Ay Chandra Mantra

Ay chandra,Chandra mantra 

Ay bir Sattviktirveya manevi gezegen. İnanç, sevgi, açıklık, teslimiyet, bağlılık, huzur ve mutluluk verir. Çok hassas ve değişken bir gezegen olan Ay, diğer gezegensel enerjiler tarafından kolaylıkla etkilenebilir ve üstesinden gelebilir. Satürn onu karartabilir, bastırabilir veya koparabilir.

Ay sadece tepkiselliği değil aynı zamanda eylemsizliği de temsil eder. Ay duyarlılığımız sayesinde, acı, keder veya cehaletle dolu bir hayata olduğu kadar sevinç ve hakikat dolu bir hayata da alışabiliriz.








OM CHANDRAYA NAMAHA (108)


Ay Mantrası, özellikle stresli veya travma geçirdiğinde ruhumuzu yatıştırmak için herhangi bir süre boyunca söylenebilecek veya sadece dinlenebilecek birçok Gezegensel mantradan biridir.

Bu disiplinler, şimdiki odak noktanızın sizi nereye götürdüğünü bildiriyor.

Aşağıdakiler, Shakti veya güç mantrasından önce Ay için özel ad (nama) mantrasıdır. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Ay'ın tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.
"Om Karides Som Somaya Namah"

Kelime ' Shrim mantra O anlamına gelir Sharana Shakti, sığınak, teslimiyet, huzur ve zevk gücüne yukarıda'. (Kelime ' Shrim 'olarak telaffuz edilir Shreem ').

Aşağıdaki mantralar da Ay gezegeni için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.

"Om shraam shreem shraum sah chandramasay namah"

"Om som somaaya namah"


Mantralar, dizi başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler.

Ay'ın mantrası, özellikle Dolunay zamanında, Pazartesi günleri veya akşamları 11.000 kez tekrarlanmalıdır. Ay'ın parlak yarısında Pazartesi günü okumaya başlayın.

Okuma yerinde 'Sri yantra' ve / veya 'Laxmi yantra'nın varlığı, istenen sonuçları daha hızlı elde etmenize yardımcı olabilir.

Mantras & Shlokas'ın gücü çok eskiden beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirme, endişelerden kurtulma, kişinin arzularını yerine getirme, zararlı gezegenlerin etkilerini önleme, size başarı, barış ve memnuniyet getirmesi için kullanılabilir - menzil gerçekten çok geniştir. Kendiniz seçebilirsiniz.

Ay için Gayatri Mantra


"Om Nisakaraaya vidmahe, kalanaathaya dhimahi, tanno Somah prachodayat"

Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki, Ay'a yapılan ilahilerdir. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.



Gayatri mantrası gün doğumunda, öğlen ve günbatımında söylenir. Şafakta buna Tanrıça'nın genç formu, yaratıcısı Lord Brahma'nın eşi olan Gayatri denir. Lord Shiva'nın eşi olan öğle vakti Savitri, olgun halidir. Günbatımında Lord Vishnu'nun eşi olan yaşlı formu Sarasvati denir.

Gezegenlerin bazı zorlu enerjilerini hafifletmeye veya hafifletmeye yardımcı olacak en iyi çarelerden biri olan uygun astral mücevher.

Ay'ı tanıtmak için (11.000 kez) Puranic mantrasını takip etmeyi de tercih edebilirsiniz .

DAHA FAZLASI..

NEW 1084536315996292651

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item