Güneş mantra

Sun mantras Güneş mantra 


Vedik astrolojide Güneş; ışığın, yaşamın ve sevginin veya gerçek iradenin ve algılamanın temelidir. Bir bireyin ruhsal yaşamını ve potansiyelini belirleyen en önemli faktördür. İradesi kaderimizin arkasında yatan ruhu - nedensel beden veya reenkarne varlık - temsil eder. Aynı zamanda akıl, muhakeme, açıklık ve aydınlanma olarak daha alt seviyedeki zihin veya zihinsel prensiptir

Güneş (kemikler) yönetir. Güneş kemikleri oluşturur ve onların sağlığını korur. İnsan vücudunun doğrudan güneş ışığı altında ürettiği D vitamininin Kalsiyumu sindirmemize yardımcı olduğu için kemik sağlığı için en önemli vitamin olduğu artık tıp bilimi tarafından da kanıtlanmıştır.

Jyotish'te Güneş her zaman kemik ve diş sağlığı açısından baktık. Zayıf bir Güneş, kemik ve diş hastalıklarına neden olur.


1. Güneş, Satürn, Rahu veya Ketu ile. Bu gezegenler Güneşi çok kötü etkiledi, özellikle Satürn ve Rahu.

2. Güneş Terazi'de zayıflık içindedir ve neecha bhanga yoktur.

3. Güneş, Marana Karaka Sthana'da 12. evde.

4. 7. evdeki (Batan Güneş). 7. evde güneş çok zayıftır ve diş problemlerine neden olur.

5. Güneş 4. evde sıfır yönlü kuvvette. Bu, Yükselen'e çok kötü çarptığı için kelliğe de neden olabilir.

6. Güneş , Yükselen'den Dusthana'da. Evler 6, 8 ve 12 evlerde.

Bunlar, Güneşe zaaf ve ıstırap veren, problem yaratan bazı temel musibetlerdir. Sağlıklı olmak ve kemik hastalıklarına son vermek için Güneşi güçlendirmeliyiz. Bunu yapmanın birçok yolu var, herkes tarafından yapılabilecek çok temel ve iyi yöntemlerle başlayacağız.

Aşağıdakiler, Shakti veya güç mantrasından önce gelen Güneş için özel ad (nama) mantrasıdır.

Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Güneş'in tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.

"Om Hrim Sum Suryaya Namah"


Yukarıdaki mantradaki ' Hrim ' kelimesi , Harana Shakti'yi , tutma, enerji verme, çekme ve büyüleme gücünü ifade eder. (Kelime ' Hrim 'olarak telaffuz Hreem ').

Aşağıdaki mantralar da Güneş gezegeni için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.

"Om hram hrim hraum sah suryaya namah"

"Om ghrinih suraya namah"


Mantralar, dizi başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler.

Güneş'in mantrasını 30 gün içinde 7.000 kez okuyun. Okuma başladıktan sonra, okuma tamamlanana kadar herhangi bir ara verilmemelidir.

Her gün sabah erken saatlerde 'Surya Namaskar' yapın. Ay'ın parlak yarısında Pazar günü okumaya başlayın.

Okuma yerinde "Surya yantra" ve / veya "Gayatri yantra" ve / veya "Vishnu yantra" nın bulunması, istenen sonuçlara daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Mantras & Shlokas'ın gücü çok eskiden beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirme, endişelerden kurtulma, kişinin arzularını yerine getirme, zararlı gezegenlerin etkilerini önleme, size başarı, barış ve memnuniyet getirmesi için kullanılabilir - menzil gerçekten çok geniştir. Kendiniz seçebilirsiniz.

Güneş için Gayatri Mantra:


Güneş - Om Hrim Sum Suryaya Namah

"Om Asva dhvajaya vidmahe, pasa hastaya dhimahi, tanno Suryah prachodayat"
Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki Güneş'e ilahilerdir. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.

Gayatri mantrası gün doğumunda, öğlen ve günbatımında söylenir. Şafakta buna Tanrıça'nın genç formu, yaratıcısı Lord Brahma'nın eşi olan Gayatri denir. Lord Shiva'nın eşi olan öğle vakti Savitri, olgun halidir. Günbatımında Lord Vishnu'nun eşi olan yaşlı formu Sarasvati denir.

"Dasha Vichaar " - Vimshottari dasha (gezegensel) dönemlerinin analizi .
Çeşitli gezegen dönemlerinde en çok hangi yaşam yönü etkilenir?

Gezegenlerin bazı zorlu enerjilerini hafifletmeye veya hafifletmeye yardımcı olacak en iyi çarelerden biri olan uygun astral mücevher.

Ayrıca Sun Mantra'yı (7,000 kez) takip etmeyi de seçebilirsiniz.

Güneş olmadan yeryüzündeki yaşam tamamen imkansızdır. İnsandan, hayvanlara, ağaçlardan sürüngenlere kadar tüm canlılar Güneş'in gücüne bağımlı olmuştur. Güneş'in etkisi herkes için elle tutulur. Mevsimler, Güneş ve dünyanın hareketi nedeniyle gerçekleşir. Mevsimler, yeryüzündeki yaşamın hayatta kalmasında büyük rol oynar. Mevsimsel dönüşüm, mahsullerin ve tahılların hasat edilmesine yardımcı olur.
Güneş bir gezegen değil, astrolojide gezegen olarak kabul ediliyor
Bilimde Güneş'in bir gezegen olmadığı öğretildi. Ancak güneş, insan üzerinde etkisi olduğu için astrolojide bir gezegen olarak kabul edilir. Güneş gezegeni temelde güç, konum ve yetki verir.
Güneş gezegeni doğum haritasında güçlüyse, o zaman size diğerleri üzerinde güç, konum ve yetki verecektir. Kişi ilgi odağı olacak. Güneş gezegeni doğum haritasında yeterince güçlüyse, kariyer, meslek ve iş sorunsuz ilerleyecektir.
Güneş gezegeni yüceltildiğinde, kendi imzalı ve dostça imzalı olduğunda, size insanları organize etme ve yönetme gücü verecektir. Doğum haritasındaki güçlü Güneş, politikacılar, doktorlar, yöneticiler ve yöneticiler için bir nimettir.
Özellikle hükümet portföylerine başkanlık etmek isteyenler için faydalı. Güneş, ülkelerin bakanlar, savunma personeli ve en iyi silah listesinde güçlü olmalıdır. İş imparatorluğunu yönetmek yalnızca Güneş gezegenine bağlıdır. İş adamının yıldız falında güçlü bir Güneş olması gerekir.



Astrolojide Yüce Güneş
Güneş gezegeninin doğum haritasında farklı konumu vardır ve kişiden kişiye değişir. Astrolojideki yüce Güneş, doğum haritasındaki en güçlü güneş olarak kabul edilir. Gezegen Güneş 1 yüce olduğunu yani Koç Burcu.

Yüce Güneş, kişiyi güçlü, hükmedici, kuvvetli, dinamik ve egemen kılar. Aynı zamanda liderlik kalitesi de verir. Koç burcundaki Güneş, kişiyi öfkelendirir ve cesur yapar. Bu tür insanlar siyaset ve kurumsal ilişkiler alanında başarılıdır. Koç burcundaki güçlü Güneş, insanlar arasında yerel ilgi odağı yapar.

Astrolojide güneş kendi burcunda

Yüce Güneş hakkında konuştuğumuz gibi, kendi imzalı Güneş'imiz var. 12 burçta her gezegenin kendi evi vardır. Güneş gezegeninin Aslan'da da bir evi vardır. Güneş gezegeni Aslan'da konumlandırıldığında, kişi bağımsız, cesur, dinamik, güçlü, güçlü iradeli, inatçı ve emir veren olacaktır.

Güneş gezegeni, kişinin sahip olduğu yükselişe göre farklı sonuçlar verecektir. Kişi kendi burcunda Güneş ile yükselen Aslan'a aittir, kişiyi kesinlikle güçlü ve sağlam yapacaktır. Kişi bilgili ve çok yönlü olacaktır. Kişi rahat bir hayat sürecek.

Doğum haritasındaki dostça bir burçta güneş

Güneş gezegeni de kendi burcunda ve yüceltilmesinde olduğu gibi iyi sonuçlar getirecek. Güneş gezegeni Mars, Jüpiter ve Ay'a dosttur. Mars ve Jüpiter'in evinde, yani Koç, Akrep, Yay ve Balık evinde bulunursa, o zaman olağanüstü bir sonuç getirecektir. Ancak, tamamen konumuna ve Güneş gezegeninin işgal ettiği evlere bağlıdır.

GÜNEŞ Aslan, Yay, Koç 1., 6., 10. ve 11.yücelimdedir , 8 inci ve 12 inci dost işareti olması . Özetle, dostça bir burçtaki Güneş gezegeni kesinlikle için iyi bir semboldür.
Güneş gezegeninin olumsuzluğu
Hindu tahmini astrolojinin söylediği gibi Güneş gezegeni en güçlü gezegendir. Bununla birlikte, Güneş gezegeninin iyi yerleştirilmesi ve doğum haritasındaki herhangi bir rahatsızlıktan uzak olması çok önemlidir.
Gezegen kötü yerleştirilirse, kişi çok acı çekecektir. Kişi sağlık sorunları, mali sorunlar ve sosyal sorunlar vb.'den muzdarip olabilir.











GÜNEŞ VE ZAYIFLATILMASI
Kişi, doğum haritasındaki zayıflığı nedeniyle Güneş'ten iyi sonuç alamayabilir. Güneş gezegeni, Koç burcundaki yükselişinin tam tersi Akrep Kova Terazi'de zayıflatılmıştır. Doğum haritasındaki Güneşiniz zayıflamış veya zayıfsa, kariyer ve meslekte başarılı olamayabilirsiniz.
Özellikle idare ve idare alanında olan kişiler için zararlıdır. Politika ve tıp bilimiyle ilgileniyorsanız, isim ve itibar elde etmek zor olacaktır. Zayıflamış ve kötü yerleştirilmiş Güneş cilt ve göz hastalıkları oluşturabilir.
Burçtaki etkilenmiş Güneş
Güneş gezegeni hiçbir şekilde etkilenmemelidir. Etkilenen Güneş, hayatı cehenneme çevirebilir. Hayatınızda gerçekleştirdiğiniz görev için kredi alamayabilirsiniz. Ofisteki ve meslektaşlarınız düşman olabilir. Sizinle ast olarak çalışan insanlar itaatkar olmayabilir.
Üst yönetiminiz ve üst düzey kişilerle görüş ayrılığı yaşamanız olasıdır. Genel olarak, Güneş gezegeni zararlı Satürn, Mars, Rahu ve Ketu'dan etkilenir. Eğer acı çekiyorsanız, doğum haritanızda sıkıntılıdır
GEZEGENLERİN CİNSİYETİ:Güneş, Mars ve Jüpiter erkektir. Ay ve Venüs dişidir. Satürn ve Merkür nötürn ve kadın.Bu bilgi, çocuğun çizelgesine göre çocukların cinsiyetini tahmin etmek için kullanılabilir.

Güneş için iyileştirici önlemler
Güneş gezegeni etkilendiğinde, zayıfladığında ve kötü yerleştirildiğinde çeşitli iyileştirici önlemler vardır.
Etkilenen ve zayıf bir Güneşiniz varsa, aşağıda verilen çareleri uygulamak için çevrilmemiş taş bırakmamalısınız.
Parlak iki hafta Pazar günü yüzük parmağında altınla Ruby kullanın.
Sun gezegeninden güç almak için Ek Mukhi Rudraksha'yı kullanın.
Her sabah saat 8'den önce güneşe karşı dua edin
Babana hizmet et ve ona iyi bak.
Vedik astrolojide Güneş gezegeninin genel özellikleri
Güneş Günü – Pazar Güneşin Rengi - Turuncu
Güneşin Yönü – Doğu yörünge süresi - 1 ay
Güneşin Doğası - Baskın, otoriter ve tartışmacı

Takımyıldız Güneş
KRİTİKA, UTTARA PHALGUNİ VE UTTARASADHHA

Güneş'in dost gezegenleri - Ay, Mars ve Jüpiter

Güneş'in düşman gezegenleri - Venüs ve Satürn

Tarafsız Güneş Gezegeni - Merkür

Güneş Zodyakında kendi evi – Aslan Yüceltme - Koç

Zodyakta zayıflama - Terazi

Güneşin Metali - Altın ve Bakır

Değerli taş - Yakut
Güneşin özellikleri - Bal rengi gözler ve yuvarlak yüz
Güneşin Vimshottari Mahadasha dönemi - 6 Yıl
İyi yerleştirilmiş Güneş, cesaret, güç ve politika anlamına gelir
Olumsuz Güneş - Kibir ve Kıskançlık anlamına gelir
Temsilciler - Baba ve Hükümet

Güneş tarafından yönetilen kısımlar - beyin, kafa, kalp, kemik, gözler, akciğerler, göğüs ve mide

Güneşten Gelen Rahatsızlıklar - Çarpıntı, kalp problemi, epilepsi, kellik, kemik hastalıkları, görme problemi, baş ağrısı
Gezegenler ve Tatlar :Güneş keskin tadı yönetir (örneğin soğan, zencefil, karabiber).
AY, tuzlu tadı yönetir (örneğin deniz tuzu, kaya tuzu).
Mars acı tadı yönetir
Merkür karışık bir tadı yönetir.
Jüpiter tatlılığı yönetir.
Venüs ekşi tadı yönetir (örneğin limon, ).
Satürn değişik tadı yönetir (örneğin muz, nar).

Bal, karabiber ve pul biber yemek de Güneşi güçlendirir.
Güneş kuşları ve yumurtaları yönetir, yumurta ve tavuk, hindi vb. her türlü kuş etini yemekten kaçınır. 8. evde Güneşi olan kişiler kuş etine asla dokunmamalıdır.

DAHA FAZLASI..

NEW 7171014640357614682

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item