ve işitme yeteneğini gösterir. Kabaca safa çevrilen “Dishuddha” vücudun arınma noktası olarak kabul edilir.

Bu nedenle on bir yüzlü Rudraksha'nın bireyin öğrenme yeteneklerini geliştirdiği düşünülmektedir. Bu çakra aynı zamanda bilginin, doğruluğun, kararlılığın ve işleri aşağı çekmek için acımasızlığın kaynağı olarak kabul edilir.
 

ON BİR YÜZÜ RUDRAKSHA İÇİN PUJA


On bir yüzlü Rudraksha giymenin uğurlu günü Perşembe günleri ve pujası sırasında aşağıdaki adımların gerçekleştirilmesi gerekiyor:

On bir yüzlü Rudraksha nazikçe daldırılmalı ve su içinde yıkanmalıdır .

Ovmaktan veya sabun veya deterjan kullanılmamalıdır

Temizlendikten sonra bu Rudraksha, dokuz Peepal yaprağı olan bakır bir kaba konulmalıdır.

Bundan sonra bakır kaplara bir çiçek, tercihen kadife çiçeği konulmalı..

Sandal ağacı macunu şimdi Rudraksha'ya sürülmeli ve çiçeklerle süslenmelidir.

Bakır kabın yanında bir ghee lambası ve ardından tütsü çubukları yakılmalıdır.

Şimdi, “aum hreen hoon namah, aum shree rudraye namah” mantrası 108 defa söylenmelidir.

 
ON İKİ YÜZLÜ RUDRAKSHA


Sembolizm ve Faydaları On iki yüzlü Rudraksha veya on iki "mukhi" Rudraksha, Güneş Tanrısı veya Surya Dev'in simgesidir.

Güneş Tanrısı'nın simgesi olan 12 yüzlü Rudraksha, kullanıcıya güç, başarı ve şöhret getirebilir.

Bu Rudraksha'nın sıcak ve parlak yansıtıcı enerjisi, onu giyen kişiye neşe ve mutluluk da getirebilir. On iki yüzlü Rudraksha, insanların toplumda yüksek sosyal statüye ulaşmalarına da yardımcı olabilir. Bir bireyin genel özgüveninde harikalar yaratarak, onları kendine güvenen ve hayatta etkili liderler haline getirir. Bireyin çekiciliği ve kişiliği, on iki yüzlü Rudraksha'yı giydikten sonra önemli bir artış kazanır.

Ayrıca içe dönük olan ve başkalarıyla iletişim kurmakta zorlanan bireyler için de faydalıdır. Sahne korkusu olan insanlar için 12 yüzlü Rudraksha faydalı olabilir. Bireylerde güven ve güzel söz gücünün oluşmasına yardımcı olur. Rudraksha, kalabalıklar içinde tedirginlik hisseden ve sosyal açıdan garip olan insanların zihnindeki ve kalbindeki korkuyu ortadan kaldırır.

On iki yüzlü Rudraksha'nın da herhangi bir hastalık veya enfeksiyonun olumsuz gücünü azalttığına inanılıyor. Bu nedenle, hastalıktan muzdarip herhangi bir birey, 12 yüzlü Rudraksha'yı taktıktan sonra denetimlerinin yoğunluğunda makul bir düşüş görebilir.

On iki yüzlü Rudraksha, kişinin hayallerine ve hedeflerine ulaşmasında da yardımcıdır. 12 mukhi Rudraksha giyen kişi, mücadele etmek ve hedeflerine ulaşmak için amansız enerjiyle kutsanıyor. Bir kişinin sağlığının bağışıklığını geliştirmek de faydalıdır..

12 yüzlü rudraksha giyen kişinin zaman görece kısa bir süre içinde hayatlarının olumlu değişiklikleri görebilirsiniz. Bağışıklık sistemlerini güçlendirir ve onları hastalıklarla savaşmaya daha iyi hazırlar.

ON İKİ YÜZ RUDRAKSHA VE ÇAKRASI


On iki yüzlü Rudraksha, manipura çakrasına karşılık gelir. Bu çakra, sindirim sisteminin işleyişi ile ilgilidir. Manipura çakrası ayrıca vücudumuzdaki genel canlılığı ve enerjiyi yansıtır. Pankreas organları ve yiyeceklerimizin sindirimi ile ilgilenir.

On iki yüzlü Rudraksha, bu nedenle vücudumuzdaki gücü ve enerjiyi canlandırmada hayati öneme sahiptir. Bize içsel güç ve sağlıklı bir beden ve zihin sağlamaya yardımcı olur. Bu ,


ON İKİ TARAFLI RUDRAKSHA'YI GİYERKEN YAPILMAMASI GEREKENLER


12 mukhi Rudrasksha'yı giyen kişi bu Rudraksha'nın güçlerine inanmalı ve ona her gün ibadet edilmelidir.

Bir Rudraksha boncuğu kırılırsa, takılmamalıdır.

Bu boncuğu takarken sabun kullanmaktan kaçınılmalıdır. Ayrıca, vejetaryen olmayan yiyecek ve alkolden de kullanıcı tarafından kaçınılmalıdır.

Cenaze töreni sırasında takılmamalı ve boncuğu kimseye vermemelidir.

On iki yüzlü Rudraksha uyurken çıkarılmalı ve evde puja alanında tutulmalıdır.

ON İKİ YÜZLÜ RUDRAKSHA İÇİN PUJA


On iki yüzlü bir Rudraksha takmanın uğurlu günü Pazar'dır ve boncuğu takmadan önce tam olarak enerjilendirmek için aşağıdaki prosedürler izlenmelidir:

Bireyler tercihen bir Pazar günü şafak vakti uyanmalı ve kendilerini temizlemeli ve yeni giysiler giymelidir.

Kişi puja odasında doğu köşesine bakmalıdır.

Şimdi, on iki yüzlü Rudraksha elinizdeyken, "Shree Suryaye Namah, Aum kraum sraum ve raum Namah" mantrası söylenmelidir. Bu mantrayı 108 kez barışçıl bir ortamda söylemek gerekir.

12 mukhi Rudraksha boncuktan sonra bilezik olarak takılabilir, ancak ipin ipek veya yün olması gerekir. Etkili çalışması için boncuğun kullanıcının vücuduna dokunması da önemlidir.

DAHA FAZLASI..

Rudraksha tespih 2237972301780895107

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item