Jupiter Mantra

Jupiter Mantra ,Guru mantra ,Jupiter yantra 



Mantraların gücü eski zamanlardan beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirmek, endişelerden kurtulmak, arzuları yerine getirmek, zararlı gezegenlerin etkilerini savuşturmak, size başarı, barış ve memnuniyet getirmek için kullanılabilir -- yelpaze gerçekten çok geniş. Kendiniz için seçebilirsiniz. Aşağıdaki, Jüpiter'in güç mantrasından önce gelen özel adı (namaha) mantrasıdır. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Jüpiter'in tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.


!!"Omm Streem brahm brihaspataye Namah" !!


“Omm Dhivdat prusthath Agnyay Minaya Rashiye Yajamahet”!!


Yukarıdaki mantradaki 'Akım' kelimesi, genişleme, açılma, çiçek açma ve gelişme gücü olan Starana Shakti'yi ifade eder. Aşağıdaki mantralar da Jüpiter gezegeni için çok iyi olarak kabul edilir. Hatırlaması nispeten kolay olduğunu düşünüyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.



"Omm graam greem graum sah brihasptaye namah"



"Omm vrim brihaspataye isim"


Jupiter Mantra ,Guru mantra ,Jupiter yantra

Mantralar, dize başına 108 boncuktan oluşan japa boncukları üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler. Jüpiter'in mantrası 19.000 kez okunabilir ve sarı çiçeklerle puja yapılabilir. Ayın parlak yarısında bir Perşembe günü okumaya başlayın. Varlığı 'Ganesh Yantra' uygulama ders yerde daha hızlı istenen sonuçları ulaşmada size yardımcı olabilir. Balık burcundaki Jüpiter lagnası için Gayatri Mantrası:



"Omm Suraachaarya Vidmahe, Surasreshtaya dhimahi, tanno guruh prachodayat"




Bu Gayatri mantrası 3 bölümden oluşur. Birincisi Jüpiter'in ilahileri. İkincisi, uygun mantradır. Üçüncüsü, mantranın enerjilerinin bir özetidir. Gayatri mantrası gün doğumu, öğlen ve gün batımında söylenir.


Jupiter Mantra ,Guru mantra ,Jupiter yantra



 




DAHA FAZLASI..

NEW 1864788701813017289

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item