Mool Nakshatra nedir ve Aydınlanma ?

Mool Nakshatra nedir ve Aydınlanma ? "Önce ölmelisin - ancak o zaman GERÇEK'i deneyimleyebilirsin, ancak o zaman TANRI'yı den...



Mool Nakshatra nedir ve Aydınlanma ?


"Önce ölmelisin - ancak o zaman GERÇEK'i deneyimleyebilirsin, ancak o zaman TANRI'yı deneyimleyebilirsin - ancak o zaman gerçek SEVGİ'yi deneyimleyebilirsin."

KETU'dan Nakshatra MOOLA'nın mesajı budur. Ve İsa'nın mesajı buydu - Nicodemus karanlık bir gecede İsa'yı karşılamaya geldiğinde.

Ve İsa bir ağacın altında oturuyordu. Nicodemus geldiğinde - İsa sordu "Neden bana geldin? Benden istediğin nedir?

Nicodemus, Kudüs'ün en büyük ALİMLERİNDEN biridir. O sadece en zengin insan değil, aynı zamanda çok bilgili ve yine de karanlık bir gecede İsa'yı karşılamak için onca yolu gelmişti.



Aynı şey Nikodim'e de oldu - İsa ile buluşmak için karanlık bir geceyi seçti ama yine de içindeki "karanlık gecenin" (cehaletin) farkında değildi.

Nikodim çok yaşlı bir adam - seksenlerinin sonunda olmalı - İsa hakkında çok şey duymuştu - ama İsa'yla gündüz vakti karşılaşmak bir riskti! Çünkü insanlar ne diyecek? Büyük bir bilgin, bir marangozun oğluyla tanışacak! Bu mümkün değildi - gündüz ışığında gitmek İsa ile tanışmak imkansızdı - ve bu yüzden Nikodim, İsa'yı gece - karanlık bir gecede - ayın olmadığı bir gecede karşılamaya gelmişti!

İsa, "Benden ne istiyorsun?" diye sordu.

Nicodemus, "Tanrıyı deneyimlemek istiyorum" dedi.

İsa der ki "Benimle buluşmak için bile karanlık bir geceyi seçtin - TANRI ile nasıl yüzleşeceksin?

Nicodemus, "Öyleyse ALLAH'ı nasıl deneyimleyebilirim?"

Ve buna - İsa gözlerinin içine bakar ve " YENİDEN DOĞMAK zorundasın " der.

Nicodemus “Ne demek istiyorsun? Annemin rahmine geri dönmeli miyim?”

İsa, “Yeniden Doğmak için önce ölmeniz gerekir. Bu ÖLÜM fiziksel bedeninize ait değildir - tüm EGO'nuzun, NOSYONLARINIZIN, FİKİRLERİNİZİN ÖLÜMÜdür - bu ÖLÜM olmadıkça - YENİDEN DOĞMAZSINIZ!"


Nikodim dizlerinin üzerine çöker - ağlamaya başlar - bütün hayatı bilgi toplamakla geçti - bütün hayatı saygınlığın peşinde koşarak geçti - ve şimdi bu adam - İSA - tüm varlığına belli bir farkındalık ışığı getirmişti - titremeye başladı - İsa'nın ayaklarına dokundu ve İsa O'nu kutsadı. Her damla gözyaşıyla - eski Nikodim çözülüyordu - ve yeni Nikodim doğuyordu - KETU'nun MOOLA NAKSHATRA'sı bu ÇÖZÜLME - ÇÖZÜLME halidir - ÇÖZÜLMEZSENİZ - GELİŞİM yapamazsınız!

ÇÖZÜLMEK MOOLA'nın doğasında vardır - ve yalnızca KÖKLERİNİZ (MOOLA) SALLANDIĞINDA ÇÖZÜLECEKSİNİZ! MOOLA, KÖKLER anlamına gelir - YANLIŞIN (MAYA) 'HASTALIĞI' KÖKTEN ÇÖZÜLMELİDİR - KETU'nun tüm mesajı budur - ve KETU'nun Nakshatra'sının - MOOLA'nın tüm özü budur!



PADA ikincildir - birincil, kendi içinde NAKSHATRA'dır. Bina önemlidir - bina içindeki daireler binadan (NAKSHATRA) daha az etki yapar! Bu nedenle odak noktası MOOLA olmalıdır.

Herhangi bir PLANET MOOLA'ya düştüğünde - mesaj basit - ÇÖZÜN.

MOOLA'daki 7. ev gezegeni - EVLİLİK ÇÖZÜLDÜ.

MOOLA'daki 4. ev gezegeni - Anneden gelen mutluluk - ÇÖZÜLDÜ

MOOLA'daki 5. ev gezegeni - Çocuklardan gelen mutluluk - ÇÖZÜLDÜ

MOOLA'daki 6. ev gezegeni - İhtilaflar ÇÖZÜLDÜ (Bir lütuf maskesine dönüşür)

MOOLA'daki 8. ev gezegeni - Kayınpederinden Mutluluk - ÇÖZÜLDÜ

MOOLA'daki 9. ev gezegeni - Babadan gelen mutluluk - ÇÖZÜLDÜ

MOOLA'daki 10. ev gezegeni - KARİYER BEKLENTİLERİ - ÇÖZÜLDÜ

MOOLA'daki 11. ev gezegeni - ARZULAR - ÇÖZÜLDÜ (SEÇİLEN YOL RUHSEL İSE, bu kılık değiştirmiş bir lütuf olabilir)

MOOLA'daki 12. ev gezegeni - KAYIP - ÇÖZÜLDÜ (Yine kılık değiştirmiş bir lütuf)

Daha büyük soru, bu ÇÖZÜLME'nin nasıl yardımcı olduğudur?

BİLİNCİNİZİ yükselttiğinizde - farkındalığınızı GENİŞLETTİĞİNİZDE yardımcı olur.

Dün Mohan geldi - 4 yaşında annesini kaybetmiş bir adam.

DÖRDÜNCÜ EVİ LORD MARS MOOLA'da - ANNEDEN MUTLULUK - ÇÖZÜLDÜ!

Ama TANRI O'ndan daha fazlasını istedi - ve böylece bir öğleden sonra - TANRI, BABASINI aldı! Ve Mohan daha 15 yaşındaydı!

Mohan'ın DOKUZUNCU evi LORD MARS, MOOLA'da - BABADAN MUTLULUK - ÇÖZÜLDÜ!

Ama Mohan çok güzel bir insandı - her zaman akışa ayak uyduran - hayatında birçok başarıya sahip olması farklı bir hikaye - ama ne zaman biri ona "Seni bu kadar başarılı yapan şey nedir?"

“ANNEMİN VE BABAMIN erken ÖLÜMÜ” diye cevap verirdi.

MOOLA BABASINI - ANNESİNİ - ÇÖZDÜ ve bu ÇÖZÜM yoluyla - yeni bir MOHAN YENİDEN DOĞDU - tüm varlığında büyük bir DÖNÜŞÜM gerçekleşti - O Artık Aynı Mohan Değildi!

DÖNÜŞÜM, MOOLA ile yakından ilgilidir!

ÖNCE ÇÖZÜM olur - ancak o zaman DÖNÜŞÜM olur!

Eskinin çözülmesi gerekir - ancak o zaman YENİ evrimleşebilir - MOOLA bu nedenle en büyük DÖNÜŞEN ENERJİLERDEN biridir - MOOLA'NIN İLAHİ DOKUNUŞU olmadan - DÖNÜŞÜM mümkün değildir - SHAKE-UP olmadan - dönüşüm mümkün değildir - kesin olmadan ACI - Dönüşüm mümkün değil!

GÜNEŞ MOOLA'da - EGO YAKMAK zorunda - ÇÖZÜLMELİ

AY MOOLA'da - illüzyonlar (maya) YAKMAK - ÇÖZMEK zorunda

MARS, MOOLA'da - diğerlerine karşı MÜCADELE, TARTIŞMA, BOSS'un doğası - hırslar YAKMAK - ÇÖZÜLMEK zorundadır

Jüpiter MOOLA'da - 'BEN BİRİSİYİM' düşüncesi yanmalıdır - İNCİL'in ayeti - Jüpiter MOOLA'dayken MOOLA'nın kastettiği "O BÜYÜK olmalı ve 'Ben" AZ olmalı"

Venüs MOOLA'da - Zevklerden bıktınız - şimdi size güzel bir silkelenme zamanı - böylece zevk arayan arzulardan çıkıp çok daha olgun bir insana dönüşmeniz için - MOOLA'nın mesajı budur

MOOLA'DA MERCURY - Harika bir MANTIKLI İNSAN olmuştun - şimdi MANTIĞI ÇÖZME ve GERÇEK SEVGİ'ye doğru ilerleme zamanı!

Sığ insanlar MOOLA'nın mesajını ALAMAZLAR - ağlarlar - inlerler - çok gürültü yaparlar - Tanrı'yı ​​​​hatta SUÇLARLAR - görüyorsunuz - en CAHİL insan HER ZAMAN başkalarını SUÇLAR - çünkü bu şekilde bir KAÇIŞ YOLU bulur!

CAHİL adamın FARKINDALIĞI henüz GELİŞMEMİŞTİR - TANRI'NIN neyin peşinde olduğunu ANLAMAZLAR. Ancak ALLAH, yaptıklarından tamamen HABERDARDIR.


CAHİL erkekler ve kadınlar, AKLIN kölesidirler - FARK ETMEZLER - HUZUR BULAMAZLAR - Buda, İsa yanlarına gelse bile - zordur - çünkü İsa seni kuyuya götürebilse bile - ama sonunda sadece su İÇECEKSİN 'SUSUZA'ya sahipseniz - ve İsa diyor - BANA susayanlar - Aşkım için kutsanacaklar.

Hindu dininde - Lord Shiva, YIKIMIN RABBİ olarak hitap edilir!

Bu YIKIM, tüm İLLÜSYONLARINIZDAN. Bu YIKIM, EGO'nuzdandır. İşte bu YIKIM - SİZİ ALLAH'I YAŞAMAKTAN - İLAHİYİ YAŞAMAKTAN UZATIYOR!

Ve bu nedenle LORD SHIVA, MOOLA'NIN RABBİ'dir - çünkü ÇÖZÜLME olmadıkça - YOK olmadıkça - YENİDEN DOĞMAZSINIZ ve İsa Nikodim'e "TANRI'yı deneyimlemek için - nihai GERÇEĞİ deneyimlemek için - YENİDEN DOĞMALISINIZ!"

RAB'bin RAB'bi - MAHADEV SHIVA'nın önünde ciddiyetle eğiliyorum! Ve ne tesadüf - bugün Pazartesi - SHIVA'nın günü!

Mool Nakshatra nedir ve  Aydınlanma ?


KETU, SWADHARMA'dır.

Ve bu nedenle - hepiniz DHARMA İŞARETLERİ'nde KETU'nun NAKSHATRAS'ını göreceksiniz -

ASHWINI - KOÇ (DHARMA BURCU)

MAGHA - ASLAN (DHARMA BURCU)

MOOLA - YAY (DHARMA BURCU)

1.5.9. - KOÇ BURCU. aslan. YAY - bunlar DHARMA İŞARETLERİ - KENDİ DOĞA İŞARETLERİ - SWADHARMA


Kendi doğanızın peşinden gitmek kişisel dindir . Gita'da - Lord Krishna, Arjuna'dan Öz-Din olan Swadharma'yı takip etmesini ister . Swa - 'Öz' anlamına gelen Sanskritçe bir kelimedir ve Dharma, 'din' anlamına gelir. Swadharma'nın takip ettiğiniz dinle HİÇBİR ilgisi yoktur - sadece 'Öz doğanız' ile ilgisi vardır.

Krishna Arjuna'ya - KALK ve GERÇEĞE KARŞI duranların üzerine OKUNUZU ATIN - dediği zaman, o sadece KENDİ DOĞANIZI TAKİP ETMEK için FARKINDALIĞI artırmaktadır - ve eğer DOĞANINIZ şimdi tamamen utanmaz - tamamen günahkar olanların karşısında duruyorsa, o zaman siz KARDEŞLERİNİZ veya BÜYÜKLERİNİZ ise, zahmet etmenize gerek yok - sadece ATIŞ yapmalısınız - "ATIŞ" - diyor KRISHNA ve ARJUNA ateş ediyor - SWADHARMA'yı takip edin - BAŞ yok, AKIL yok - sadece SWADHARMA'yı takip etme içgüdüsü ve kararlılığı .

KETU, SWADHARMA'dır - çünkü DOĞANIZI TAKİP ETMEK için - AKLINIZI - KAFANIZI bir kenara bırakmalısınız!

Ancak o zaman ok ATIŞ yapabilir - ancak o zaman HEDEF elde edilebilir!

Bu OK - SWADHARMA'yı (Öz-Doğa) takip etmenin bu niteliği, MOOLA'nın niteliğidir - KETU'nun 3 NAKSHATRAS'ı arasında - MOOLA, KETU'nun en gözdesidir - çünkü - burada - YIKIM gerçekleşir - burası ÇÖZÜM gerçekleşir ve burada - YENİ DÜNYA - YENİ HAYAT - YENİ ADAM YENİDEN DOĞUR!

Acı gereklidir. Acı çekmek de gereklidir. Bazı başarısızlıklar da gereklidir. Dünyaya bakın - bugün - hepsi LOCK-DOWN altında - bu LOCK-DOWN - TÜM DÜNYANIN bu tamamen SEFENALI DURUMU, YENİ BİR DÜNYANIN - YENİ BİR ADAMIN yapılmakta olduğunun - LOCK_DOWN SONRASI hepinizin göreceği bir işarettir çok MÜTEVAZI, diğerlerinden çok BİLGE bir nüfus!

BASINÇ - MOOLA BASINÇ getirir. MOHAN'ın nasıl BASKI geçirdiğini hepiniz gördünüz - annesi yok, babası yok ve yaşı 15'ti. BASKI geldi ve bu YAŞAM BASKILARININ içinden - O DEĞİŞTİ. O DÖNÜŞTÜ.

BASINÇ - MOOLA - sizi ÖLÜME zorlayacak veya DEĞİŞMENİZE yardımcı olacaktır.



Mahsul, yalnızca yoğun ısı (güneş) - rüzgar ve yağmur basıncından geçtiğinde kaliteli tahıllar sağlayabilir!

Benzer şekilde, her Erkek ve her Kadın, belirli bir baskıdan - belirli bir acıdan - belirli bir kayıptan geçtiklerinde güzel bir çiçeğe - güzel bir dansa - güzel bir şiire "evrimleşir"!

MOOLA bu acıyı - bu baskıyı - bu kaybı - temsil ediyor ve çok güzel!

Bu çok güzel çünkü bu kayıp - bu baskı - bu zorluklar - içinizde belli bir FARKINDALIK doğar ve farkındalık hayatınıza - varlığınıza - hayatınıza belli bir ışıltı geldiği anda - o zaman siz yürürken bile - insanlar sizi fark edin - konuşurken bile - insanlar sizi fark eder - hiçbir şey yapmadığınızda bile - kesinlikle hiçbir şey ve yine de insanlar sizi fark eder - çünkü FARKINDALIK varlığınıza belirli bir LUT getirir - o zaman artık aynı değilsiniz - etrafınızdaki her şey aynı - ama artık aynı değilsin!

Bir keresinde genç bir yogi bir söylev veriyordu. Ve o öyle güzel bir insandı ki - kalp doluydu - bir şarkı, bir dans ve konuşuyordu - paylaşıyordu - ve insanlar dinliyordu - birdenbire bir adam ona bir ayakkabı fırlattı - ama genç adam bir farkındalık adamıydı - hızla Üzerine fırlatılan ayakkabıyı yakalar ve gülümseyerek "Diğer ayakkabı nerede?" diye sorar. Nasıl tek ayakkabı giyebilirim?”

Şimdi ayakkabıyı fırlatan adam şaşırmıştı - bu alışılmadık bir şeydi - genç adamın kızacağını - onu taciz etmeye başlayacağını düşündü ama hiçbir şey olmadı - bunun yerine genç adam başka bir ayakkabı istiyordu! Böylece giymesi için bir çift mevcut!

Ayakkabıyı fırlatan adam -genç adamın utanmasını istedi- ama artık kendisi utanmıştı - söylev bittikten sonra gidip genç yogiyle tanışır ve 'Üzgünüm - lütfen beni affet' der.

Genç yogi "Seni affetme meselesi nerede - Sana karşı hiç öfkem olmadı - herhangi bir dargınlık - herhangi bir şikayet - peki seni affetme sorunu nerede?"

Ama adam kalbine aldı. Gitti ama sonraki dört ay boyunca bir mektup yazmaya devam edecekti - af dilemek ve genç yogi, özür dilemesi için kesinlikle hiçbir neden olmadığında bunu eğlenceli bulacaktır - o zaman onu affetme sorunu nerede?

FARKINDALIK anahtardır. Bir kez farkına vardığında, öfke sana saldıramaz - o zaman ne zaman öfke gelse - içine dön ve öfkenin nereden geldiğine bakmaya başla? Ve içe dönmeye başladığın an -öfke seni yakalayamaz- ve ayrıca öfkeni kontrol etmene gerek kalmaz -yavaş yavaş- öfkenin üstesinden gelirsin -içe dönerek- giderek daha meditatif hale gelerek.

Moola, astrolojinin tüm gamında ve ötesinde muazzam bir öneme sahiptir. MOOLA aracılığıyla - BEYOND deneyimlenir ve pek çok YOGI ve AZİZ de MOOLA'da doğar.

İnsanlar SHANTI'yi MOOLA'ya getirmek için bazı poojalar ve ritüeller yapıyor - bu DOĞA'ya - TANRI'nın oyununa - varoluşa müdahale etmek gibidir ve manipüle etmek her zaman kesin bir çözüm değildir - çoğu kez bumlar çalar ve Neem Karoli Baba bundan bahseder. en güzel yol…



Olması gereken olmasına izin ver. Dün Mohan, "Oğlum MOOLA nakshatra'da doğdu - şimdi ne yapmalı?"

"Yapacak bir şey yok, akışına bırak!" dedim.

Ama insanlar MANİPÜLE ETMEK isterler - ve sonra MANİPÜLASYON yapmak için müdahale etmeye devam ederler - birçok pooja ve ritüel yaparlar - bilmeden bir sefalet çemberi daha yaratırlar - çünkü ne kadar çok manipüle ederseniz, o kadar çok bir KAÇIŞ yolu bulmaya çalışırsınız - o kadar çok manipüle etmeye ve kaçmaya çalıştığınız şeyle YÜZLEŞMEK için bu İNSAN BİÇİMİNDE tekrar tekrar gelmeniz gerekiyor!



Sadece akışa bırak - olması gerekenin - olmasına izin ver - içine dalmış kalırsın - içine odaklanmış kalırsın.



Sessiz. Sessizlik dildir - gerçek iletişim sessizlikle olur!

Ve böylece hayatında gitgide daha fazla sessizlik olsun - o sessizlikte - o hiçlikte - Tanrı'nın ilk görüntüsünü göreceksin ve bu çok güzel.

KETU en gerçekleşmemiş enerji olmuştur ve yine de birçok kişiye aydınlanma getiren KETU'dur!

Bu Haziran - Ketu hakkındaki yeni kitabım geliyor, hiç planlamamıştım - hiç düşünmemiştim ama hayat kendi yolunda ilerliyor ve şefkatli usta - hayırsever usta her şeyi gerçekleştiriyor - YAPAN O'dur - ve siz buna geldiğiniz an farkına varma - varlığına büyük bir uyanış geliyor - o zaman onun için bir şarkı var - bir dans - güzel bir şiir!

HAYATA AŞIK olduğunuzda hayat yaratıcı olur!



Başarısızlıklar veya Başarılar. Acı ya da Kazanç - hayata aşık olduğunuzda - enerjiyle kaynadığınızda - o zaman başkaları için bir kutsama olursunuz - o zaman nereye giderseniz gidin - bir ışıltı getirirsiniz - a belli bir kokuyu yanınızda getirirsiniz - hayat böyledir olmak zorunda - böyle olmak zorundasın - ve bu mümkün - bu ancak içindeki KİR TEMİZLENMİŞSE gerçekleşebilir - ve bu TEMİZLİK MOOLA tarafından yapılır!

Bu yüzden Moola'nın beraberinde getirdiği ruhsal arınmadan korkmayın - çünkü " demir çubuk" ancak ACI ATEŞİNDEN GELDİĞİNDE parlayarak çıkar !



MOOLA'nın ilahi dokunuşu olmadan - bilinç mümkün değildir - TANRI mümkün değildir - Aşk mümkün değildir! MOOLA sizi BİLİNCİN EN YÜKSEK ZİRVESİNE taşır - sizi YENİ BİR ADAM'a DÖNÜŞTÜRME potansiyeline sahiptir.

Baskılardan ve ıstıraplardan ne kadar çok geçerseniz, o kadar içe dönmeye başlarsınız - ne kadar kutsanmışsanız, meditasyona o kadar çok devam edersiniz - ve meditasyon sizi YENİ BİR ADAM'a dönüştürebilen ve dönüştüren tek mucizedir!

Öyleyse gelin - hepiniz gelin ve meditasyon yapın. Her gün 20 dakika, zaman bulmalısın - çünkü zaman seni asla bulamaz! Bir kişi "Sadece zaman geçiriyorum" dediğinde - gerçekte tam tersi - zaman sizi geçiyor - zaman ilerliyor - ve çok hızlı ilerliyor - dakikadan dakikaya - ölüm yaklaşıyor ve kimse ne zaman olduğunu bilmiyor son çağrı geliyor - asla sabit bir randevu ile gelmiyor - sadece her zaman her yerde VURUYOR!

Ve VURMADAN ÖNCE - içe dönmeye başlayın - içe bakmaya başlayın - MOOLA'nın tüm özü ve tüm amacı budur - (KETU) 'eve' geri dönmenize yardımcı olmak!

Kimse seni itemez - kimse seni yürütemez - Sana yolu gösterebilirim, Buda sana yolu gösterebilir - usta sana yolu gösterebilir - ama sonunda YÜRÜMEK zorunda olan sensin.

Buda "Sana yolu gösterebilirim ama sen yürümek zorundasın. Ben senin için yürüyemem" der.

EVİNİZE doğru yürüyün. 'Eve' geri dönün (Kalbinizin merkezi). KÖK'ünüze (MOOLA) geri dönün - eve geldiğinizde - eve gelirsiniz - ve tüm 'dünya' (ZİHİN) kaybolur ve sonra huzurunuzu bulursunuz.

Önemli olan eve geri dönmek.

Dünyada olun ama dünyanın sizin içinizde olmasına izin vermeyin - AYRIK KALIN - MOOLA sizi ayırıyor - MOOLA'yı dinleyebilirseniz - en büyük hediyeyi bulacaksınız ve dinleyemiyorsanız o zaman en derin ıstırabı bulacaksınız - bütün öz MOOLA'yı anlamakta - KETU'yu anlamakta - SHIVA'yı anlamakta! meditasyon 
Mool Nakshatra nedir ve  Aydınlanma ?

Tüm ifade

DAHA FAZLASI..

NEW 4533209203071916534

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item