Vashikaran Aşk Mantrası


Hintçe aşk evliliği için Shiva vashikaran

Hintçe başarılı aşk evliliği için Bhairav ​​mantra

Ebeveynleri aşk evliliğine ikna etmek için Kamakhya vashikaran mantrası

İstenilen erkekle evlenmek için Mohini mantrası

Aşk evliliği için krishna mantra

Belirli bir kişiyle evlenmek için Parvati mantrası

Hintçe aşk evliliği için ganesh mantra

Bunlar, aşk evliliği ve kastlar arası evlilik sorunu çözümü için çok popüler bazı Hindu mantralarıdır ve bu aşk evliliği hakkında kısaca bilmek istiyorsanız vashikaran mantra böylece yardım ve destek için iletişime geçebilirsiniz.

 
Vashikaran nedir? Vashikaran, birini kontrol etmek ve birini arzuladığınız şeyi yapmaya zorlamak için eski, çok popüler, çok yorgun ve test tekniğidir.

Vashikaran hem iyi hem de kötü amaçlar için yapılabilir. Erkek arkadaş, kız arkadaş, koca, eş, eş, yüksek otoriteleri, sevdiklerini kontrol etmek, iyilik getirmek, düşmanları kontrol etmek gibi çeşitli amaçlarla kullanılır.

Vashikaran, bazı etkili vashikaran tantraları, mantralar, yantralar tarafından yapılabilir. Erken aşamada, Vashikaran, insan sorunlarını çözmek için azizler ve dini insanlar tarafından uygulandı.

Ancak daha sonra, bazı şeytan ya da ahlaksız insanlar bunu kendi çıkarları için kullanmaya, başkalarına zarar vermeye başladı.

 VASHİKARAN ZARAR VEREBİLİR Mİ? – VASHİKARAN'DA BİR ZARARI OLMAMASINA RAĞMEN, DÜZGÜN VEYA EĞİTİMLİ BİR KİŞİ TARAFINDAN YAPILMADIĞI TAKDİRDE ZARAR DA GÖREBİLİR. AYRICA TÜM SIKI ÇALIŞMANIZ BOŞA GİDEBİLİR VE TEKRAR DENEMENİZ GEREKEBİLİR.

VASHIKARAN MANTRAS FOR LOVE AŞK İÇİN

Aum Harim Şah | Bu mantra, Güneş veya Ay tutulması veya Holi gününde 100000 kez söylenirse, aşk vashikaran için çok faydalı olacaktır. Aşk için bu vashikaran mantrasını söylemeye başlamadan önce, istediğiniz kişinin, oğlanın, kızın, sevgilinin saç tellerini elinizde tutun. Bu, istenen kişiyi sizi sevmeye başlayacaktır.


2 VASHIKARAN MANTRA AŞKI GERİ GELİNMESI


Om Namoh Kat Vikat Ghor Rupini (İstenen Kişi Adı) Vashmanay Deyin Swaha |

Bu, aşkı geri almak, eski aşkı geri almak için güçlü bir vashikaran mantrasıdır. Bu mantrayı günde 1108 kez söyleyin. Daha iyi sonuç için bu işleme Pazar veya Salı günü başlayın. Bu mantrayı, enerji vermek için yemeğinizi veya yemek tabağınızı önünüzde tutarak okuyun. Şimdi etkilemek istediğiniz kişinin erkek arkadaşınız, kız arkadaşınız, sevgiliniz, kocanız, karınız olabileceği bir fotoğrafını yerleştirin ve o yemeği yiyin. mantra doğru bir şekilde söylenirse, birkaç gün içinde sonuç vermeye başlayacaktır. aşkını geri getirecek ve aşk hayatını kurmaya yardımcı olacak, eski sevgilinle yeni ilişki. aşkı geri almak için güçlü vashikaran mantrası


3 KAYIP AŞK İÇİN VASHIKARAN MANTRA

Om Namah Bhagwate Rudray Drishti Lekhi Nahar Swah Duhai Kansasur ji Joot Joot Phura Mantra Ishwaro Vacha |

Bu, aşkı geri kazanmak için güçlü bir vashikaran mantrasıdır.

Bu mantra 21 gün boyunca tüm kalbinizle 108 kez söylendiğinde, sevgilinizin, erkek arkadaşınızın, kız arkadaşınızın kalbinde sizin için keskin bir çekim yaratır, sevgili bir aşkınızı hayatınıza geri alın. Kaybettiğiniz aşkı geri alın


4 AŞK ÇEKİM İÇİN VASHIKARAN MANTRA
Om Chmunday Jai Jai Stambhya Stambhya Bhanjya Mohay Mohay Sarvste Namah Swaha || Elinize kırmızı çiçekleri alın ve bu mantrayı 41 gün boyunca günde 1008 kez söyleyin. Mantrayı okuduktan sonra bu çiçeği erkek arkadaşınıza, kız arkadaşınıza veya sevgilinize verin. Bu, bu çiçeği verdiğiniz kişinin kalbinde sizin için derin bir çekicilik yaratacaktır. Bu, aşkı geri kazanmak, aşkı geri almak, eski eski haline dönmek, erkek arkadaşını, kız arkadaşını, koca, karı veya sevdiğiniz herhangi bir kişiyi çekmek için en kullanışlı vashikaran mantrasıdır.


5 BİRİNİN KONTROLÜ İÇİN VASHIKARAN MANTRA
Om Hum {İstenen kişinin adı} May Vashyam Kuru Kuru Swaha || Sadece sevgilinizin, kocanızın, karınızın veya kontrol etmek istediğiniz kişinin önünüzde olduğunu hayal edin ve bu mantrayı istediğiniz kişi ruhunu kontrol edebileceğiniz inancıyla kalbinizde zikredin. Bu vashikaran mantrası doğru şekilde söylenirse, istenen kişi sizin kontrolünüzde olacaktır.

6 Vashikaran Mantra Kocayı Kontrol Edecek om hreen shreen kreen threen Bu mantrayı 10.000 kez söyleyerek çağırın. Bu mantrayı 21 kez okuduktan sonra ihtiyacınıza göre serçe etinin bir kısmını eşinize yedirin, kocanız köleleştirilecektir.
7 Vashikaran Mantra Aşkı Geri Getirecek
om udda maheshvaraay sarv jagamohanaay an aan in een oon oon tr traj phat svaaha

Bu mantra, güçlü bir ilişki kurmak ve ayrıldıktan sonra size yakın birini getirmek için kullanılır. Bu, kayıp aşkınızı geri getirmek için güçlü bir mantradır
8 Vashikaran Mantra Kadını Kontrol Edecek

Om Namo Bhagwati Chamunde Mahahridayakampini Swaha 21 kez çağırdıktan sonra, bu mantra herhangi bir kadına verildiğinde, kontrolünüz o olacak.

OM HUM ( SEVGİLİ ADI ) VASHYAM KURU SWAHA

Sevdiğiniz kişinin ismi ve resmi ile 21 günlük zikredin ve Dashansh Homan adayın . güçlü bir vashikara mantra sevdiğinizi kontrol altında tutulması için yapılır ..

OM NAMOH KAT VIKAT GHOR RUPINI (sevgili adı ) SAY VASHMANAY SWAHA

Salı veya Pazar gününden itibaren söylemeye başlayın yemeğe başlamadan önce yemeğe 1108 defa mantrayı söyleyin ve yemeğe enerji verin .. sonra sevdiğiniz kadın yada erkek resmini koyun ve sevdiğiniz kişinin ismini zikredekerek yemeği yiyin ..

OM KSHAN OM KSHAM OM KSHAH SAU HH TAHH THAH THAH SWAHA

Bu mantra 21 000 kez yiyeceğe yapın ve sevdiğiniz kişinin fotografıyla yemeğin karşısına koyun ve yiyin ..

JHAM JHAM HAAM HAAM HAAM HAIM HAIM HAIM

Dhup ve agarbatti kullanarak 21 bir gün günde 1108 defa sevdiğiniz kişinin resmini karşınıza koyarak yapın mutlak sonuç alacaksınız..

OM NAMOH BHAGWATE RUDRAYE A DRISHTI LEKHI NAHAR SWAHA DUHAI KANSASUR KI JOOT PHUTRA MANTRA ISHWARO WACHA

Geri getirmek istediğiniz kişiden bir parca kumaş alın ve kumaş 108 defa bunu okuyun . ve kumaş mantrayı yazın 11 gün yanınızda taşıyın..

OM NAMOH AADI RUPAY (sevgili adı ) AKARSHANAM KURU SWAHA

İstediğiniz kişinin resmini önünüzde ve zihninizde tutun. Parmağınızdan biraz kan alın kişinin adını kumaş yazın. Bu bhojpatrayı 1108 defa 21 gün boyunca her gün okuyun kumaş bala yatırın sevdiğiniz kişi size dönecek ..










Fotoğraflarla Vashikaran nasıl yapılır. fotoğraflı Vashikaran nasıl yapılır



Aşık olanın kendini hiçbir yere ait olmadığı söylenir. Ne yemek yemeyi ne de uyumayı umursuyor. Her zaman sadece hayaller dünyasında kayboluyor. Aşkı bir yerde kaybolursa onun için her şey biter. Her zaman sevişmek için her türlü yöntemi benimser. Vashikaran mantraları herkesi kendinize çeker.

Fotoğraflarla Vashikaran nasıl yapılır. fotoğraflı Vashikaran nasıl yapılır



İş tam yöntemle yapılırsa başarı gelir, aksi takdirde çaba gösterilmesi gerekir. Vashikaran'a doğunun büyüsü de denir. Birini kontrolünüz altına almak ve sonra dediğiniz şeyi yapmak demektir. İsteğinize göre çalışmasını sağlayabilirsiniz. Vashikaran ayrıca hayaletleri, şeytanları ve cinleri kontrol ederek yapılır. Nefesini üflediği cin, sonsuza kadar kontrol altında. Vashikaran'ın mantraları eğitimli bir kişi tarafından yapılmalıdır, aksi takdirde tam tersi bir etkisi vardır. Fotoğraflarla Vashikaran nasıl yapılır. Fotoğraflı Vashikaran nasıl yapılır



Herhangi bir mantra yapmadan önce mutlaka deneyimli bir astroloğa danışılmalıdır. Vashikaran'ın tüm mantraları çok yoğundur ve etkisi uzun sürer. fotoğraftan Vashikaran-



Fotoğrafla büyüleme yöntemi, büyülenecek kişinin fotoğrafının önde tutulması gerektiği şeklindedir. Adı da mantrada geçmektedir. Buradaki özel şey, esaret yapmak istediğiniz kişinin yakınında olmanızın gerekli olmamasıdır. Öyle bir okült bilimdir ki, uzakta yaşayan bir insanın duyguları, faaliyetleri ve zihni kontrol edilir.

Bir şey hatırlanmalıdır ki, aşkınız gerçek olmalı ve duygusal olarak ona sıkı sıkıya bağlı olmalısınız. Bunu asla birinden intikam alma arzusuyla yapmayın. Fotoğraflarla büyüleme yöntemi eski ve etkilidir. Fotoğraflarla Vashikaran nasıl yapılır. Fotoğraflı Vashikaran nasıl yapılır







neden vashikaran-

Aşkınızı elde etmek, onunla evlenmek veya karşılıklı farklılıkları ortadan kaldırmak için vashikaran'a başvuruyorsunuz. Fotoğraflı Vashikaran yaparak, herhangi bir kişi etkilenebilir. Vashikaran mantrasının çok mucizevi etkileri vardır. Vashikaran mantrasını kullanırken gizli tutulmalıdır. Fotoğrafıyla büyülemek isteyen biri bunun farkında bile olmamalı.

vashikaran nasıl yapılır

Herhangi bir Cuma veya Cumartesi günü, gün doğumundan önce veya gece saat 12'den sonra, gözlerden uzak bir koltuk yerleştirerek sevgilinizin veya kız arkadaşınızın fotoğrafıyla Vashikaran Yantra'yı saklayın. Resmin üzerine safran tilak sürün ve sizinkini de uygulayın. Dikkatinizi resme ve vashikaran yantraya odaklayın. Şimdi kristal tespih kullanarak 21 tur boyunca bu mantrayı söyleyin, “Om ram srim amukam mama vasya kuru-kuru swaha”. Bunun yerine esareti yapılacak kişinin adını alın. Bunu her gün tekrar tekrar yapın. Sonuçlar önünüzde görünmeye başlayacak. Bu, sevgilinin sevginizi elde etmek için can atmasına neden olacaktır.



Resimden bastırmanın kullanımı: -



Bir kadının veya Erkeğin fotoğrafını kullanarak onu büyüleyebilirsiniz, bu deneyi yapmak için bir Bhairavi Çakra yapılmalıdır. Gece saat on ikide, koltuklu aynı odada oturun. Buğday unu veya pirinç kullanarak yerde Bhairavi Çakra yapın. Şimdi bir ghee lambasını yakın ve onu vermilyonla tilaklayın. Fotoğraf önde olmalıdır. Şimdi ibadeti tamamlayın ve şu mantrayı da söyleyin : - Mantra - "Kleem onu ​​ae chamunday viche".



Bu mantrayı 108 kez söylemelisin. Bu tam fotoğrafla, art arda 21 gün boyunca Vashikaran mantrasının çaresini yapın. Bu sayede kesinlikle aşkınızda başarı elde edeceksiniz. Moraliniz ve kararlılığınız güçlüyse, herkesi kolayca alt edebilirsiniz. Resimden büyülemek için Durga Sapt Shati Mantra'yı da kullanabilirsiniz. Mantra aşağıdaki gibidir:



Gnani Namapi Chetansi, sadece Tanrıça Bhagwati gibi! Balday Krishna Mohai Prayachati!



Kadınsanız ve kocanızın sadece sizi sevmesini istiyorsanız bu önlemleri almalısınız. Anne Chandi'ye kırmızı bir koltuk koyarak ve Chandi Stotra'yı okuyun İbadet ederken sandal ağacı, safran tozu ve tembul yapraklarını annenin ayaklarının dibine tutun. İbadet bittikten sonra sandal ağacı ve safran ile tilak sürün ve kocanızın resminin önüne geçin.

OM KROOM LİNGAYA OM



Yerleşik bir İlişkide Yakınlığı Artırmak için Mantra.



Ve içinde olmayan herhangi biri için



İlişki. Bu mantra, birini çekme şansını artırabilir.



9, 21 veya 40 gün boyunca zihninizdeki kelimeleri tekrarlarken ilahi veya dinlediniz.



Değişim getirecek.



Bir çiftin parçasıysanız ve Samimiyet uzun süredir yok veya yetersizse. 27 yaşından küçükseniz bu Mantrayı 21 gün ve 27 yaşın üzerindeyseniz 40 gün boyunca bu Mantrayı yapmanız önerilir.



Bekarsanız ve sadece nasıl çalıştığını görmek istiyorsanız, başlamak için 9 gün boyunca deneyin.



Bu mantrayla güçlü sonuçlar almanın en hızlı yolu, Gün Doğmadan 2 saat önce ve Gün Batımından 2 saat önce mümkün olduğunca denemek ve pratik yapmaktır.



Bu zamanlara 'gece ile gündüzün buluşması' denir



Ve bunun en büyük Spiritüel Enerjilerin dünyamızdan geçtiği zaman olduğu söyleniyor.



Vashikaran Aşk Mantra,



Kocanın karısıyla olan ilişkiyi çözebilir - Evlendikten sonra Mantra'nın zikredilmesi karı koca arasında uyum ve sevgi yaratabilir. Farklılıklar ortadan kalkacak ve birbirlerine yaklaşacaklar. Bu mantrayı bir çift olarak birlikte söylemek çok iyi sonuçlar verebilir.







Eğer birisi açsa onu yemekle evcilleştirebilirsiniz, eğer birinin paraya ihtiyacı varsa, o zaman ona para vererek işinizi yaptırabilirsiniz, benzer şekilde birisi aşk isterse, o zaman sevgiyle evcilleştirilebilir. Çocukların ebeveynlerine karşı bile birine aşık olduklarını görmüş olmalısınız.



Vashikaran, kişinin zihnini kontrol etmek için çok güçlü bir mantradır. Bazı insanlar da bunu kendi çıkarları için yapıyor.



Örneğin, birisi kocanız ve sevgiliniz üzerinde Vashikaran mantrasını kullandıysa, bu yanlış olacaktır. Bu nedenle vashikaran kırılmalıdır.



Bunu kaldırmanın yolları şunlardır: Vashikaran'a karşı korunmak için Mantralar: Baglamukhi Raksha Kavach, Durga Saptashti'nin Raksha Kavach Mantraları Vashikaran'a karşı korunmak için söylenebilir. Mahamrityunjaya Mantra'yı zikretmek, her tür Vashiakran'ı hemen bozar.



BAJRANG BAAN da kullanılabilir. Kocanızın birisinin Vashikaran Altında olduğunu öğrenirseniz, o zaman mantrayı sizi negatif enerjiden kurtarmak için kullanabilirsiniz.



Vashikaran kaldırma Totka:Akrabalarınızdan vashikaran'dan kurtulmanın en iyi yolu astroloji totka veya vashikaran totka'dır.



Demir bir yaprak alın, etki altında olana dokunun ve Cumartesi günü Shani tapınağına gidin. O demir yaprağını oraya sunun ve bir hardal kandili yakın.



Etki hemen kaybolacak. Vandalize edilen kişi krematoryuma gidip kafasına su serpmeli, bu her negatif enerjiyi yok edecektir. Ayrıca krematoryumdan biraz toprak getirebilir, bir tutam su ile karıştırıp banyo yapabilirsiniz, büyüleyici etkisi hemen kırılacaktır. Negatif enerjilerin üstesinden gelmek için kullanabileceğiniz birçok numara var.











Pisach Vashikaran Mantra for Love nedir? -



Pisach Vashikaran Mantra, kayıp aşk için söylenir. Pisach Vashikaran Mantra söylemek çok basittir. Bu günde 108 defa söylenmelidir. Tezahürat sonunda yüzünüzü hardal yağıyla yıkayın ve sevgilinizin adını söylemeye devam edin. Pisach Vashikaran Mantra 21 gün boyunca söyleniyor, bu Mantra ile sevdikleriniz size gelecek Vashikaran ile aşk sorunlarını çözün

Love-İçin Güçlü Mantra nedir - Güçlü Vashikaran Mantra İçin Aşk edilir


Aum Namoh Bhairawi Bhogprada Matangi Amuk Anne Vashyam Vashyam Kuru Kuru Swaha


Sevginiz kontrol edilemediğinde, bu güçlü mantrayı 108 kez sürekli olarak söylemeniz gerekir. 60 gün sonra, sevgilinizin davranışında bir değişiklik bulacaksınız.


AŞK İÇİN BAŞKA ÇOK GÜÇLÜ ŞABAR VASHİKARAN MANTRASI-


Bir Kişiyi Çekecek Mantra. Om Lakeem Lakeem (kişinin adı) Mum Vashyam Kuru Kuru Swaha Mantra uygulamasıyla başka bir kişiyi kendi iradesine karşı zorlamak mümkün değildir. Bu mantra, bir kişiyi hayatınıza çağırmak veya davet etmek için çalışacaktır. Sadece o kişi bekarsa ve kendi içinde derinlerde bir yerde gerçekten sizinle birlikte olmak istiyorsa.


Bu mantrayı yaparken en iyisi ona açık fikirli yaklaşmak ve EVRENİ SORMAK. HAYATINIZA, AKLINIZDA OLDUĞUNUZ KİŞİ VEYA DOĞRU KİŞİYİ ÇEKMEK İÇİN (Bir isim eklenebilsin diye ilahide bir boşluk bıraktım). Bu mantra, 27 yaşın altındaysanız 21 gün, bu yaşın üzerindeyseniz 40 gün boyunca her gün tekrarlanmalıdır.


Bu mantrayı günde 2 kez 10 ila 40 dakika tekrarlamanız şiddetle tavsiye edilir, ancak aynı zamanda bir seansta günde minimum 20 dakika yapabilirsiniz.


Ya da 27 yaşın altındaysanız günde 10 dakika bile. Yukarıdakilere ek olarak, belki daha fazla mantrayı tamamlamanız gerekebilir.


Zikrederek veya zihninizde mümkün olduğunca tekrarlayarak. Tüm mantralarda olduğu gibi, o kadar çok yaparsak, sonuçlarımız o kadar güçlü olur.


Hızlı sonuç almak için, bu mantrayı günde 108 kez söyleyin, İstenen sonuçları 5 gün içinde alın. Kontrol edilemeyenler 5 gün içerisinde çok kolay kontrol edilebilir.


Bu mantra, kişinin hayatını çabucak bastırmak ve geri kazanmak için kullanılır.


Vashikaran Totke - Birisi uzun süre zikredemiyor veya ibadet edemiyorsa ve sonucu da istiyorsa, o zaman Vashikaran Totka onun için etkilidir.


Çoğu zaman bu silahların etkileri hemen ortaya çıkar ve birçok kez tekrarlanmalıdır. Buradaki özel şey, bir kişinin bunu her an yapabilmesidir.


Size çok yardımcı olacak bazı etkili püf noktaları anlatıyoruz.


Bir sevgilinin evcilleştirmesi gerekiyorsa, 7 karanfil alın ve başınızın üstünü 7 kez döndürün. Bu sayfada verilen herhangi bir vashikaran mantrasını sevgilinin adını aldıktan sonra 7 kez söyleyin. Sonra bu karanfilleri çay, sebze vb. İle besleyin. Bir sevgili, kız arkadaş veya koca kontrolünüzde olacak.


Bir sevgilinin veya kız arkadaşının giydiği giysiyi alın ve vücudunuzdan 7 kez döndürün, Vashikaran mantrasını söyleyin ve ardından tekrar alındığı yere koyun. Bunu 7 gün boyunca yapın. Sevgili veya kız arkadaşı bu elbiseyi giyerse, vashikaran hemen yürürlüğe girecektir.


Fotoğrafla birlikte ismini alarak Vashikaran mantrasını söyleyin, efekt hemen olacaktır.


Bir kız arkadaş veya sevgili ile bir ayrılık varsa veya hiç konuşma yoksa, 15 gün boyunca Mohini Mantra'yı söyleyin.


Mohini vashikaran mantrasını kağıda yazın, sonuç verene kadar mantrayı söyleyin.

Ayrıca sevgilinin veya kız arkadaşının bastırıldığı bazı vashikaran tokenleri de vardır Bu hileler o kadar etkilidir ki hemen etkili olurlar. Sevgilinin resminin önünde vashikaran mantrasını okur ve başınıza 7 diş çevirip çayını içmesini sağlarsanız, o zaman kız arkadaşı ve sevgilisi her zaman kontrol altında olacaktır.


Aşk için Tantric Vashikaran Mantra:

Aum Kaam Pisachi Amuk / Amuki Mum Vashyam Kuru Kuru Swaha


Tantric Mantra, tantrikler tarafından kullanılır. Bu mantrayı uygularken çok dikkatli olmalıyız. Bunu sadece eğitimli Tantrik yapabilir.



Bu mantra, yalnız kalan cenaze veya krema alanlarında aysız bir günün gece yarısında söylenir. Havan (kutsal ateşte adaklar) yaparak 501 defa zikredebilirsiniz.



Bu yapıldıktan sonra 24 saat içinde kontrol etmek istediğiniz kişi kontrole gelecektir.



Bu mantralar istenen sonuçları o kadar çabuk veriyor ki, sıkıntıya girmemek ve kendinizi mahvetmemek için önlem almanız gerekiyor.



Vashikaran Uzmanıdır. erkek arkadaşımı nasıl geri getirebilirim Vashikaran pek çok şekilde kullanılabilir bu yararlı olabilir



Eşimi nasıl kontrol edebilirim * Kızını nasıl kontrol edebilirim * Çocukları nasıl kontrol edebilirim * Nasıl kontrol edebilirim Patron nasıl hayatta başarı için * Nasıl işte fayda için * nasıl hızlı sonuç alınır kajal se vashikaran



Ne kadar olumlu çalışıyor? - İyi bir amaçla yapıldığında ve sonra hızlı sonuç verdiğinde hayatınızın birçok problemini çözebilir Olumlu vashikaran tamamen zararsızdır. vücudunuzdaki kötü etkileri temizlemek için kullanılır.



Vashikaran nasıl kırılır veya Kaldırılır - Biri Vashikaran tarafından sevginizi sizden aldı ve sizi tamamen unuttu, o zaman vashikaran'ı veya Kara büyüyü kırmanız gerekecek. Vashikaran'ı kırmak veya çıkarmak için özel ibadet de yapılır ve vashikaran veya kara büyünün etkisi kolayca kırılabilir.



Vashikaran Yantra, Vashikaran'da kullanılmaktadır. Vashikaran'ın işini yaparken meditasyon Vashikaran Yantra'yı önünüze koyarak yapılır. Vashikaran Yantra, mantra ile aynı faydalara sahiptir.







Vashikaran Yantra ibadet ettikten sonra yanınızda tutulur. Bu, önünüzdeki kişiyi çeker ve yapmak istediğiniz her şeyi yapabilir.



Yanınızda tutarak , gözünüzün kötü olmasından kurtulur, kara büyü etkilenmez, müşterilerin ilgisini çeker ve sevgili kontrol edilir, her türlü aşk problemini ve aile problemini de çözer.



Vashikaran İyi Veya Kötü- Vashikaran'ın herhangi bir olumsuz etkisi olmayabilir ancak doğru niyetle yapılmazsa hasara da neden olabilir. İnsanlarda Vashikaran hakkında iyi ya da kötü birçok soru ortaya çıkıyor.



Aşık aşkı geri alabilir mi? - Evet, tutsak, dünyanın herhangi bir köşesinde yaşasa bile sevgilisini veya kız arkadaşını geri alabilir.





vashikaran semptomları nelerdir?



Vashikaran size yapılırsa, sizin için büyük bir sorun yaratır. düşmanınız Vashikaran'ı Eşinizi, Kız arkadaşınızı veya erkek arkadaşınızı sizden uzaklaştırmak için kullanabilir.







Vashikaran nasıl kırılır - sadece deneyimli Astrolog Vashikaran'ı 24 saat içinde kırabilir. bhrigupandit size yardımcı olabilir. tüm vashikaran kırılma önlemlerini kullanacak.







Vashikaran nedir ve nasıl çalışır?



Vashikaran başkalarının zihnini kontrol edebilir. Herkes arzularını çabucak karşılayabilir. Vashikaran'ın yardımıyla hayallerinize ulaşabilirsiniz. karınızı, kocanızı, kızınızı, erkek kardeşinizi, oğlunuzu ve ebeveynlerinizi kontrol edebilirsiniz. Çalışma prensibi, herhangi bir kişinin düşünme yeteneğini kontrol etmesidir.



Vashikaran, bir kişinin isteğinize göre hareket etmesini sağlar.



Vashikaran doğru yapılırsa hemen etkiler. Vashikaran mantraları zikredilmeli ve tam eğitimli bir kişinin yardımı ile yapılmalıdır. Vashikaran'ı yapmadan önce isim, fotoğraf vb. Doğru seçilmelidir, doğruluğu kadar vashikaran etkisi hızlı ve anında gerçekleşir. Belirtildiği gibi yapılmalıdır.



Vashikaran'dan nasıl kurtulurum?



Astrologumuza danışabilirsiniz. ona detaylarını söyle. astrologumuz Vashikaran'ı yok etmek için güçlü ilaçlar yapacak.



Vashikaran'ı kırmak için ne yapmalı?



Birisi aşık olduğunda zihni sıfır olur, beden sevginin neşesinden zevk almaya başlar. Her yerde sadece sevginiz görülebilir.



Ama aşka kandırıldığınızda her yerde karanlık belirir. Öyle görünüyor ki hayat vücuttan çıktı. Uyuyamıyorsun, hiçbir şey yemek istemiyorsun.



Sevgili veya kız arkadaş ayrılırsa ve sonra intihar ediyormuş gibi hissederser..



VASHİKARAN ZARAR VEREBİLİR Mİ? – VASHİKARAN'DA BİR ZARARI OLMAMASINA RAĞMEN, DÜZGÜN VEYA EĞİTİMLİ BİR KİŞİ TARAFINDAN YAPILMADIĞI TAKDİRDE ZARAR DA GÖREBİLİR. AYRICA TÜM SIKI ÇALIŞMANIZ BOŞA GİDEBİLİR VE TEKRAR DENEMENİZ GEREKEBİLİR.

DAHA FAZLASI..

Vashikaran Mantra 6912838064422454805

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item