Sade satı Satürn Shani

Shani'nin astrolojik doğum haritamda pozitif olup olmadığını nasıl bilebilirim?

Ay, geçmiş doğumun tüm iyi ve kötü karmalarının kayıtlarına sahiptir.

Bu nedenle, Satürn (adalet veren) Ay'a geçtiğinde, zihinsel hayal kırıklıklarına ve travmaya neden olan çok acı verici bir deneyime dönüşebilen sadsati'nin zirvesini yaşarız.

Sade-sati'niz ketu dasha veya satürn dasha ile birlikte gelirse, o zaman çok fazla acı verme kabiliyeti vardır. Özellikle sade-sati ve ketu dasha'yı bir arada yaşadığınızda, çevrenizdeki insanların ikiyüzlü olduklarını ve sizi aldattıklarını deneyimleyeceksiniz.

uzun zamandan beri. Yakınlarınız size ihanet edecek ve büyük miktarda servet kaybedebilirsiniz. İnsanlara vereceğim tek tavsiye, bu hayatta iyi bir karma yapmaktır, böylece sonraki yaşamda ağır karmik yükü taşımazsınız!

Satürn gezegeninin adı, babası Uranüs'ü yenip onun yerini alan yüce titanın (zamanın tanrısı) adından gelir. Bu yüzden eski Romalılar tarafından çağrılırken, Yunanlılar arasında Kronos (veya Chronos) adını taşıyordu.



Astrolojide Satürn, Oğlak burcunu kontrol eder ve düzen, disiplin, görevin yerine getirilmesi, vicdan, güç, kasılma ve kısıtlamalardan, belirli dönemler için, kalıplardan ve neden-sonuç ilişkilerinden sorumludur.

Gri bakış açısı, birine zorluk, keder, yalnızlık, yoksulluk ve çöküşü yansıtır. Astrolojide Satürn, "büyük talihsizlik" gezegeninin ününü kazandı, ancak ona her zaman hak ettiğini ödeyen adil bir yargıç demek daha doğru.

Gezegen Satürn: astrolojide karakteristik


Satürn'ün parlak tarafı, bir kişide vicdanın sesini uyandırır, onu öz disipline, sorumluluğa, kendini tutmaya teşvik eder. Belirli kısıtlamalar olmasaydı dünya kaos içinde olurdu, bu nedenle Satürn'ün yaşam dengesindeki rolü son derece önemlidir.

Satürn, insanlara dayanıklılık ve sabır bahşederek, planlanan hedeflere kademeli olarak ulaşmaya yardımcı olur.

Satürn'ün burçtaki durumu, bir kişinin ne kadar aktif, kronik ve hesaplı olduğunu gösterir. Satürn'ün etkisi altında güçlü bir kibir ortaya çıkabilir, ancak çoğu zaman çekingenlik maskesinin altına gizlenir.

Güçlü Satürn enerjisine sahip insanlar ne istediklerini bilirler ve sakin, bilinçli ve dengeli bir şekilde hayallerinin peşinden giderler. Sert adımlar atmayı ve şüpheli riskler almayı sevmezler. Bu tür insanlardan seçkin organizatörler ve stratejistler çıkar.

Burçtaki Satürn gezegeni, yaşlıların otoritesini - deneyim, statü, rütbe ile sembolize eder. Bu gezegen, "bilge yaşlı adam" arketipini kişileştiriyor. Çocuklukta gezegen, bir kişiyi ebeveynlerine ve öğretmenlerine itaat etmeye, onlara saygı ve minnettarlık göstermeye teşvik eder.

Bununla birlikte, çocuk "yapmalılar" ve "yapmalılar" çerçevesine fazla sıkıştırılırsa, bu gelecekte iç çatışmaya, aşağılık kompleksine ve ciddi kendini sınırlamalara yol açacaktır.

Her şeyi genişleten ve yoğunlaştıran cömert Jüpiter'in aksine, Satürn kasılır ve seçim yapar. Ancak enerjisi, bir kişiye zayıf noktalarını gösterebilir, böylece korkularının acı verici bir farkındalığı sonucunda bunların üstesinden gelebilir.

Satürn'ün karanlık tarafı yaratıcılığı engeller, yeni olan her şeye direnmenizi sağlar, durgunluğa ve düşüşe yol açar. Ancak bu gezegenin ışık enerjisi ise tam tersine bizi başarıya ve mükemmelliğe yaklaştırıyor.

Zorlukların üstesinden gelmek ve kendi üzerinde çalışmak, kişi daha güçlü ve daha akıllı hale gelir, kişiliğin tam gelişimini engelleyen komplekslerden ve eksikliklerden kurtulur.

Gezegenlerle açı yapan Satürn veya Satürn'den 2. eve açı veren gezegenler, yerlinin iş veya meslek yerini belirtir.


Daha önemli. Bu satırları sınırlı bir şekilde yorumlamamalıyız. Muhtemelen bilge şunu belirtmek istemiştir:

• Satürn arzuları azaltır ve diğer gezegenlerden görünüm aldığında veya başka herhangi bir gezegenle bağlantı kurduğunda, onların etkisine maruz kalır,

• ve herhangi bir gezegenin veçhesi olmadan yalnız kaldığında, bir sonraki evin enerjisi veya enerjileri tarafından güçlendirilecektir.

Ayrıntılı bir anlayış için, tüm gezegenlerin ve Karakatvas Rashi'nin doğası hakkında kısa bir anlayışa sahip olmak gerekir. On iki Rashis'in tümü geleceklerini örneğin Mesha (Koç) - ateşli, kuru, teknik, ateş yardımıyla dönüşme yeteneğine sahip, güçlü, baskın vb.

Sadhe sati döneminiz kötüyse, Satürn'ünüz olumlu değil.

Ay, geçmiş doğumun tüm iyi ve kötü karmalarının kayıtlarına sahiptir. Bu nedenle, Satürn (adalet veren) Ay'a geçtiğinde, zihinsel hayal kırıklıklarına ve travmaya neden olan çok acı verici bir deneyime dönüşebilen sadsati'nin zirvesini yaşarız.

Shani gururlu ve kibirli insanlara karşı merhametli değildir ve bu nedenle sade-sati döneminde en çok bu tür insanlar acı çeker. Ama bu dönemin bir insanın hayatında çok iyi olduğunu düşünüyorum ve bu dönemin bir kişinin olgunluğuna denk gelmesi harika. Örneğin, bir kişi psikolojik, ruhsal ve her şeyden önce olgunlaşmamışsa, sade-Sati'sinin görevini tam olarak anlayamayabilir. Sadece bir şekilde acı çek ve tüm bunların geçmesini bekle diyebilir. Ya da zaten inancınızı kaybedin ya da depresyona girin ve ellerinizi tamamen bırakın vb. Ancak kişi zaten bu kadar yetişkin bir durumda olduğunda, eylemlerini yeniden düşünebildiğinde, değişikliklere hazır olduğunda bu dönem onun için çok verimli hale gelir. Ortamı değiştirmek imkansızdır. Sadece kendini değiştirebilirsin.

Satürn Mahadasha başladığında ne olur?


Yani Satürn kabul etme kapasitemizi gösterir. Yeteneğimiz, diyelim ki, böylesine yeterli bir kabul. Ve aynı zamanda bizim ... "çocukluk" kelimesinin zıttı ... kelimeye zıt olacak ... bir kelimeyi nasıl seçeceğimizi de gösterir ..olgunluğumuz falan.

 Satürn çocuksu insanları sevmez. Bu nedenle sade Sati'de en çok acı çekmeye eğilimlidirler. Ve dahası, eğer bir kişi bir şekilde kaderini aldatmaya çalışıyorsa, düşmek o kadar acı verici olmasın diye bir şekilde "sapet koymaya" çalışıyorsa. O zaman Satürn'ün merhameti beklenemez. 

Böyle bir kişinin acısını ancak artırabilir. Kişi başına gelen her şeyi karması olarak kabul etme, davranışlarının sorumluluğunu alma, katlanma, hayatta kalma cesaretini kazandığında ve acı çekmesine neden olan davranışlarını yeniden düşünmeye çalıştığında, o zaman Satürn kişiye yardım eder. Bu, öncelikle bu dönemden, sade-Sati döneminden geçen herkesin bilmesi gereken çok önemli bir noktadır.

Ama sade-sati dönemini şöyle kıyaslardım... bir bakıma... sembol... Astrolojide Satürn soğuğu, Ay su gezegenini simgeler. Sade-Sati, Satürn'ün Ay'dan geçişidir, dolayısıyla bilincin derin bir şekilde donması, zihnimizin derin bir şekilde donması gibidir. Ve hepimiz eriyik suyun en saf olduğunu biliyoruz. Ve vücudumuzu temizleyen eriyik sudur, normal sudan daha fazla temizleme özelliğine sahiptir. Ve sade-sati döneminde olur ...

 neden bazı olaylar, mesela onun bakış açısından olumsuz, bir insanın başına gelir? Neden arkadaşlar onu terk ediyor, sevdikleri yüz çeviriyor, işinde şanssız, kariyeri çöküyor. Bu neden oluyor? Çünkü aslında zihninde değişiklikler oluşmaya başlar ve bu da daha sonra bu olaylara neden olur. Daha önce de söylediğimiz gibi, bilinç varlığı belirler. Yani sade-sati dönemleri, bilinçteki değişim dönemleridir. Kişinin şuurunu değiştirebildiği, düşünce tarzını değiştirebildiği ve dolayısıyla eylemlerini, hayatını ve davranışlarını değiştirebildiği dönemlerdir.

Dediğim gibi bunlar en mübarek dönemlerdir. Sade-sati'nin ilk döneminin, bir kişinin ebeveynlerinden birini veya büyükanne ve büyükbabasını kaybedebileceği böyle bir çocukluk dönemine denk geldiğine inanılıyor. Kural olarak, büyükanne ve büyükbaba hakkında söylenir. Otuz yıl sonra ortaya çıkan ikinci sade satide annenin sağlığı ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Çünkü Ay sadece zihnin bir göstergesi olan bir manas-karaka değil, aynı zamanda bir annenin göstergesi olan bir matri-karakadır. Bu nedenle sade-sati dönemlerinde annenin sağlığına dikkat edilmeli ve sağlığına dikkat edilerek mümkün olduğunca özen ve dikkat gösterilmeye çalışılmalıdır.

Sade-sati arasındaki kopuşlar hep otuz yaşında mı oluyor yoksa farklı şekillerde mi oluyor?Satürn, tüm zodyak boyunca otuz yıl boyunca seyahat eder. İki buçuk yıldır her burçta bulunuyor. Sade-sati'nin başlangıcından bir sonrakinin başlangıcına kadar otuz yıl geçer. Ama görüyorum. Sade-sati ile başlar ve yedi yıl+ sürer. Yani bir sonraki sade-Sati'ye kadar yirmi üç yıl vardı. Anlaşılır, değil mi? Evet anladım. Genel olarak, modern olanımızın ortalama yaşam süresine bakılırsa, muhtemelen pek çok insan üç sade-sati dönemi yaşamaz. Hayatta kalamayabilirler. Bununla birlikte, bazı insanlar üç dönem yaşarlar ve bir kural olarak, Satürn neden yaşlıların - yaşlıların - bilgelerin gezegeni olarak kabul edilir, çünkü üçüncü sade-sati'de, kırık sahte egonun bir sonucu olan bilgelik vardır. Kişi zaten alçakgönüllü olduğunda, kişi zaten yerinin, kim olduğunun, ne olduğunun tam olarak farkında olduğunda. Ve kural olarak,

Satürn negatif karmamızı ödüllendirir. Diyelim ki burçta iyi bir konuma sahip olsa bile, bu yalnızca bir kişinin bazı denemelerden geçerek başarıya ulaşacağı anlamına gelir. Bu, bir kişinin sadece rahatlayamayacağı, hiçbir şey yapamayacağı bir dönemdir. Ve bu dönem, bir şekilde, bir kişinin acı çekmesinin nedenini kendisi aramaya zorlanacağı gerçeğiyle bağlantılıdır. Bu aktif bir dönem, bir düşünme dönemi, öyle diyebilirim. Ama Satürn'ün sade-sati ve maha-Dasha'sı arasındaki farklar nelerdir? Bu aynı kişiyse, doğumdaki aynı astrolojik harita ise, o zaman sade-sati'nin tezahürleri ve uzun bir maha-Dasha dönemi aynı mı yoksa bir şekilde farklı mı olacak? Mümkün değil.

Satürn maha dasa, Satürn'ün nasıl konumlandığına bağlı olarak çok başarılı olabilir ve sade sati dönemi birçokları için her zaman sıkıntılıdır. Ve sade-sati dönemleri her zaman sahte egomuza ıstırap getirir. Her zaman. Bu Satürn gezegeninin görüntüsü. Bu, bir kişinin karmasının ortaya çıktığı bir dönem değil ... pek sakin değil diyelim. 

Ancak bu, Satürn'ün doğrudan bize baktığı dönemdir. Ve eğer bakışları Shiva'nın oğlunu bile uçurduysa, o zaman kural olarak bu dönemde çok, çok zor zamanlar geçiriyoruz. Evet. Tamam. Bunu aklımızda tutalım. Sadece bu sorulara açıklık getirerek, - "Astrolog sadece sade-Sati dönemi için faaliyetlerimizde başarıyı öngörmüştür. Sade-sati döneminde başarı ve maddi kazanç imkansızdır, yoksa istisnalar var mı ve neler?"

 Kural olarak, pek çok siyasetçi ve pek çok ünlü şahsiyet başarılarına ya sade-sati'de ya da sade-Sati'den sonra gelir diyelim. Çünkü dediğim gibi bu dönem bir başarısızlık dönemi olarak değerlendirilemez. Hayır. Bu bir kriz dönemi. Bu, çeşitli zorlukların olduğu bir dönemdir. Ancak bu, bir kişi için her şeyin kötü olacağı anlamına gelmez. Kişinin kendisinde ne fark ettiğine bağlı olarak. Satürn'ün tek bir şeye ihtiyacı var - alçakgönüllülüğünüz ve sabrınız. Şimdilik yeterli olduğunu düşünürse, artık size baskı yapmayacak veya size herhangi bir test göndermeyecektir.

 Hayır, bu doğru değil. Ama her zaman sade-sati'de, burçlara göre kazançlar olsa bile ve sade-sati'de bu kesinlikle gerçektir, hem gelirler hem de kârlar ve başarılar .. Satürn dönemlerinde hiçbir şeyinizin olmayacağını düşünmemelisiniz. iyi. Senin için kolay olmayacak ama bu başarını gölgelemez. Onlara dikenli bir şekilde gelebilirsiniz. Anlaşılır, değil mi? ama bu ilerlemenizi değiştirmez.



Satürn yedi buçuk yıllık transiti Sade sati dönemi yapılması gerekenler


1.) Yaşlı muhtaç insanlara yardım sadece parasal olarak değil, elimden geldiğince
2.) Aileye iyi bak, ebeveynler ve çocuklara yakın ol ve onlara daima iyi bak.
3.) Her gün Lord Shiva, Shani mantrasını oku daha iyi hissettirir
"Aum Shanischaraya namah" ve Shani Chalisa ve mahamrityunjaya jaap. Bunu deneyebilirsin


2.) Çınar ağacı dikmek veya ağaçların altında zaman geçirilmesi siyah giyilmesi siyah hayvanların özellikle cumartesi günü beslenmesi

3.) Çumartesi günleri siyah giyinilmesi ay evresine göre kursun dökülmesi

DAHA FAZLASI..

Shani 8680969943475551328

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item