Satürn Mantra

Satürn mantra Shani Mantra Sahani yantra 


Satürn, tüm gezegenlerin en gizemlisidir. Satürn, kutsal yaşam senaryomuzdan saptığımız anda bizi cezalandıracak olan ilahi yargıç ve kanun ve düzenin büyük koruyucusudur.

Ve ceza ne kadar acımasız olabilir! Satürn ölümü ve bizim için değer verdiğimiz her şeyin yok edicisini temsil edebilir. Satürn hayatımızdan en kıymetli olanı haber vermeden çıkaracak, kralı bir an içinde fakir hale getirebilir.


Satürn mantra Shani Mantra Sahani yantra


Aşağıdakiler, Satürn'ün Shakti veya güç mantrasından önce gelen özel ad (nama) mantrasıdır. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Satürn'ün tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.
 

"Om Hlim Sham Shanaye Namah"


Yukarıdaki mantradaki ' Hlim ' kelimesi , Stambhana Shakti'yi, geciktirme, durdurma, tutma ve sonlandırma gücünü ifade eder.


Aşağıdaki mantralar da Satürn gezegeni için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.

"Om praam preem praum sah shanayishraya namah"

"Om sham shanayisharaaye namah"

Mantralar, ip başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler.

Satürn'ün mantrası 40 gün içinde 24.000 kez okunabilir ve puja mavi çiçekler ve sandal ağacı ile yapılabilir. Ay'ın parlak yarısında bir Cumartesi günü okumaya başlayın.

Okuma yerinde 'Sri Shani yantra'nın varlığı, istenen sonuçlara daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Mantras & Shlokas'ın gücü çok eski zamanlardan beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirme, endişelerden kurtulma, kişinin arzularını yerine getirme, zararlı gezegenlerin etkilerini önleme, size başarı, barış ve memnuniyet getirmesi için kullanılabilir - menzil gerçekten çok geniştir.

Satürn için Gayatri Mantra


"Om Sanaischaraya vidhamhe, Sooryaputraya dhimahi, tanno manda prachodayat"


Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki Satürn'e yapılan ilahilerdir. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.


Gayatri mantrası gün doğumunda, öğlen ve günbatımında söylenir. Şafakta buna Tanrıça'nın genç formu, yaratıcısı Lord Brahma'nın eşi olan Gayatri denir.

Çeşitli gezegen dönemlerinde en çok hangi yaşam yönü etkilenir?

Gezegenlerin bazı zorlu enerjilerini hafifletmeye veya hafifletmeye yardımcı olacak en iyi çarelerden biri olan uygun astral mücevher.

Satürn'ü tanıtmak için Puranik mantrayı takip etmeyi de seçebilirsiniz (23.000 kez).

Nilañjana-samabhasam ravi-putram yamagrajam

chaya-martanda-sambhutam tam namami shaishcharam




DAHA FAZLASI..

Satürn mantra 7896211234756929370

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item