Vertex kavuşumu Lilith

Vertex kavuşumu Lilith

Natal Vertex – Lilith Astrolojinin kara meleği veya özgür olma ihtiyacı ve vahşi olma ihtiyacı!

Astronomik olarak, Kara Ay Lilith uzayda matematiksel bir noktadır. Kara Ay Lilith, ayın dünya etrafındaki yörüngesinin en uzak noktasını gösteren gökyüzündeki geometrik noktadır.

Bu karanlık boşluk her evde yaklaşık dokuz ay kalır.

Tanrıça Lilith'in özünü somutlaştırır. Doğum haritasında Kara Ay Lilith, bir kişinin ilkel dürtülerini ve davranışlarını en ham haliyle temsil eder.

NEW,Astroit,Vertex,Vertex kavuşumu Lilith,

Natal Vertex – Lilith açıları, hayat dersleriniz ile kendinizi mutlu etmek için yapmanız gerekenler arasındaki ilişkiyi gösterir.

Astrolojide Vertex, gücünü ortaya çıkarmak için aktivasyona ihtiyaç duyan karmik bir noktadır

Vertex kavuşumu Lilith

Lilith'i bu pozisyonda taşıdığınız zaman, Toprak Ana ile güçlü bir bağlantı kazanacaksınız. Vahşi-dişil yanınız aracılığıyla Dünyanın kadim bilgisine dokunarak edinebileceğiniz bilgeliğe sahipsiniz. Ayrıca güçlü hayatta kalma içgüdüleriniz var. Güçlü, güçlü ve bağımsızsınız.

Sınırlı olmaktan nefret ediyorsun; her zaman "kaçıyor" olabilir ve her türlü taahhütten kaçınabilirsiniz.

Natal Vertex – Lilith yönleriyle sezgisel yetenekleriniz artacaktır. Ayrıca, vahşi-dişil enerjiniz güçlü olacak. Başkaları için bu enerji, içinizde hissedebilecekleri bir şey olacaktır. Ancak, doğa ile olan bağınızı asla kaybetmeyeceksiniz. Hayatınızın önemli bir parçası olacak. Kendinizi ve çevrenizdekileri iyileştirmek için doğayı kullanmaya yöneleceksiniz. Bütünsel sağlık hizmeti mümkündür. Çok kolay cinsel ilgi görüyorsun. Sıklıkla alışılmadık stilleriniz ve saç renkleriniz var. Bu yönü olan kadınlar, diğer kadınlardan çokça nefret etme eğilimindedir. Vertex kavuşumu Lilith, bu hem dişil hem de tehlikeli enerjinin arketipini gerçekten yaşamakla ilgilidir. Görünüm size çok fazla güç sunar.

Olumlu özellikler: Natal Vertex – Lilith yönleri yüksek cinsellik getirir. Ne kadar kurnaz olmaya çalışırsan çalış, insanlar senden her zaman cinsel hisler alacaklar. Bu veçheye sahip olmanın gücü, utanmaz olmayı, kendinizin tüm parçalarını koşulsuz olarak kabul etmeyi temsil eder.

Ve karşınıza ne tür zorluklar çıkarsa çıksın dik durma cesareti ile özgünlüğünüzü ifade etmede korkusuz olmak.

Olumsuz özellikler: Genellikle başkalarını rahatsız eden durumlardan hoşlanırsınız ve diğer insanları şok etmekten hoşlanırsınız. Ayrıca, diğer insanlar bazen size çok itici geliyor. Ve sık sık insanların sebepsiz yere size kötü davrandığını deneyimlersiniz.

Vertex karşıt  Lilith

Bu muhalefetin getirdiği tipik özellikler: çok tutkulusunuz ve karanlık arzularınız var ama genellikle onları diğer insanlardan bastırıyorsunuz. Yasak aşka can atabilirsin.

Veya, sinirli ve yüksek derecede cinsel yüklü aşk ilişkilerine saplantılı bir şekilde ilgi duyabilirsiniz. Yakınlık arzularsınız, ancak ilişki çok samimi hale geldiğinde genellikle başkalarını uzaklaştırır veya çok gergin olursunuz.


Natal Vertex – Lilith
yönleri ele alınması en zor olanlardır çünkü bu, büyük özgüven sorunlarını gösterir. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz için çok reddedilmiş hissedebilirsiniz veya genel olarak nasıl olduğunuz için reddedilmiş hissedebilirsiniz. Sıklıkla özgüven sorunlarınız var ama aynı zamanda çok güçlü bir cinsel çekiciliğiniz var. İnsanlar genellikle size karşı kışkırtıcı olmadan acımasız davranırlar veya başkalarından yoğun ve rahatsız edici bir ilgi görürsünüz.



Natal Vertex – Lilith yönleriyle, saplantılı ilişkiler için bir eğilim vardır.

Lilith'in lehinize çalışmasını sağlamak için ne yapmalısınız - İlk olarak, cinselliğinizi, gücünüzü ve içsel arzularınızı tüm yönleriyle kucaklamak, bu güçlü enerjiyi ılımlı hale getirmenize yardımcı olabilir.

İkinci olarak, iletişim kurma şeklinizde kendiniz olmaya çalışın.

Üçüncüsü, kendini kabul etme üzerinde çalışmak, güçlendirmenin anahtarıdır. Doğaya bağlanmak sizin için birincil araçtır. Yani, dışarı çıkıp kayalara oturmanız, ağaçlara sarılmanız ve diğer vahşi yaşam formlarını zirveye çıkarmanız gerekiyor.

Bir bedene sahip olmanın ve bir bedende olmanın bilincinde kalmanıza yardımcı olacak pek çok bilgi bu tür etkinlikler aracılığıyla elde edilebilir. Doğaya bağlanmak sizin için birincil araçtır. Yani, dışarı çıkıp kayalara oturmanız, ağaçlara sarılmanız ve diğer vahşi yaşam formlarını zirveye çıkarmanız gerekiyor.

Çok fazla karşıtlığı olan bireyler: İnsanların onlar hakkında ne konuşacağı konusunda çok fazla endişelenme eğilimindesiniz. Her şeyi su burçlarının yaptığı gibi kişisel olarak alıyorsunuz. Siz etraftayken havada garip bir karmaşıklık var. Yargılanma korkunuz var ve olmadan önce bir isyan hayal edin.

Vertex kare Lilith

Bu karenin getirdiği tipik özellikler: Vahşi bir iç doğanız ve cinselliğiniz var. Diğer insanlar tarafından kabul edilmek için genellikle iç doğanızı bastırmaya çalışırsınız. Ancak, bu sizin sürtünme kaynağınızdır. Kareler ve karşıtlıklar çok benzer şekilde tezahür eder .

Natal Vertex – Lilith yönleri ele alınması en zor olanlardır çünkü bu, büyük özgüven sorunlarını gösterir. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz için reddedilmiş hissedebilirsiniz veya genel olarak nasıl olduğunuz için reddedilmiş hissedebilirsiniz. Benlik saygısı sorunlarınız var ama aynı zamanda çok güçlü bir cinsel çekiciliğiniz var.

İnsanlar genellikle kışkırtmadan size karşı acımasızdır veya başkalarının rahatsız edici ilgisini çekersiniz.

Cinselliğinizi, gücünüzü ve içsel arzularınızı tüm yönleriyle kucaklamak, bu güçlü enerjiyi yumuşatmanıza yardımcı olabilir.

Lilith'in lehinize çalışması için ne yapmalı? İletişim kurarken kendiniz olmaya çalışın. İkincisi, kendini kabul etme üzerinde çalışmak, güçlendirmenin anahtarıdır. Ayrıca, kimsenin sizi anlamadığını hissedebilirsiniz. Niyetlerinizi ve duygularınızı asla etkili bir şekilde iletemeyeceğinizi hissedebilirsiniz. Travmalarınızdan öğrendiğiniz değerli yaşam dersleri, hala karanlıkta kalanlar için bir ilham kaynağı oluyor.

Natal Vertex – Lilith yönleriyle, diğerlerinden gerçekten ne beklediğinizi ve ilişkilerinize ne ölçüde dahil olmak istediğinizi düşünmeniz gerekir. Doğaya bağlanmak sizin için birincil araçtır.

Çok fazla karesi olan bireyler: Genellikle sürekli bir gerginlik içindesiniz. Senaryoları ayarlamak için büyük bir zaman veriyorsunuz. Genellikle biraz daha fazla eylem için çabalıyorsunuz. Ani davranışlarınla ​​çok iyi tanınıyorsun. Bu, bir arıza noktasına kadar stresli olmanıza neden olur.

Vertex sekstil Lilith


Bu altmışlığın getirdiği tipik özellikler:kendine güveniyorsun ve içsel doğanı ve sezgini açıkça taşıyorsun. Diğer insanların gerçek doğanızı görmesi kolaydır. Bu uyumlu bir yöndür. Her şeyden önce, cinselliğiniz ve derin arzularınız konusunda açık olmanız kolaydır.


Natal Vertex – Lilith yönleriyle cinsel ilgiyi çok kolay alırsınız. İnsanlar sizi hoş ve cana yakın buluyor. Ve son derece doğal, nazik bir güzelliğin var. Ayrıca, güzel şeylere karşı bir sevginiz var ve kavga, savaş ve huysuzluktan hoşlanmıyorsunuz. Kendinden emin hissetmek için güzel hissetmeye ihtiyacın var. Ayrıca, başkalarını gerçek arzuları ve duyguları hakkında açma konusunda doğal bir yeteneğiniz var.

Natal Vertex – Lilith yönleriyle görünümünüz özgüveninizi ve bireyselliğinizi gösterir. Tutku, cinsellik ve içsel güzel doğanızı göstermekten korkmuyorsunuz. Lilith burada büyük bir çekicilik ve güzellik verir. Ayrıca, gerçek içsel doğanız diğer insanlar tarafından kolayca kabul edilir.

Özgürlük ve bağımsızlık arzunuz, size diğer insanlar için aşikar olan benzersiz bir stil verir.

Kara Ay Lilith'in lehinize çalışmasını sağlamak için ne yapmalısınız - Öncelikle, dolgunluğu deneyimlemeniz için hangi maceraları yaşamanız gerektiğini düşünün. Ayrıca, büyük sosyal uygunsuzluğa düşmekten kaçının. İkinci olarak, zihninizin benzersiz, katı olmayan şekillerde çalışmayı öğrenmesine izin vermelisiniz.

Altmışlıkları çok fazla olan bireyler: Fazla tembel ve rahat olma eğilimindesiniz. Senin için değişmek zor ve acı verici. Konfor alanında sıkışıp kaldığınızı öğrenmeniz çok zor. Altmışlıklar, onlara sahip olmak yerine harika yetenekler yaratır. Buradaki en büyük işiniz, arkanıza yaslanıp dinlenirken ne kadar çok şey kaçırabileceğinizi fark etmektir.

Vertex Üçgen Lilith

Natal Lilith – Vertex yönleriyle, görünümün özelliklerini doğal ve tutarlı bir şekilde ifade ederek kişiliğinize dahil edersiniz. Kendine çok güveniyorsun, gerçekten çekici, şehvetli ve insanları kolayca kendine çekebilirsin. Diğerleri seninle bir sefalet, bir muammaymışsın gibi ilgileniyor. Ayrıca, inatçı doğanızla başkalarını da güçlendiriyorsunuz. Benliğin zor taraflarını kucaklıyorsunuz. Özgürlük ve bağımsızlık arzunuz, size diğer insanlar için aşikar olan benzersiz bir stil verir.

Natal Vertex – Lilith yönleriyle görünümünüz özgüveninizi ve bireyselliğinizi gösterir. Tutku, cinsellik ve içsel güzel doğanızı göstermekten korkmuyorsunuz. Lilith'in lehinize çalışması için ne yapmalı? Birinci olarak, Doluluğu deneyimlemeniz için hangi maceraları yaşamanız gerektiğini düşünün. Büyük sosyal uygunsuzluğa düşmekten kaçının. İkincisi, kendini kabul etme üzerinde çalışmak, güçlendirmenin anahtarıdır.

Lilith, evrenin sezgisel bilgisine açılarak gerçeğe açılabilir.

Natal Vertex – Lilith veçheleri, sizi aşağı çeken şeylerden kurtulmaya zorluyor. İnsanlardan yoğun tepkiler almayacak şekilde kendinizi kalabalıktan ayırmak size kolay geliyor.

Özgürce koşmak ve başkasının standartlarına ve kurallarına göre yaşamamak senin ikinci doğan. Doğaya bağlanmak sizin için birincil araçtır.

Lilith, evrenin sezgisel bilgisine açılarak gerçeğe açılabilir.

Çok fazla üçlüye sahip bireyler: En iyi ve en yetenekli benliğinizi unutma eğilimindesiniz. Bu nedenle, kendinize onların gizli yaratıcı noktalarını ve yapılması gerekenleri hatırlatmaya devam etmelisiniz. İçinizdeki böyle güzel şeyleri fark etmek için daha çok çalışmalısınız.

DAHA FAZLASI..

Vertex kavuşumu Lilith 1909873386746956388

Yorum Gönder

  1. Jeetwin Casino Bonus - 200% up to €20 No Deposit Bonus
    Jeetwin offers a jeetwin variety of payment 카지노사이트 methods. You'll receive 200% bonus with a deposit bonus of up to €20 for the first 메리트카지노 time.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item